• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

Orda dikkatimi çekti tel örgüleri olan siyah camlı binalar vardı dedim eşime bu hapishaneleri neden bu kadar yerleşim yerine yakin yapıyorlar ürkütücü geldi eşim bana orası kız okulu dedi şok geçirdim dışarı çıktıklarında bile dışarıyı göremiyorlar nasıl hayalleri olsun nasıl gelissinler daha büyümeden yok oluyorlar evlendikten Sonra beş çocuktan sonra hepsi 15o kilo zayıf fazla yok arapça hepsi duba

Ulu önder Atatürk é biz kadınlar özgürlüğumuzu borçluyuz orda kadın 3 sırada dışarı bile cikamiyorlar yanlız dışarda sinek bile uçmuyor park var çocuk yok hepsi kurankursunda yazın bir kızın resim defterine baktım sadece boş bir voleybol sahası birde çocuk çizmiş dedim neden byle sade hayvan doğa çiz yok diyo hayalim bu orda hayvan olmakta zor 5 kedim vardı dışarda oğlumla besliyorduk kesin taslamislardir orda bırakın insan olmayı hayvan olmakta zor
Allah'ıma binlerce çok şükür Atatürk gibi bir Önder'imiz var Nur içinde yatsın tabi bizler bu kadar ayrıntılı bilmiyoruz Oray'ı siz yaşamış ve görmüşsünüz ve vatanımızın Atatürk'ün kıymetini daha çok anlamışsınız o durumu isteyen insanlarımız görsünler

Allah'ıma binlerce çok şükür Atatürk gibi bir Önder'imiz var Nur içinde yatsın tabi bizler bu kadar ayrıntılı bilmiyoruz Oray'ı siz yaşamış ve görmüşsünüz ve vatanımızın Atatürk'ün kıymetini daha çok anlamışsınız o durumu isteyen insanlarımız görsünler

Sandolos sakızı zayiflatiyor muş duydunuz mu sohbet için tşk bizden başka kimse yok iyi geceler

5 Aralik Spor Yapanlar
1. Su321= 1 saat pilates ve 1 saat koşma yürüyüş= 120 dakika
2. miyav _su = 2 saat yürüyüş = 120 dk.
3.charmant= ikibucuk saat yuruyus=150 dk
4.selvos88= 60 dakika yuruyus

5 Aralik Spor Yapanlar
1. Su321= 1 saat pilates ve 1 saat koşma yürüyüş= 120 dakika
2. miyav _su = 2 saat yürüyüş = 120 dk.
3.charmant= ikibucuk saat yuruyus=150 dk
4.selvos88= 60 dakika yuruyus
5.danur=Jessica Smith abs buns&butt 25 dk +total arms workout 11 dk=36 dk

Selam kızlar normalde bugün dinlenme günümdü ama dün bütün gün temizlik yaptım. Kolik de bir oğlum var hiç fırsat bulamadım şuanda da beşiği sallarken yazıyorum:), ama bugün yapmayı planlıyorum 5 mile Slim down:) ... Önceki gün Slim in 6 yapmıştım bacak ve kalçalarım inanılmaz hamlamış. Yıllar önce eski versiyonunu yapmıştım debbienin hiç kilo vermediğim halde ne kadar zayıflamışsın yorumları almıştım. Bu arada artık haftalık program yapıcam inşallah, bu şekilde daha düzenli olur diye düşünüyorum. Bir gün zumba Bi gün Leslie Bi gün de jessıca... Kendi aralarında gruplandırıp yapmayı düşünüyorum... Ha birde şu funnyjamp ayakkabısının sözünü aldım Bi on güne kadar elime geçer. Kardeşim alacak eşime desem alıcam diye cinnet geçirirdi heralde evde o kadar çok şey var ki Haha;)) Çok merak ediyorum denemediğim Bi bu kalmıştı bakalım nasılmış:KK70:

Selam kızlar normalde bugün dinlenme günümdü ama dün bütün gün temizlik yaptım. Kolik de bir oğlum var hiç fırsat bulamadım şuanda da beşiği sallarken yazıyorum:), ama bugün yapmayı planlıyorum 5 mile Slim down:) ... Önceki gün Slim in 6 yapmıştım bacak ve kalçalarım inanılmaz hamlamış. Yıllar önce eski versiyonunu yapmıştım debbienin hiç kilo vermediğim halde ne kadar zayıflamışsın yorumları almıştım. Bu arada artık haftalık program yapıcam inşallah, bu şekilde daha düzenli olur diye düşünüyorum. Bir gün zumba Bi gün Leslie Bi gün de jessıca... Kendi aralarında gruplandırıp yapmayı düşünüyorum... Ha birde şu funnyjamp ayakkabısının sözünü aldım Bi on güne kadar elime geçer. Kardeşim alacak eşime desem alıcam diye cinnet geçirirdi heralde evde o kadar çok şey var ki Haha:KK66:) Çok merak ediyorum denemediğim Bi bu kalmıştı bakalım nasılmış:KK70:
Merhaba csnım böyle bir program yapman iyi olmuş metabolizman çalışır maşallah sana huysuz bir çocuğun var spor yapıyorsun tebrikler tatlım

Merhaba csnım böyle bir program yapman iyi olmuş metabolizman çalışır maşallah sana huysuz bir çocuğun var spor yapıyorsun tebrikler tatlım
Çok sağol çocuk bitane bişe değil birde 3,5 yaşında aşırı derecede hareketli Bi oğlum var. Bu kadar çabalıyorum inşallah en kısa zamanda sonucunu alırım

Back