- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.661
six back mi yapıyorsunuz bende cok istiyorum spor hocam olmaz diyor kadınsı degil diyor ne güzel...oley yine dereceye girmisimmmezun oldum kuzum sonunda 64.4 ile tamamladim kilo verme yolculugumu ama spora six pack yapana kadar devam edicem
:)))anaaa elenmisim ya laaa
Ben de farkinda degilim bildirim filan yapiyorum cok guldum kendime:)))
Tekrar baslamak ister misin
Cok abartmadan yapcam.ama simdi degil benim esimde sporr hocasi yaza kadar iyice sıkılasip yazin six pack yapcaz o bodyci kadinlarinki gibi degil sexy abs yapcam bensix back mi yapıyorsunuz bende cok istiyorum spor hocam olmaz diyor kadınsı degil diyor ne güzel...
Biliyorum Can'ım bende öyle istiyorum benim hocam olmaz dediCok abartmadan yapcam.ama simdi degil benim esimde sporr hocasi yaza kadar iyice sıkılasip yazin six pack yapcaz o bodyci kadinlarinki gibi degil sexy abs yapcam ben
12.derman 75 dk spor ve dans7 ARALIK SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1. callan = dans = 30 dakika
2. Erigim= 2mile leslie express = 32 dakika 3. Metebatur= Zumba Step 61'+ Slim in 6 start 30 = 752 kcal= 91 dakika
4. Su321= 1 saat yürüyüş 1 saat pilates 30 dakika koşu= 150 dakika
5. ayulduz = yuruyuş = 105 dakika
6. yesa1 = leslie 3 min = 45 dakika
7.charmant = yuruyus 45+egzersiz 30 =75dk
8. miyav_su = 3 saat yürüyüş = 180 dk.
9.seng=orta tempo yürüyüş 35 dakika - 50 mekik
10. Selvos88= 92 dakika(yuruyus+leslie+pilates+jilian)
11. akrep33=100 dk yuruyus=100 dk
Yaa aynen hani bel inceliği iyi de göğüs küçük sevmiyorum ben.
Ben de basen kalça kol ağırlıklı çalışıyorum niye böyle oluyo bilmem.
Teşekkür ederim canım senin boy kiloyu bilmiyorum ama sen de ideal kilondasın galiba
benim eski halim gibisinben regl oldum spor yapamadım malesef iğnelik oluyorum bu durumda
teşekkür ederim ancakbenim eski halim gibisino berbat günleri geçirebilmeyi başardım herkesin bünyesi farklıdır ama ben yine de sana yaptıklarımı söyleyeyim.
devamlı takvim tutuyorum ve başlamadan 3 gün önceden itibaren çok uzun yürüyüşler yapıyorum. genelde her gün spor yaparım ama o 2-3 gün sporu ve özellikle yürüyüşü abartıyorum. regl öncesi yürüyüş acayip iyi geliyor.
o ay şekerli ve karbonhidratlı yiyecekler yediysem ne yaparsam yapayım o ay muhakkak x10 ağrım oluyor.
düzenli demir takviyesi ve kadınlar için özel vitamin minarel takviyesini alıyorum.
tüm bunları yaptım bir ay boyunca ama sırtımı ya da ayaklarımı üşüttüğüm için yine de hafif bir sızım var diyelim, sızı bile olsa sinirlerim bozuluyor artık o kadar nefret etmişim ki, o zaman da hayıt çayı içiyorum.
ne zaman ağrın başlayacaksa ondan önceki 2-3 güne ayarlamalısın o zaman.te
teşekkür ederim ancak
benim ağrılarım ve hassasiyetim 1 hafta önceden başlıyor nerdeyse
hatta bazen adet olsam da kurtulsam artık yeter diyorum
o yüzden spora yüklenemem, ki yüklensem de farketmiyor bir ara denemiştim bunue
ama takviye ne işe yarıyor o işe yarar mı
bakayım araştırayım hemen canım cok sagolne zaman ağrın başlayacaksa ondan önceki 2-3 güne ayarlamalısın o zaman.
misal bana bir doktor karnın ağrımaya başladığında içtiğin ağrı kesici bile işe yaramaz o ağrıyı çekeceksin.
başlamadan önce içersen faydalı olur demişti.
d vitamini ise özellikle kadınların alması gerekiyor zaten. takviye almayan kişilerde muhakkak d vitamini eksikliği çıkıyor. yeterince alamıyoruz besinlerden ya da güneşten. ya günlük kapsüllerden ya da seni 2-3 ay idare edecek ampüllerden almalısın.
bir de female multiple var kadınlar için. bu regl sancıları kramplar zaten vücutta bir şeyler ters gittiği ya da eksik olduğu için ya. işte bu female multiple bunları gidermen için artık neyin eksikse bunun içinde her şey oluyor.
çok iyi yapıyorsun ilaç kullanımı çok kötü vücudu alıştırmamak lazım. sen vücudunu dinleyip neyin eksik ya da yanlış olduğunu bulursan o da sana cevap veriyor zaten. ilaçlarla ağrıyı ötelemek çözüm değil ki, yan etki olmadan tamamen yok etmelibakayım araştırayım hemen canım cok sagol
agrı kesici konusunda da ;
ilaç alınca adetim gecikiyor/ azalıyor sonra 1 hafta adetin gelmesini bekliyorum. o da işe yaramıyor malesef
ben grip olunca bile zar zor ilaç kullanırım, vücudumu ilaçlara alıştırmamaya calısıyorum
işte çözüm de kalmıyor ozamançok iyi yapıyorsun ilaç kullanımı çok kötü vücudu alıştırmamak lazım. sen vücudunu dinleyip neyin eksik ya da yanlış olduğunu bulursan o da sana cevap veriyor zaten. ilaçlarla ağrıyı ötelemek çözüm değil ki, yan etki olmadan tamamen yok etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?