• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

5. HAFTANIN DERECELERİ
1. su321 su321 1015 DAKİKA
latest

2. @miyav_su 915 DAKİKA
1434650787-tumblr-n9bymzxsus1qdfs7xo1-500.png

3. @kirass 765 DAKİKA

Legend-of-the-Seeker-432166.jpg

4. M Metebatur 521 DAKİKA
promo_kahlan.jpg

5. @Selvos88 462 DAKİKA

fighterwoman.jpg
Anaammm en çirkin de benim yaa
Kendi fotomu yollayayım da onu bari koy C CallanPinckney :)))

su321 su321 hakkaride durumlar Nasıl öğretmenlere eğitim çıkmış sen de içlerinde misin merak ettim.. Baya karışık oralar Allah yardımcınız olsun biz de silvandan geldik bu sene çokk zor:KK43:
Canım çok şükür burası iyi silopi ve cizre de var o durum ve çok çok üzüldüm etkilendim dün okuyunca haberi.

8 ay yaptım tam canım eylülde başladım geçen yıl mayıs gibi hedefime ulaşmıştım.
Yaa zor olmaz mı nasıl acıkırdım durduk yere kızartma kokuları mı hissetmedim sırf dayanamıyorum diye 9,10 da mı yatmadım.
Ama şimdi alıştığımdan akşam yemeğimi 5 te 6 da yiyeyim şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum.
Peki cnm acıkınca seni motive eden neydi
Nasıl yememeni sağladın

8 ay yaptım tam canım eylülde başladım geçen yıl mayıs gibi hedefime ulaşmıştım.
Yaa zor olmaz mı nasıl acıkırdım durduk yere kızartma kokuları mı hissetmedim sırf dayanamıyorum diye 9,10 da mı yatmadım.
Ama şimdi alıştığımdan akşam yemeğimi 5 te 6 da yiyeyim şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum.
8 ayda kaç kilo verdin, O Zaman'da hergün spor yaptım mı bu kadar yoğun? Alışma süresi ne kadar sürdü o kadar erken yemeye...darısı başıma deyip şimdilik sorularımı bitiriyorum...Birde bu kadar erken günü kapamaya ne yesen farketmez bence sabah kahvaltısı güzel yapıp ikinci öğünü de yetsin istediğin gibi yanlış mı düşünüyorum??

Peki cnm acıkınca seni motive eden neydi
Nasıl yememeni sağladın
İlk zamanlar boşa kürek çekiyormuşum gibi geldi hep ama kilo verdiğim farkedildikçe işte iş arkadaşlarım velilerim falan daha da hırslandım bir de jennifer lopez beyonce bergüzar ın fotolarına bakıp duruyordum neyim eksik niye böyle olmayayım diyordum:))

8 ayda kaç kilo verdin, O Zaman'da hergün spor yaptım mı bu kadar yoğun? Alışma süresi ne kadar sürdü o kadar erken yemeye...darısı başıma deyip şimdilik sorularımı bitiriyorum...Birde bu kadar erken günü kapamaya ne yesen farketmez bence sabah kahvaltısı güzel yapıp ikinci öğünü de yetsin istediğin gibi yanlış mı düşünüyorum??
8 ayda 40 kilo verdim canım.
İlk üç ay hiç spor yapmadım yürüyüş bile resmen kendimi taşıyamıyordum hemen yorgunluk bacaklarımda ağrılar.
Daha sonra leslie ye başladım ama 30 yada 45 er dakikalık.
Şimdiki gibi çok spor yapmam haziran ayından beri her gün böyleyim ramazanda dahi pilates ve yürüyüş yaptım çünkü iki gün yapmasam biliyorum ki alışkanlık haline getircem bu durumu.
Çok doğru söylüyorsun gün içinde yenilenler öyle yada böyle yakılıyor zaten.

evetttt bu haftanın birincisi de belli oldu
su321 su321
Amazing-Abstract-Art.jpg

BİRİNCİLER
1. HAFTA

su321 su321 520 dakika spor ile birinci
2. HAFTA
su321 su321 935 dakika spor ile birinci
3. HAFTA
su321 su321 720 dakika spor ile birinci
4. HAFTA
@miyav_su 810 dakika spor ile birinci
5. HAFTA
su321 su321 1095 dakika spor ile birinci

1095 dakka ne yahu wuuaawww ben ölüyüm o zaman :) maşallah... sizi izliciğim.... belki özenirim totomu kaldırırım....

Back