- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.441
Kızlar cevap verin ben katıldım mı ?
C CallanPinckney tatlım üye alımı yapmıyo musunuz, 1 aydır haftada 5 gun spor yapıyorum, beni de alsanız grupta bi oylama yapıp olmaz mı ki???
Teşekkürler canımcanım bu haftanın sonunda belli olacak alınıp alınmadığın
7 günün 6 günü spor yaptığın taktirde gelecek haftadan itibaren asıl üye olacaksın
Amin canım inşaallah herkes sağlıklı hissettiği kiloda olsun:))Maşallah 41 kere darısı bizim başımıza
8 ayda 99 dan 57 ye düştüm canım boyum da 172.Çok tebrik ederim cnm
Ne kadar zamanda ve nasıl bi yol izledin biraz anlatabilirmisin
Kaçtan kaça düştün
Bende biraz verdim ama bayadır motivasyonumu kaybettim toparlayamiyorum kendimi
Sen sıkıldığın zamanlarda neler yaptın
Evet canım iş başlamakta az yemekte falan değil devamlılıkta hakkaten.Kizlar masaallah ne guzel vermissiniz..demekki insan iradeli olunca veriliyormuş..
canım ben 5 gün yapıp iki günü boş geçiyorum genelde fıtıgım ve skolyozum var iki gun vucudumu dinlendiriyorum iyi hissedersem 6. gün yuruyus yapıyorum sadece, ama bu hafta 6 gun yapayım mademüye alımı var canım ama ilk hafta deneme haftası oluyor 7 günün 6 günü spor yaptım diye bildirim yaparsan sen de katılıyorsun aramıza
süpersin tatlım ....8 ayda 99 dan 57 ye düştüm canım boyum da 172.
2 öğün beslendim ben ara öğün yapınca bana yaramıyor.
Sonra koruma yaptım artık normal yiyorum ama sporla dengeliyorum.
Ben haftada 1 gün serbest gün yaptım ama öyle böyle değil gece yarısı bile yedim yani onun için hiç duraklamam olmadı. Duraklama olmayınca da sıkılmadım tabi verdikçe hırslandım:))
bugun ki sporumu da yazayım
yarın ölçülerimi de bildiririm
45 dk yoga
10 dk tiffany rothe la karın egzersizi
leslie 2 mile
jillian level 2
toplam 115 dk
C CallanPinckney ben kçük bir ev kazası geçiridm canım sağ tarafımda morluklar var biraz kaslarım çok hassas birde sağ dirseğimi çarptığım için hematom olmuş baya acıyor orası sertleşti falan haberin olsun bu hafta biraz az spor yapacağım belki 3 gün olmazsa diye
evet ya ben her ay bir olay yaşıyorum kız nazar var bendeCanım çok geçmiş olsun ne oluyor yahu toplu vmir nazar vakası vae sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?