- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- 48
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.241
4.sıradayım :) dün öğleden sonra ilk girişimi yaptım. sonra akşam da fitness blender yapasım geldi, eski girişime dakikayı ekledim, sonra gece de spor yapasım geldi yine eski girişime ekledim dakikayı
demiştim bu haftanın birincisi olacağım hırs yaptım4.sıradayım :) dün öğleden sonra ilk girişimi yaptım. sonra akşam da fitness blender yapasım geldi, eski girişime dakikayı ekledim, sonra gece de spor yapasım geldi yine eski girişime ekledim dakikayıhatta birazdan 30 dk yürüyüş yapacağım, onu da ekleyeceğim 150 dk. olacak
4.sıradayım :) dün öğleden sonra ilk girişimi yaptım. sonra akşam da fitness blender yapasım geldi, eski girişime dakikayı ekledim, sonra gece de spor yapasım geldi yine eski girişime ekledim dakikayıhatta birazdan 30 dk yürüyüş yapacağım, onu da ekleyeceğim 150 dk. olacak
eyvah senin işten erken çıkman demek bu akşam spora abanacaksın demekiyi dedin valla önce beni geç sonra bakarız ben bugun erken çıkacağım işten biraz temizlik sonra spor
eyvah senin işten erken çıkman demek bu akşam spora abanacaksın demektakibimdesin senden fazla yapmalıyım
Rutin haline getirmisim yuruyusle sguati sanki pilatesi sadece spor olarak yapiyomusum gibi:))Yok yok o kesin 15
150 olsa duramazsin
Küçük bir ara ile ben de yaptım sporumu
Ne guzel.inşallah canım benimde iki yeğenim öğretmen abla kardeş
Tesekkur ederim kuzucum cok incesin.haftalık cnm
tamam cnm,bu hafta deneme haftan olsun,senden beklentim önümüzdeki 5 günün 4 gününde en az 30 dakika spor yapman,bunu başarırsan listeye ekleyeceğim seni
kesinlikle katılıyorum
haftalık veriyoruz
öğretmenler gününüz kutlu olsun çıtır öğretmenim : )))
yok canım inanmam,sen göbeğini ölçmüşsündür,en ince yeri ölçeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?