- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.921
Havaya bak birde açmış göbeğini çekmiş özellikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havaya bak birde açmış göbeğini çekmiş özellikle
Dur hemen koyim bi şalvarlı fotom vardı çok komik şok olacaksın:))Amanınnnn kız sen çok zayıfsın ya beklediğimden çok çok zayıf bence yeter bu kadar kemiklerin çıkmış anacım... Ayy aslında Bi tane de önceki fotondan koysan Bedir'e after yaparız süper olur yeminle
Yaa benim yazdığım topikteki arkadaşlar öyle istemişti ondan:))Havaya bak birde açmış göbeğini çekmiş özellikle
Hahaha hadi koyDur hemen koyim bi şalvarlı fotom vardı çok komik şok olacaksın:))
Amanınnnn kız sen çok zayıfsın ya beklediğimden çok çok zayıf bence yeter bu kadar kemiklerin çıkmış anacım... Ayy aslında Bi tane de önceki fotondan koysan Bedir'e after yaparız süper olur yeminle
Yok yok zayıflamıyorum amaç sıkılaşma ve acaip zevk alıyorum ya spor yapmaktan
Amannnn burda ne tombiksin ama çok tatlı ya benim şimdiki halimkollara bak pambık gibi:))
Zaten birden arttırma mesela yana açma hareketine 20 ile başladım ben kademe kademe arttıra arttıra 90 a geldim.Süper maşallah... inşallah hep deavm edersin artis gibisin maşallah :)
ben 40 yana bacak açma hareketi sonrası pert oluyom 30 mekik sonrası mideme kramp giriyor :) size baka baka belkim gaza gelirim ....
Evet ben de obezgillerdendim:))abboooo bu photoshop mu yoksa sendemi şişmandın zayıfladın :|
Eveettt yumuşacıklardı:))Amannnn burda ne tombiksin ama çok tatlı ya benim şimdiki halimkollara bak pambık gibi:))
Armut mısın ben elmayım:)Eveettt yumuşacıklardı:))
Ben tam bi armutum bide yaa
sucumm baya kilo vermişsin hatta içinden bir tane sen çıkmış sok oldum manken gibi olmuşsun ya acaba boyun kaç uzunda duruyorsun birde şimdiki kilon kaç merak ettim ama şu an gayet iyisin maşallah
Zaten birden arttırma mesela yana açma hareketine 20 ile başladım ben kademe kademe arttıra arttıra 90 a geldim.
Mekik ve makas çok zorluyor beni de ya
Evet ben de obezgillerdendim:))
100 kilodan düştüm canım
Can'ım ben 2 gün yapmadım zatenYaa şok oldum hakkat hiç beklemiyordum ya birinciliği miyav su 350 şer dakika falan yapınca birinci belli zaten diyordum
Anam bu resimdeki kadın mı bu abow korkuttumVayy ben neymişim Miyav_su bak bak... Vallahi kendime haksızlık etmişim:)))
Gerçekten çok kilo vermişsin maşallahEveettt yumuşacıklardı:))
Ben tam bi armutum bide yaa
eneee cok mutlu oldum 3 haftadır bizim takımda ugrasıyorum bu hafta ancak gircem listeye izin donusu perisan oldum :)Sen listedesin zaten cnm :)))
Bugün ayın 14 mü ben sporumu nereye yazdım peki karıştırdım galiba14 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1. kollontai => leslie 2 mile + 45 dk aerobik + 1 saat pilates = 135 dk