• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

Amanınnnn kız sen çok zayıfsın ya beklediğimden çok çok zayıf bence yeter bu kadar kemiklerin çıkmış anacım... Ayy aslında Bi tane de önceki fotondan koysan Bedir'e after yaparız süper olur yeminle:KK73:
Dur hemen koyim bi şalvarlı fotom vardı çok komik şok olacaksın:))

Amanınnnn kız sen çok zayıfsın ya beklediğimden çok çok zayıf bence yeter bu kadar kemiklerin çıkmış anacım... Ayy aslında Bi tane de önceki fotondan koysan Bedir'e after yaparız süper olur yeminle:KK73:
IMG-20151109-WA0014-1.jpg

Yok yok zayıflamıyorum amaç sıkılaşma ve acaip zevk alıyorum ya spor yapmaktan

Süper maşallah... inşallah hep deavm edersin artis gibisin maşallah :)

ben 40 yana bacak açma hareketi sonrası pert oluyom 30 mekik sonrası mideme kramp giriyor :) size baka baka belkim gaza gelirim ....

Süper maşallah... inşallah hep deavm edersin artis gibisin maşallah :)

ben 40 yana bacak açma hareketi sonrası pert oluyom 30 mekik sonrası mideme kramp giriyor :) size baka baka belkim gaza gelirim ....
Zaten birden arttırma mesela yana açma hareketine 20 ile başladım ben kademe kademe arttıra arttıra 90 a geldim.
Mekik ve makas çok zorluyor beni de ya

Zaten birden arttırma mesela yana açma hareketine 20 ile başladım ben kademe kademe arttıra arttıra 90 a geldim.
Mekik ve makas çok zorluyor beni de ya

iyi doğru yoldayım o zaman....

Evet ben de obezgillerdendim:))
100 kilodan düştüm canım

vayy be maşallah.... süper bayıldım öldüm bittim ben şuan....

Back
X