• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

sabah yarım saat yuruyebıldım aksamda yuruyum oyle eklıyım listeye dun buyuk temızlık yapınca evde yurumeye mecalım kalmadı:(

kızlar kusura bakmayın ben bir haftadır yoğunbir hafta geçiriyorum ve bildirime yetişemiyorum akşamda girme imkanım yok. en iyi atılmadan kendim ayrılayım ki sizlerinde motivasyonunu bozmayayım elbette spora devam ancak sizlerle birlikte olmayınca kıymeti yok. hepinize kolay gelsin.. zaten benim bel ölçüm çokda değişmeyecek sadece basenlerde kaldı o yüzden etkim olmayacak nasılsa.

kızlar 1 haftadır kızımla uyku problemi yaşıyoruz
beni emerek uyumaya başladı,yatağına yatınca hemen uyanıyor,benim yanımda uyumak istiyor
ben de kızım uyurken giriyordum buraya
neyseki bugun uyudu artık,ben de kağıt kalemi aldım,yetişirse birazdan yetişmezse akşama kzıım uyuyunca sonuçları açıklayacağım
canım ALLAH razı olsun kucuk bebegın olmasına raGMEN BIDE BIZLE UGRasıyorusun:KK60:

yanlışmı yapmışım acaba spor yapmadığımız gun bıldırım yapmıyoruz dımı
son listeyi alıntılamamışsın o gün, mesela ben 17. sıradayken daha önceki liste alıntılandığı için 15. sırada olmuşsun, 3 kişiyi iptal etmişsin:KK53:

dünkü menüm kahvaltı kalasik dünkünün aynısı:)
ara 3 ,5 fındık kuruyemıs elımın altında olunca fark etmeden atıveriyorum ağzıma bunudadısıplıne etmem lazım
öğle 1 tabak menemen 4 yesıl zeytn bıraz peynır 1 dılım cavdar 1 tatlı kasıgından az cokokrem şekerim düştüde:))
ara greyfur ikisi bir arada
akşam çeyrek pide salata ayran acı bıber 3 tane
ara sutlu turk kahvesı
bol su 1 bardak bıbıerıye cayı spor yok dun temızlık yaptım belım cok ağrıdı yapamadım

dünkü menüm kahvaltı kalasik dünkünün aynısı:)
ara 3 ,5 fındık kuruyemıs elımın altında olunca fark etmeden atıveriyorum ağzıma bunudadısıplıne etmem lazım
öğle 1 tabak menemen 4 yesıl zeytn bıraz peynır 1 dılım cavdar 1 tatlı kasıgından az cokokrem şekerim düştüde:))
ara greyfur ikisi bir arada
akşam çeyrek pide salata ayran acı bıber 3 tane
ara sutlu turk kahvesı
bol su 1 bardak bıbıerıye cayı spor yok dun temızlık yaptım belım cok ağrıdı yapamadım
ana yanlış yere yazmışım ya:KK70::KK70:

23 kasim spor yapanlar
1.selvos88= 15 dakika leslie+10 dakika ip atlama+45 dakika(kas+cardio)= 70 dakika

Back