♡ ツ spor yarışması 웃 유

Kızlar merhaba :)

Sitedeki sorun çözülmüş şükür, gerçi spor yapamadım ya hastalıktan neyse. :))

Tüm dereceye giren arkadaşları azim ve sabırlarından dolayı tebrik ederim. :)
GirLookingForLove kuzum tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum

Bakalım yarına iyi olursam spora devam inşallah.

Canım benim geçmiş olsun. İyi olursun inşallah hemencik.
Bana nazar değdi sanırım bir süre spor da izinliyim bacağı sakatladım inanılmaz bir sancı çekiyorum ve liflerin falan koptuğunu düşünmeye başladım, geçmeyecek gibi sanırım doktora görüncem
Benim yerime tempoyu sürdürmeni umuyorum kuzum

Selam kızlar yuruyus umu meyvesini almaya başladım bacaklarım 3cm incelemiş sıkılaştıgımıda hissediyorum

Ayy Nasıl spor yaptım bugün görmeniz lazımdı. Dram komedi hepsi bir arada. Küçük oğlumu uyuttum zar zor ,yapayım diye daha yarım saat olmadan uyandı, aldım kanepenin üzerine köydüm bu arada videoyu da büyük oğlumla yapıyorum... Son 10 dk kalası küçük ağlamaya başladı ama pes etmedim onu da kucağıma aldım öyle yaptım, bu seferde büyük ben yoruldum anne demeye başladı. Küçük kucağımda, büyük bacaklarıma sarılıyor. Canavarmışım ben beni öldürecekmiş. Nasıl geçti o 45 dk offf ... Bu çocuklar benim spor yapma azmimi kırıyorlar valla ya

1 Aralık Spor Yapanlar LİSTESİ
1-Metebatur= 45 dk Leslie radıo remix
2-Beliz33=focus t 25 ab ıntervals + 100 squat =35'

1 Aralık Spor Yapanlar LİSTESİ
3.Selvos88=75dakika(yuruyus+egzersiz)

"Selvos88, post: 43835582, member: 675941"]1 Aralık Spor Yapanlar LİSTESİ
3.Selvos88=75dakika(yuruyus+egzersiz) 4. Miyav_su=30 dk koşu + 2 saat ağırlık =150 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…