• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

Ben hic bi diyete bagli kalmadigim icin bi fikrim yok canim.
Her bedinden gidami aldim hic bir seyden kismadim hic bir kimsenin de omru boyunca ekmeksiz pidesiz lahmacunsuz baklavasiz durabilecegini düşünmüyorum acikcasi:KK48:
:-) aynen bende öyle düşünüyorum ama kilolarımı verene kadar uzunca Bi süre uzak kalmam gerekiyor sanırım onlardan... Peki sen Nasıl verdin o kadar kiloyu beslenmeni Nasış yapıyorsun

image.jpeg
Ben çayla nutella yemek istiyorum
Ayy aynen dolapta duruyor açıktıkçs gözüme takılıyor mis gibi poğaça yaptım ama Bi tane bile yemedim gidiyorum başına geri dönüp oturuyorum:cry: ama yemicem yemicemmmm baksana şuna

Peki fark var mı
canım aslında ben bunu sağlık zindelik için yaptım temelde
ve bağımlılıktan kurtulmak için
çünkğ söyle oluyordu,patlama tarzında şekerli gıda yiyiyordum dönem dönem,bu da 62-63 hatta 64ü görmeme sebep oluyordu,sonra vicdan azabı vs tekrar diyete gir
şimdi 59 kga düştüm tekrar ve kilom cok oynamıyor,çünkü özellikle proteinli yiyecekleri çok yemek istemiyor insan
ben hep derim korumak,vermekten daha zordur

Eki Görüntüle 1716563
Ayy aynen dolapta duruyor açıktıkçs gözüme takılıyor mis gibi poğaça yaptım ama Bi tane bile yemedim gidiyorum başına geri dönüp oturuyorum:cry: ama yemicem yemicemmmm baksana şuna
aman yeme canım
yazık okadar spora
1 tanesiyle tüm sporunu ziyan edebilirsin

13Aralık Spor Yapanlar Listesi

1.derman = 35 dk egzersiz
2.ikonia=60 dk yuryus
3. Su321= 45 dakika yürüyüş 45 dakika koşu 75 dakika pilates= 165 dakika
4 deadline= 46 dk Leslie 3 mil +33 dk Leslie 2 mil +10 dk Stretch =89 dk
5. kollontai => leslie 2 mile + jillian level 2+ 1.5 saat pilates => 150 dk

Bıraktım nutelleyi oğlum için aldım ama arada gözüm takiliyo nasıl kilo yapıyo ama direniyorum
bırak bırak:(

canım aslında ben bunu sağlık zindelik için yaptım temelde
ve bağımlılıktan kurtulmak için
çünkğ söyle oluyordu,patlama tarzında şekerli gıda yiyiyordum dönem dönem,bu da 62-63 hatta 64ü görmeme sebep oluyordu,sonra vicdan azabı vs tekrar diyete gir
şimdi 59 kga düştüm tekrar ve kilom cok oynamıyor,çünkü özellikle proteinli yiyecekleri çok yemek istemiyor insan
ben hep derim korumak,vermekten daha zordur
ya bende öyleyim şu an tam 60 a geldim diyordum geri hop 2 kilo aldım ya cezalıyım bugün kendime ceza verdim ;) bu hafta bakalım neler yapacağım;)

2.ikonia=60 dk yuryus
6.erigim= 2mile leslie+30mekik=40dk

2.ikonia=60 dk yuryus
6.erigim= 2mile leslie+30mekik=40dk
7. vernalagnia= 20 dk yürüyüş

:-) aynen bende öyle düşünüyorum ama kilolarımı verene kadar uzunca Bi süre uzak kalmam gerekiyor sanırım onlardan... Peki sen Nasıl verdin o kadar kiloyu beslenmeni Nasış yapıyorsun
İki öğün yedim canım ben ara öğün yapmadım ve akşamı baya baya erken kapattım saat 3 gibi mesela.
Kalori hesabı yaptım protein ağırlıklıydı kestiğim bi şey olmadı.
Haftada bir gün benimdi istediğimden istediğim kadar yiyordum. Mesela sabah simit çikolata kızartma akşama iskender künefe ertesi gün kaldığım yerden devam ettim hiç de artı çıkmadım ve duraklama yaşamadım.
Şimdi zaten diyet yapmıyorum ama yeme saatim akşam ezanını geçmiyor ki burada 4 e gelmeden okunuyor.

Canım meteBatur bende emziriyorum ben herseyi yiyorum ceviz fıstık badem kabakçekirdeği ekmek hariç hepsini yiyorum çok güçlü kahvaltı ediyorum her ay bir Kilo yazifloyorum dogumdan çıkınca seksendim simdi 64 oldum birde şekeri bıraktım 6.5 tan sonra birsey yemiyorum bebeğim 10 aylik
Maşallah canım

Eki Görüntüle 1716563
Eline sağlık bebis ler yer sütün çekmesin azcık kopar canım ayy bi 58 olsam bir tane yerdim

Back