- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.821
Aman boşver ya keki pastayı böreği kesersem olur, Boğaz'ımızı tutacaz artıkEczane de doğal ttlandirici satılıyor şekeri birakamazsan ondan al canim yeni çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman boşver ya keki pastayı böreği kesersem olur, Boğaz'ımızı tutacaz artıkEczane de doğal ttlandirici satılıyor şekeri birakamazsan ondan al canim yeni çıkmış
Liste var balim karbonhidrat degerleri belirtiliyor besinlerin karbonhidrat diyeti uazarsan bulursun. Kahvaltin gayet guzel olmusSana şimdi yaptığım kahvaltıyı söylicem hakiki köy tereyağında iki yumurta(omlet), 4 zeytin, bir tane burgu peynir Bi kupa şekersiz çay ve bolll kıvırcık. Ceviz de koydum tabağıma ama yiyemedim.. Karbonhidrat kısmını anlayamadım 50 birim kb ne demek?
Kahvaltın cok güzelSana şimdi yaptığım kahvaltıyı söylicem hakiki köy tereyağında iki yumurta(omlet), 4 zeytin, bir tane burgu peynir Bi kupa şekersiz çay ve bolll kıvırcık. Ceviz de koydum tabağıma ama yiyemedim.. Karbonhidrat kısmını anlayamadım 50 birim kb ne demek?
Öğlen Bi tabak zeytinyağı pırasa bir bardak ayran akşam da bir parça tavuk ızgara Bi porsiyon ıspanak ve bi kase yoğurt Nasıl amaKahvaltın cok güzel
Yani 1 dilim kek direk kilo yapmaz ama sürekli olur ve miktar artarsa yağa dönüşür.Evet anladım benim demek istediğim şu tamam normal öğünlerimi yiyorum, diyelim ben öğlen yemek yerine bir dilim kek yedim aynı kalori şimdi ben karbonhidrat aldığım için kilo mı alırım yoksa kalorisi aynı olduğu için değişen birşey olmazmıydı?....
Evet ama Karatay beslenmede hiç hamur işi yok şeker de öyleYani 1 dilim kek direk kilo yapmaz ama sürekli olur ve miktar artarsa yağa dönüşür.
Ben hic bi diyete bagli kalmadigim icin bi fikrim yok canim.Evet ama Karatay beslenmede hiç hamur işi yok şeker de öyle
Dur yap ma aaaa valla ben iki gün yedim iki günde iki kilo aldım şimdi cezaliyim sen bilirsinde beni örnek al yayıncı iyi bişey olmuyor hatta tüm emeklerin uçuyor çok pişmanım ben meselaBen çayla nutella yemek istiyorum
harikaaÖğlen Bi tabak zeytinyağı pırasa bir bardak ayran akşam da bir parça tavuk ızgara Bi porsiyon ıspanak ve bi kase yoğurt Nasıl ama
sakınnn amanBıraktım nutelleyi oğlum için aldım ama arada gözüm takiliyo nasıl kilo yapıyo ama direniyorum
kafana göre canımkızlar bende katılmak istiyorum özel videolar varmı yoksa kafamıza göre istediğimizi yapabiliyormuyuz?
Tamam ben yaptıkca buraya yazıcam sizlerede kolay gelsin <3kafana göre canım
önümğzdeki 7 günün 4 günü en az 30 dakika spor yaparsan listeye alınırsın