- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.461
Ay cnm çok üzüldümC CallanPinckney ben kçük bir ev kazası geçiridm canım sağ tarafımda morluklar var biraz kaslarım çok hassas birde sağ dirseğimi çarptığım için hematom olmuş baya acıyor orası sertleşti falan haberin olsun bu hafta biraz az spor yapacağım belki 3 gün olmazsa diye
Kesinlikle katiliyorum sana.. Devamlilik sart.. 3 kg verip nasil olsa veriorum diyip salmamak lazimEvet canım iş başlamakta az yemekte falan değil devamlılıkta hakkaten.
25 yılımı obez olarak geçirdim tabiki defalarca diyet yapmıştım 5 kilo verince bi şey oldum zannedip hep bıraktım hatam ordaymış
Gecmis olsin canimm iyimisjn simdiiC CallanPinckney ben kçük bir ev kazası geçiridm canım sağ tarafımda morluklar var biraz kaslarım çok hassas birde sağ dirseğimi çarptığım için hematom olmuş baya acıyor orası sertleşti falan haberin olsun bu hafta biraz az spor yapacağım belki 3 gün olmazsa diye
Kaç kilosun simdiKesinlikle katiliyorum sana.. Devamlilik sart.. 3 kg verip nasil olsa veriorum diyip salmamak lazim
İnsülin iğnesi korkusundan Can'ım 10 şubatta doktora çıkıcam işte o azimle yapıyorum tatlımMiyav_su
150 dk nasıl yaptın masallah
95 kg ile basladim gecen cuma 66 kgydum boyum 174 65 ideal kilom 1 kg kaldi vermem gerekenKaç kilosun simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?