- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.641
Ooo süpersin.gögüs 85 kalça 90 ama hiç 90lık hali yok bakma
squat a başladım sonucu görücez
sporla mı kücülüyorOoo süpersin.
Yaa benim de göğüs küçülüyo 90 ın altına inmesini istemiyordum ben
Yaa canım bende de var göbek sorunu çünkü ciddi kabızlığım var. Bel inceltince göbek daha çok göze batıyor. Bak bir ara nerdeyse düzleşti göbeğim yarım mekik hareketi var ya onu günde 400 kez yapıyordum farklı versiyonlarla. Callenatics hareketlerinin içinde var.mesleğim değil canım ek iş :))
göbek var bende bide hazımsızlıktan mıdır nedir bilemedim gitmiyor
sırf bel çalışmak istiyorm bu yuzden
Evet benim de göğüslerim küçülüyor çok fazla. 90 dan 80 oldum ben :/ acaba bunun engellemenin yolu nedir öyle göğüs inceltme ağırlıklı da çalışmıyorum. Bu arada sana maşallah Canım ne güzel ulaşmışsın hedeflerine, azmin takdir edilesi...Ooo süpersin.
Yaa benim de göğüs küçülüyo 90 ın altına inmesini istemiyordum ben
Ya ben de günde min.1 kere tuvalete çıkarım metabolizmam çok hızlıymış bide öyle diyor doktorlar falanYaa canım bende de var göbek sorunu çünkü ciddi kabızlığım var. Bel inceltince göbek daha çok göze batıyor. Bak bir ara nerdeyse düzleşti göbeğim yarım mekik hareketi var ya onu günde 400 kez yapıyordum farklı versiyonlarla. Callenatics hareketlerinin içinde var.
Eller yanda hafif hareketlerle yarım mekik
Eller yanlarda tek bacak yukarda(2 bacakla da 100'er kez)
Bir de iki bacak havada
Göbek möbek kalmadı :)
Yaa aynen hani bel inceliği iyi de göğüs küçük sevmiyorum ben.Evet benim de göğüslerim küçülüyor çok fazla. 90 dan 80 oldum ben :/ acaba bunun engellemenin yolu nedir öyle göğüs inceltme ağırlıklı da çalışmıyorum. Bu arada sana maşallah Canım ne güzel ulaşmışsın hedeflerine, azmin takdir edilesi...
Küçüldü benimsporla mı kücülüyor
beden genişliğin küçülüyordur
gögüsler kücülmez bence
vardır bir yolu netten araştırmak lazımKüçüldü benim(
Selam callan bel ölçüm 72kızlar akşama görüşürüz
şimdi kaçıyorum
aynen canım bak sen erkeklerin zayıf begenmiyorum sen böyle güzelsin diye başkalarının bakmasını istemiyorlar devam et ve kendine bak bakımlı olmak gibisi var mı ? sağlıklı beslenmesem yaptıgım sporlar boşuna ben bundan sonra zaten sağlıklı beslenirim kesinlikle dönmem eski halime...Ben de sözlüyüm canım şimdi 75 kiloda ünide tanıştık sonra ben 80 85 90 derken bi baktım 100 olmuşum. O askerdeyken verdim ben de kilo gelince şok geçirdi. Hep 65 olman lazım aşırı zayıf duruyon falan diyo ama geçen birlikte kıyafet almaya gittik şu fiziğe bak ya maşallah dedi bana:))
Dedim ben de ne kadar diliyle biraz al dese de demek ki hoşuna gidiyor zayıflamam.
İyi yapmışsın canım sende hem sağlıklı besleniyorsun hem de sporla destekliyorsun ne güzel
geçmiş olsun canım sorma aynı dert bende de var gecen ay tanıdıkları hep söyledim eşek kafam geberiyordum hastaneye zor yetiştirildim serum takıldım facebook bile kapattım düşün artık en güzeli kimseye söylememek yoksa milletin gözü degiyor...Selam callan bel ölçüm 72ya nazar var galiba kolunda hematom olmuştu düşün o geçti ama sağ taraf kaburgam ağrıyor hareket edince nefes alırken biraz Hassas film çekelim falan dediler çatlak falan olabilirmis bakalım ya olsada bir çaresi yok demi yani kendi kendine iyileşcekk kaburga ay beni bu kazalar hastalıklar daralttiyuruyus tarzı sporlar yaparim artık leslie falan
oley yine dereceye girmisimm4. HAFTANIN DERECELERİ
1.Miyav_su 810 DAKİKA
2.su321 735 DAKİKA
3.Selvos88
4.Ellssa
5. @kollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?