- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok şükür burası iyi silopi ve cizre de var o durum ve çok çok üzüldüm etkilendim dün okuyunca haberi.su321 hakkaride durumlar Nasıl öğretmenlere eğitim çıkmış sen de içlerinde misin merak ettim.. Baya karışık oralar Allah yardımcınız olsun biz de silvandan geldik bu sene çokk zor
Peki cnm acıkınca seni motive eden neydi8 ay yaptım tam canım eylülde başladım geçen yıl mayıs gibi hedefime ulaşmıştım.
Yaa zor olmaz mı nasıl acıkırdım durduk yere kızartma kokuları mı hissetmedim sırf dayanamıyorum diye 9,10 da mı yatmadım.
Ama şimdi alıştığımdan akşam yemeğimi 5 te 6 da yiyeyim şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum.
Aaa ben en cok seninkini beğendim
İyi bari merak ettim be kadar kaldı hizmet süresi kaç yıl oranın kardeşim Doğubeyazıt'ta 4 yol ama bu sene tayin isticek bakalımCanım çok şükür burası iyi silopi ve cizre de var o durum ve çok çok üzüldüm etkilendim dün okuyunca haberi.
Kız koysana Bi merak ettim:))
8 ayda kaç kilo verdin, O Zaman'da hergün spor yaptım mı bu kadar yoğun? Alışma süresi ne kadar sürdü o kadar erken yemeye...darısı başıma deyip şimdilik sorularımı bitiriyorum...Birde bu kadar erken günü kapamaya ne yesen farketmez bence sabah kahvaltısı güzel yapıp ikinci öğünü de yetsin istediğin gibi yanlış mı düşünüyorum??8 ay yaptım tam canım eylülde başladım geçen yıl mayıs gibi hedefime ulaşmıştım.
Yaa zor olmaz mı nasıl acıkırdım durduk yere kızartma kokuları mı hissetmedim sırf dayanamıyorum diye 9,10 da mı yatmadım.
Ama şimdi alıştığımdan akşam yemeğimi 5 te 6 da yiyeyim şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum.
İlk zamanlar boşa kürek çekiyormuşum gibi geldi hep ama kilo verdiğim farkedildikçe işte iş arkadaşlarım velilerim falan daha da hırslandım bir de jennifer lopez beyonce bergüzar ın fotolarına bakıp duruyordum neyim eksik niye böyle olmayayım diyordum:))Peki cnm acıkınca seni motive eden neydi
Nasıl yememeni sağladın
3.yılım canım benim sınıfçı olduğumdan batıya tayinim çıkmaz da eş durumundan belki olabilir.İyi bari merak ettim be kadar kaldı hizmet süresi kaç yıl oranın kardeşim Doğubeyazıt'ta 4 yol ama bu sene tayin isticek bakalım
Tamam koyayım vücudumun başımı kesip:))Kız koysana Bi merak ettim:))
8 ayda 40 kilo verdim canım.8 ayda kaç kilo verdin, O Zaman'da hergün spor yaptım mı bu kadar yoğun? Alışma süresi ne kadar sürdü o kadar erken yemeye...darısı başıma deyip şimdilik sorularımı bitiriyorum...Birde bu kadar erken günü kapamaya ne yesen farketmez bence sabah kahvaltısı güzel yapıp ikinci öğünü de yetsin istediğin gibi yanlış mı düşünüyorum??
bugun tekrar baktim cok farketmis gercekten 74 olmusLİSTEDEKİ ARKADAŞLARIN BEL ÖLÇÜLERİ
Eki Görüntüle 1717078
Amanınnnn kız sen çok zayıfsın ya beklediğimden çok çok zayıf bence yeter bu kadar kemiklerin çıkmış anacım... Ayy aslında Bi tane de önceki fotondan koysan Bedir'e after yaparız süper olur yeminle
Kaldır kaldır ben 25 yıl kaldırmadığıma yanıyorum:))1095 dakka ne yahu wuuaawww ben ölüyüm o zaman :) maşallah... sizi izliciğim.... belki özenirim totomu kaldırırım....
Ayy before after dicektimAmanınnnn kız sen çok zayıfsın ya beklediğimden çok çok zayıf bence yeter bu kadar kemiklerin çıkmış anacım... Ayy aslında Bi tane de önceki fotondan koysan Bedir'e after yaparız süper olur yeminle
Yok yok zayıflamıyorum amaç sıkılaşma ve acaip zevk alıyorum ya spor yapmaktanfevkaladenin fevkinde pardonda daha zayıflıcen mi.... maşallah ayy benide zayıflat noolluur ....