- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.941
Taş olmuşsun cnm
Bukadar spor yaptığın için hiç sarkman yok
40kilo az değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taş olmuşsun cnm
3 hafya yine iyi ben 10aydır listeye giremiyorum:))))))))eneee cok mutlu oldum 3 haftadır bizim takımda ugrasıyorum bu hafta ancak gircem listeye izin donusu perisan oldum :)
Burada teyze gibiymişsin cnm, kilo cok yaslandırıyor insanı,şimdi 18lik çıtır
Evet yaa armutum basen kalcam fazlaydiArmut mısın ben elmayım:)
Evet canim uzunum 172 cm yim kilom da 57sucumm baya kilo vermişsin hatta içinden bir tane sen çıkmış sok oldum manken gibi olmuşsun ya acaba boyun kaç uzunda duruyorsun birde şimdiki kilon kaç merak ettim ama şu an gayet iyisin maşallah
Himm anladim canim yoksa gecemezdim seni zaten.Can'ım ben 2 gün yapmadım zaten
Teşekkür ederim:))Gerçekten çok kilo vermişsin maşallah
Evet cok korkuyordum sarkmadan olmadi şükür canim yaTaş olmuşsun cnm
Bukadar spor yaptığın için hiç sarkman yok
40kilo az değil
Evett hem nasil ya giyimini etkiliyor renk secimini etkiliyorBurada teyze gibiymişsin cnm, kilo cok yaslandırıyor insanı,şimdi 18lik çıtır
Evet rahatsızdım midem agrıyordu bende spor yapamadım ama olsun dinlenmiş oldum seni görünce daha da hırslandım eski ve yeni resimlerin çok farklı maşallah sanaHimm anladim canim yoksa gecemezdim seni zaten.
Rahatsiz miydin sen hayirdir
19.5 civari canim.
Şimdiki halinin bol bol fotosunu cek canim ilerde gururla bakacaksın gostereceksin herkeseEvet rahatsızdım midem agrıyordu bende spor yapamadım ama olsun dinlenmiş oldum seni görünce daha da hırslandım eski ve yeni resimlerin çok farklı maşallah sana
19.5 civari canim.
Ama benim ideal kiloma 63 diyor
Ya benim boyun 162 olduğuna göre benim 47 olmam lazım böyle olmam icin ay daha 50 lere gelemedim 40 lara hiç gelemem bence ben neyse ben 55 olsam öper başıma koyarimEvet canim uzunum 172 cm yim kilom da 57
İnşallah Can'ım benimde 31 kilo kaldı vermem gereken eşimde dolabını degişitir dedi belli bir para verecekmiş tam gaz aldım artıkŞimdiki halinin bol bol fotosunu cek canim ilerde gururla bakacaksın gostereceksin herkese
Can'ım verirsin neden öyle diyorsun ki seninle boyumuz aynıYa benim boyun 162 olduğuna göre benim 47 olmam lazım böyle olmam icin ay daha 50 lere gelemedim 40 lara hiç gelemem bence ben neyse ben 55 olsam öper başıma koyarim
Bosver boy kilo oranini aynaya baktiginda iste budur ya diyorsan o zaman tamamdir.Ya benim boyun 162 olduğuna göre benim 47 olmam lazım böyle olmam icin ay daha 50 lere gelemedim 40 lara hiç gelemem bence ben neyse ben 55 olsam öper başıma koyarim
Supermis ya bende dolabimi değiştirecegim ya öf ama kaldım ya neyse yapacağım ama bendeİnşallah Can'ım benimde 31 kilo kaldı vermem gereken eşimde dolabını degişitir dedi belli bir para verecekmiş tam gaz aldım artık
Ah ah ben de 55i görebilsem sevinçten ağlayacağım :))Ya benim boyun 162 olduğuna göre benim 47 olmam lazım böyle olmam icin ay daha 50 lere gelemedim 40 lara hiç gelemem bence ben neyse ben 55 olsam öper başıma koyarim
Ay diyemiyorum ki ya inşallah birgün derim bendeBosver boy kilo oranini aynaya baktiginda iste budur ya diyorsan o zaman tamamdir.