- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 18
- 47
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
karşısındakine kuzu kuzum kelimesini kullanıyorlarMersinliler kuzu mu yazıyor?
bir dahakine bana da haber versene sakın unutma tamam mı bu sefer kapanmış sanırım bunu kaçırdım belki aralık ayında yeni kişi kabulümüzdür derseniz hemen beni yazıver oraya
Nereye kabul ediliyor canim merak ettim.bir dahakine bana da haber versene sakın unutma tamam mı bu sefer kapanmış sanırım bunu kaçırdım belki aralık ayında yeni kişi kabulümüzdür derseniz hemen beni yazıver oraya
bu konunun ilk mesajında alımlar bitmiştir yazıyor yaNereye kabul ediliyor canim merak ettim.
bitmedi mi yoksa?bu konunun ilk mesajında alımlar bitmiştir yazıyor ya
nasıl gidiyor ? sonuç alabildiniz mi ölçülerde değişiklik oldu mu?yesa1 ve ben bulduğumuz her spor topiğne dalıyoruz gibi nerde spor orda biz
bir cocuk için büyük travma ya,seni çok iyi anlıyorumBen de ilkokulda 50 li ortaokulda 70li kilolardaydım.
Formamı yani eteğini mahalledeki komşu bi teyze dikmişti ve mahalledeki bütün kadınlar varken Su ile ölçülerimiz aynı demişti. Hiç aklımdan çıkmıyor o sözler.
Bak yine gözümün önüne geldi tekrar yaşamış gibi oldum
ben de iki öğün yiyiyorum : ))) ama ıvırzıvır yemiyorum,çünkü o konuda çok iradesizim,ondan kökten kestimYok canim belli.bi.listem yoktu ama iki ogun yedim. Ben ara ogunle zayiflayamayan biriyim. Birde haftada bir gun serbest gunumdu ama saat miktar yiyecek kisitlamasiz serbest istenilen kadar yedim:))
Ondan midir bilmem hic duraklamam da olmadi
: )))))Bel olcusu 70 den kucuk olanlar bizden degildir
Fena kiskandim arkadas ama yaaa, 85 benim belim ve 63 ve 65 hoffff nasil rakam bunlar, bence yiyin siz yiyin bize yaklasin
canım sarkman oldu muKız güldürdün beni yaa
Benim belimden kalın bacağım vardı 71 cm:))
aynen ben de su ile motive oluyorumAy acaip motive oldum seni okuyunca ve tabi hirsda yaptim, harikasin.
Sen hep yakinimda ol
Utaniyo insan tabi 60 kusurlu bel olcusu gorunce ve tabi kendine kiziyornasil boyle oldun diye, bir zamanlar gururlu ama bel olcusu 60 kusurlu bir akrep vardi diyorum gecmise attigim ama yine dirilticem insallah ve sabit kalacak inissiz cikissiz olacak bu sefer insallah
neden öyle söyleyeyimben bugün deli gibi yiyorum çikolata meyveli yoğurt ilk defa yedikçe kendimi aç hissediyorum
kendini iyi hissedince sporunu da yap canım ama iyi hissedene kadar bolbol dinlen,bolbol sıcak içecekler ve su içSporwoman ler birşey soracağım çok fena üşütmüşüm hastayken spor yürüyüş yapıyor musunuz ben iki gündür yapamıyorum ama yarın başlamayı düşünüyorum
ayy benim eşim de mersinli,bana sürekli kuzu diyorkarşısındakine kuzu kuzum kelimesini kullanıyorlar
canım belli ki iyi spor yapan bir arkadaşsın,azimli arkadaşlara her zaman yer vardırbir dahakine bana da haber versene sakın unutma tamam mı bu sefer kapanmış sanırım bunu kaçırdım belki aralık ayında yeni kişi kabulümüzdür derseniz hemen beni yazıver oraya
10 dakika diye ekliyorumkızlar ben dün spor yapamadım sadece 105 squat yaptım listeye yazayımmi
teşekkür ederimmmmmbir cocuk için büyük travma ya,seni çok iyi anlıyorum
bana da küçükken şişman derlerdi cocuklar,dayım falan kilona dikkat et derdi,sürekli uyarı alırdım
ben de iki öğün yiyiyorum : ))) ama ıvırzıvır yemiyorum,çünkü o konuda çok iradesizim,ondan kökten kestim
: )))))
canım sarkman oldu mu
aynen ben de su ile motive oluyorum
ona özel mesaj atıp rahatsız ediyorum
seni de bir ara rahatsız etmiştim,hatırlamazsın
54 kiloyken nasıl düştün diye sana msjlar atmıştım :)))
çok iradeli hatunsun,elma diyetiyle cok kilo verdiğini okumuştum,aynı şekilde rus diyetini uygulayabilen tek insansın galiba
bu kadar iradeli bir hatunun başarılı olması kaçınılmaz : )))
bu arada diyet topiklerinin hepsini okudum evet : ))))
neden öyle söyleyeyim
şekerli şeyler kan sekerini yükseltiyor,sonra bir anda düşüyor ve acıkıyorsun
bukadar sekerli gıdalar sadece vucuduna değil, beynine de zarar veriyor
bunları bırak su iç,sağlıklı ye daha sağlıklı ve zihinsel olarak daha aktif ol
kendini iyi hissedince sporunu da yap canım ama iyi hissedene kadar bolbol dinlen,bolbol sıcak içecekler ve su iç
ayy benim eşim de mersinli,bana sürekli kuzu diyor
şimdi anladımm :)))
canım belli ki iyi spor yapan bir arkadaşsın,azimli arkadaşlara her zaman yer vardır
yarın bana bel ölçünü ver,seni de listye ekleyeyim
hoşgeldin
10 dakika diye ekliyorum
sen de her zaman böyle ekleyebilirsin
squat cok güzel bir spor
cidden mi ya çok sevindim tamam yarın sabah bel ölçümü yazıyorum çok teşekkürlerbir cocuk için büyük travma ya,seni çok iyi anlıyorum
bana da küçükken şişman derlerdi cocuklar,dayım falan kilona dikkat et derdi,sürekli uyarı alırdım
ben de iki öğün yiyiyorum : ))) ama ıvırzıvır yemiyorum,çünkü o konuda çok iradesizim,ondan kökten kestim
: )))))
canım sarkman oldu mu
aynen ben de su ile motive oluyorum
ona özel mesaj atıp rahatsız ediyorum
seni de bir ara rahatsız etmiştim,hatırlamazsın
54 kiloyken nasıl düştün diye sana msjlar atmıştım :)))
çok iradeli hatunsun,elma diyetiyle cok kilo verdiğini okumuştum,aynı şekilde rus diyetini uygulayabilen tek insansın galiba
bu kadar iradeli bir hatunun başarılı olması kaçınılmaz : )))
bu arada diyet topiklerinin hepsini okudum evet : ))))
neden öyle söyleyeyim
şekerli şeyler kan sekerini yükseltiyor,sonra bir anda düşüyor ve acıkıyorsun
bukadar sekerli gıdalar sadece vucuduna değil, beynine de zarar veriyor
bunları bırak su iç,sağlıklı ye daha sağlıklı ve zihinsel olarak daha aktif ol
kendini iyi hissedince sporunu da yap canım ama iyi hissedene kadar bolbol dinlen,bolbol sıcak içecekler ve su iç
ayy benim eşim de mersinli,bana sürekli kuzu diyor
şimdi anladımm :)))
canım belli ki iyi spor yapan bir arkadaşsın,azimli arkadaşlara her zaman yer vardır
yarın bana bel ölçünü ver,seni de listye ekleyeyim
hoşgeldin
10 dakika diye ekliyorum
sen de her zaman böyle ekleyebilirsin
squat cok güzel bir spor
bir dahakine bana da haber versene sakın unutma tamam mı bu sefer kapanmış sanırım bunu kaçırdım belki aralık ayında yeni kişi kabulümüzdür derseniz hemen beni yazıver oraya
eveeeeetCanimmmm mm
Yaşasın seni de eklemiş canım C CallanPinckney
O zaman aramıza hoşgeldin.
Ben bugün işten erken çıktım çok mutluyum. Kendimi eve ve temizliğe vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?