- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.101
Günaydın benim bel ölçümde 2 cm gitmiş 86 çıktı yanlış ölçmediysem...:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de bir aylık yapalım bir haftada pek bişey değişmiyor gibi, bir de kilo bildirimi de yapalım aylık kg ve ölçüm?KIZLAR HANİ BEL ÖLÇÜLERİNİZ
bu iş zor mu geliyor acaba
ayda 1 mi yapsak,ne diiyorsunuz?
ben unuttum sabahKIZLAR HANİ BEL ÖLÇÜLERİNİZ
bel göbek göğüs kalça aynı ama basen her iki taraf da 2şer cm incelmişKIZLAR HANİ BEL ÖLÇÜLERİNİZ
katılıyorumBence de bir aylık yapalım bir haftada pek bişey değişmiyor gibi, bir de kilo bildirimi de yapalım aylık kg ve ölçüm?
canım ALLAH razı olsun kucuk bebegın olmasına raGMEN BIDE BIZLE UGRasıyorusunkızlar 1 haftadır kızımla uyku problemi yaşıyoruz
beni emerek uyumaya başladı,yatağına yatınca hemen uyanıyor,benim yanımda uyumak istiyor
ben de kızım uyurken giriyordum buraya
neyseki bugun uyudu artık,ben de kağıt kalemi aldım,yetişirse birazdan yetişmezse akşama kzıım uyuyunca sonuçları açıklayacağım
yanlışmı yapmışım acaba spor yapmadığımız gun bıldırım yapmıyoruz dımı20 kasım listesinde ben 17. sırada bildirim yapmıştım C CallanPinckney
ayyulduz ın bildiriminde 15. sıradan devam eidlmiş bilginize. zaten sonrasında bildirim olmamış
son listeyi alıntılamamışsın o gün, mesela ben 17. sıradayken daha önceki liste alıntılandığı için 15. sırada olmuşsun, 3 kişiyi iptal etmişsinyanlışmı yapmışım acaba spor yapmadığımız gun bıldırım yapmıyoruz dımı
hadi yason listeyi alıntılamamışsın o gün, mesela ben 17. sıradayken daha önceki liste alıntılandığı için 15. sırada olmuşsun, 3 kişiyi iptal etmişsin
ana yanlış yere yazmışım yadünkü menüm kahvaltı kalasik dünkünün aynısı:)
ara 3 ,5 fındık kuruyemıs elımın altında olunca fark etmeden atıveriyorum ağzıma bunudadısıplıne etmem lazım
öğle 1 tabak menemen 4 yesıl zeytn bıraz peynır 1 dılım cavdar 1 tatlı kasıgından az cokokrem şekerim düştüde:))
ara greyfur ikisi bir arada
akşam çeyrek pide salata ayran acı bıber 3 tane
ara sutlu turk kahvesı
bol su 1 bardak bıbıerıye cayı spor yok dun temızlık yaptım belım cok ağrıdı yapamadım
Bel olcum 71 canimmKIZLAR HANİ BEL ÖLÇÜLERİNİZ
Bende oyle sanmistim spor bildirmeye geldim.baktim herkrs olcu yazmis bende yazdimBen bel olcunuzu ayda 1 yapacağız sanmıştım