- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.221
yesaa harika yorum ay koptum gülmekten
ben geliyorum bekleHadi kizlaŕrrrrrrrrr ben kalkıyorum gelen var mı
Yaa deli cok guldurdun beni:))
Yaa deli cok guldurdun beni:))
yok canım leslienin 20 dk olanını yaptım kız şu yavaş olna 1 mile 15 dk yürüyüş 4.5 dk falan strech var video 20 dk 19 dk küsür bişey de bak onu yuvarladım bende varda odeadline fazla fazla yazmışsın kuzum yaa t focus 25 dk 3 dk da esneme 28 olacak leslie 1 mil 15 dk değil mi
Su an kendimi "öğretmenim ödevleri kontrol etmeyecek misiniz" diyen öğrenci kadar pislik hissediyorum
yok canım leslienin 20 dk olanını yaptım kız şu yavaş olna 1 mile 15 dk yürüyüş 4.5 dk falan strech var video 20 dk 19 dk küsür bişey de bak onu yuvarladım bende varda ofocusu da 2 dk strechleri uzatıyorum o ne öyle azıcık strech zaten üstüne de ek strech videosu da yaptım bacaklarım ağrıyor yoksa bir 15 sn yeyi bana çok görüdn yesa
ama örtmenim ben yaptım ya ondanCanım çok tatlisin ya bi de aciklamis sin uzun uzun sen bakma bana takılıyorum ben öyle
inşallah canım benimde iki yeğenim öğretmen abla kardeşCok tesekkur ederim tatlim.
Umarim yillar sonra iyi ki ogretmenim olmus dedirtebilirim. Nerden gelmis basimiza cumlesi hic birinin gonlunden gecmez insaallah.
2 cm incelmiş cnm harikaaCanım ben 78 oldum yazarsan sevinirim
canım listeye dahil olamazsın ama sohbete,sporlarını söylemeye her zaman gelBen gecen haftadan beri bildirim yapmayi unuttum,aslinda hergun sporumu yaptim
Elenen arkadaslar acaba geri donemiyorlar mi
inşallah : )))Kızlar dereceye girenleri canı gönülden kutluyorum, azminize hayranım :) Bel ölçümde bir değişiklik olmamış zaten, umarım haftaya güzel sonuçlar alırım :)
tabiki canımevet maalesef bu hafta 2 defa yüzmek dışında birşey yapamadım bende o zaman spor yaptığım günleri yazabilir miyim zaten elendim en azından burdan kopmamış olurum gaza gelirim
sağol hedefcimellerine sağlık
çok iyi cnm,bir de spor yapsan nasıl inceleceksin kimbilirİlk 6 dis rahat çıkmıştı bu iki tane zorladı yenik vücuda virüsten yapıştı hemen
Çok sağol canım
listeye ekleyemedim ama 91 den 90 a inmiş
haftalık cnmİlk ona giren arkadaşları tebrik ediyorum..Ben belimi ölçmedim. Ölçümler aylık mı? haftalık mı?
tamam cnm,bu hafta deneme haftan olsun,senden beklentim önümüzdeki 5 günün 4 gününde en az 30 dakika spor yapman,bunu başarırsan listeye ekleyeceğim seniazimliyim, ben de katılayım :) C CallanPinckney
kesinlikle katılıyorumÖğretmenler günün kutlu olsun ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
“Hayatta en büyük mucize,
küçükken iyi bir öğretmene rastlamaktır"
haftalık veriyoruzYa kizlar bel olcusu mu veriyoruz bi daha biz anlamadim da ben
yok canım inanmam,sen göbeğini ölçmüşsündür,en ince yeri ölçeceksinBel ölcum 78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?