- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.081
bana özelden atsana jessica bu hangi jessica
Ben bu arada bacakların agriyoesim de diyor hıh bak çok iyi işte şimdi yarıyor spor
bel ölçüsü yazıyorduk bugün dimiBel olcum ayni 85. Unutmusum sabah olcu almayi, kahvalti sonrasi aldim bende mecburrn.
67 cmbel ölçüsü yazıyorduk bugün dimi
benim de 75 aynı
sen tanıdıksın,bugun seni de alalım takıma :))ne demek üye alımı yok
ben ınternetsızlıkden gıremedım kac gundur pazartesı ne güzel sporda yapmıştım yazamadım yabugun de ıtıbarı yazacam ınsallah duzenlı
canım 10 dakikayı bile yazHerkese günaydınlar
Dün yoğunluktan özel spor yapamadım ancak 20 dakika kadar yürüdüm oda dışarı işleri için koştururken30 dakika azamisi olduğundan yazmıyorum artık bugün inşallah çok güzel sporlar yaparım şu temizlik faslım biter bitmez
spor sağlıktırArkadaşlar ben merak ediyorum
Şimdi ben hem hamile kalmaya uğraşıyorum bi yandan da kilo vermeye uğraşıyorum
Ne kadar az kilo ile hamile kalırsam o kadar iyi ama ben Leslie yapıyorum acaba hamile kalırsam ve Leslie yaparsam sıkıntı olur mu? Yani düşük tehlikesi olur mu çok hareketli ya leslie ondan soruyorum..
Sıkıntı olur derseniz öneriniz ne olur yardım rica ediyorum ??
azimliysem alırız :)))üye alınmaz mı
kaydediyorum cnm
geçmiş olsun cnmYaa ayak bilegim incildi t25 yaparken nasil beceriyorum bilmiyorum yaaacıyor
Aşağıda işaretlediğim mavi kısımları sileceksin tamamen @Metebatur
ne güzel anlatmışsın cnm eline sağlıkk :)))
Eki Görüntüle 1694293
beim de 163 boya 60 kgYoldaşlar bir şey merak ediyorum boyum 166 kilo 63-64 sizce nasıl ama ben 60 olmak istiyorum sizlerin boyu ve kilosu nasıl paylaşalım mı konu sahibemize danışıyorum CallanPincney
canım senin hesabın inaktif olmuş19 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1-Şekerpancarı71= focus t25 total body circuit 28 dk+ 150 thing master bacak+ 30 thing masterle göğüs ve soğuma 5 dk= 33 dk
2-danur=miley crus legs 17 dk+6 min sexy arms=23 dk
3- Metebatur= Leslie 4 mile fast 360 cal=50 dakika
4- Su321= 100 sguat+ 50 dakika yürüyüş+ 1 saat pilates= 120 dakika
5-hedef52= 50 dakika yürüyüş
6- selvos88= 30 dakika yuruyus+45 dakika (cardio+kas)= 75 dakika
7-charmant=50 dk pilates + 1 saat yürüyüş = 110dk
8-Beliz33= focus t25 speed 0.1 + 100 squat+ mekik+pilates çemberiyle bacak kol +sağa sola dönme bel =60 dk
9-oynakbasi34= 30 dakika yürüyüş
10.daydream15=45 dakika yürüyüş
11.kakaovanilya = 45 dk yürüyüş + 3 dk kas = 48 dakika
12. GirLookingForLove= 60 dk yürüyüş+10 dk kalça çalışma=70 dk
13.M Merve= Yürüyüş=70 dk
evet sayılıyor canımDans etmek spordan sayılıyor mu
azmine hayran kaldım maşallahGünaydın bugün erken yapayım dedim kalkar kalmaz kahvaltı falan yapmadan kendimi elimde olan zumba DVD'lerinin en zor olanının içinde buldum. Hem yapıyorum hem söyleniyorum birdaha asla aç karnına yapmıcam, Ayy,offff... Aslında 60 dk d ama benim biraz tansiyonüm düştü, gece boyuda emzirdiğim için, üstüne birde zor Bi video yapınca biraz sıkıntı oldu maalesef. Neyse bu da bana ders oldu aç karnına yapmam birdaha bu kadar zor Bi videoyu...
evet yaaÇikolata hissi 30 sn en az 150 klori 150 klori en az 60 dk spor ne zor kilo vermek
tamam canımKızlar gruptan çıkıyorum ben malesef takip etmekte zorlanıyorum Zaman'ım olmuyor
Umarım herkes hayal ettiği fiziğe kavuşur
amin benimdeeee inşallah :))))))Spor yapmak harika bişey bana cok ıyı gelıyor ne zaman totomm ter akana kadar yuruyus yapsam ertesi gun eksi cıkarsın. Allahım spor hep hayatımda olmazsa olmazım olsun
çokk güzel ya,darısı başıma49 51 arası dolanıyom bende üstü yok
aynen ben de 163 boya 60 kiloBende 161 boya 62 kiloyum yalnız degilsin
maşallah canım sana
yaa valla şimdi girdik eve korku ile açtım baktım geçen oldu mu diye ama olmamışşşşşşşşşşş
nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam
Bana bu birinciliği yaşatan tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim
tamam cnm kaydettimBel olcum ayni 85. Unutmusum sabah olcu almayi, kahvalti sonrasi aldim bende mecburrn.
tamm cnm yazdımbel ölçüsü yazıyorduk bugün dimi
benim de 75 aynı
tamam cnm20 kasım listesinde ben 17. sırada bildirim yapmıştım C CallanPinckney
ayyulduz ın bildiriminde 15. sıradan devam eidlmiş bilginize. zaten sonrasında bildirim olmamış
vovvvvvvBen de yazayim bel olcumu
Gecen hafta 86
Bu hafta 84 fark 2 cm
KIZLAR HANİ BEL ÖLÇÜLERİNİZ
bu iş zor mu geliyor acaba
ayda 1 mi yapsak,ne diiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?