- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.861
Hadi bakalim bu hafta sana kacamak yokkkıslar ben şuanda kendime pasta yapıyorumama bütün hafta kaçamak yapmıyacam bugün canımın istediği herşeyi yiyorum hevesimi alıyorum yarından itibaren menüleerimi görün bakem
Karbonhidrat yedikce yiyesin gelir zaten sasirmadim aslinda bende eskiden boyle yiyodum hemde hergun o yuzden hic yeme ya da iradene sahip olbugünkü menümsabah nesfit ara yok öğle1 tabak pilav 5 tane yeşil soğan biraz taze nane gelelim sonraki yediklerime 1 bitter gofret 1 dankek 1 dondurma 3 kare sütlü çikolata akşam 1 fırın ekmeği üstünde kaşar ve sucuk vardı onu yedim birazdan pastamıda yerim
Tamam artik yedin bitti unut guzel bi menu cikar bu hafta salma oyle kendini cok az yiyosum arkadasim sonra da gozun donuyo birden saldiriyon emeklerin bosa gider boyle sende benim gibi. Gunde 2 kare bitter ye ya da ne hosuna gidiyosa cokaz ye canin istemesin abur cubur yoksa ben fena abur cubur yiyen bi insanim oyle boyle deil siz laf ediyonuz benim minnak bitterime ama ben onla yulafli sayesinde 8 kilo verdim canlarrr nefsimi korellti onlar biraz da olsabu menümü her gören şok olur bu yediklerimle nasıl patlamadım inanılır gibi değilbu yediklerimi 1 haftada bile yakamam gibime geliyor
sabah 9. 1yum 2çavdar arası 2kk peynir 5zeytin roka 2ceviz 1adet tutku öğrencim verdi dayanamadım yine
ara11. orta türk kayfe
öğle13. 4köfte büyüklüğünde tavuk(epilasyona gittim arabaya bi kavanoza koyuverdim)sürerken yedim herkes bakıyordu yan arabalardan napimmm
ara15. 1avuç beyaz leblebi 2 kuru incir
aşam19. yarım somon balığı(4parça) salata
spor. yok ama çok yoğun bi gündü okulda nöbetçiydim sonrasında market pazar alışverişi epilasyonda çektiğim acılarrr
su.
2litre civarı.kkızlar okuduğum kitap bitmek üzere..paylaşırım sizinle ama doğru bildiğim yanlışlarım arrr şaştım aldım..anlatırım sonra..öpüyorum sizi
Hadi bakalim bu hafta sana kacamak yokk
Karbonhidrat yedikce yiyesin gelir zaten sasirmadim aslinda bende eskiden boyle yiyodum hemde hergun o yuzden hic yeme ya da iradene sahip ol
Tamam artik yedin bitti unut guzel bi menu cikar bu hafta salma oyle kendini cok az yiyosum arkadasim sonra da gozun donuyo birden saldiriyon emeklerin bosa gider boyle sende benim gibi. Gunde 2 kare bitter ye ya da ne hosuna gidiyosa cokaz ye canin istemesin abur cubur yoksa ben fena abur cubur yiyen bi insanim oyle boyle deil siz laf ediyonuz benim minnak bitterime ama ben onla yulafli sayesinde 8 kilo verdim canlarrr nefsimi korellti onlar biraz da olsa
Menun cok guzel ahirette yakana yapiscek lafina 1 saat guldum cok yasa emi
Özge canım öğlen yemeği nerdeeBebis var diye yapamadıysan hadi affettim..tamam zayifsinfazla kilon yok öğlen yulaflilari yedin diyelim aksam niye yiyonn
Aliskanlik diyelim
Kizlarrr yulafli baskisi uzerine onun yerine ne yesem diye dusunurken aklima formun cikolata kaplisi var ondan aldirdim bi kac gun onu yicem ama diyet urunu pek tsvsiye etmiyolar ya kalorisi daha fazlaysa:26:
Ye ye canım doğru diyon koreltme işinde sana hak veriyorum..benim de öğlen kaçamaklarim cok oluyor ama bıkmadan usanmadan devam ediyorum böyle böyle 14 kilo verdim bende..bence ye ama aksam yeme tatlım..öğlen ki. 7 tane erir ama aksam ki 3 bile olsa zor..diyet ürünlerini alma bence canım..yulafli daha sağlıklı hem onun icinde malt var diye biliyorum süt yapıyormuş..ben bı ara süt yapsın diye yemiştim..dur kız yarın gıdayım ben de alayımaranın birinde yerim sütüm artar belki
sabah güzel öğle güzel anladımda gofret,dankek dondurmayı anladımda sütlü çikolatalar ve pasta neyin nesipastayı yeme yarın arada yersin
semih çıldırdımmmm şuan kız akşamları bu kadar yemeeeedirek yağ söyliyim sana
dünkü yediklerimden sonra yüzüm yokBUGÜN:
Sabah:1 karper,1dl.kızarmış ekmek,2 zeytin,2 çatal reçel,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,3 kepekli grissini.
Ögle:2 parça börek,1dl.kek,1 tas salata,çay(misafirlikteydim sadece bunları yedim)
Ara:yeşilçay,1 avuç beyaz leblebi
Akşam:çöp şiş tavuk(barbeküde)bulgur plaı,yogurt(ekmk yok)
Ara:çay,5 kepekli grissini.
Su:3ltgeçti
Spor:
ev temizliigi
150mekik
50 ip atlama
40dk.yürüyüş.
61.7
başta:67.7
en son:62.7
1aylık araya rağmenn..ayrıntılar sonra..öptümm..haftaya 60olurum işşşallahhh
teprikkkkkkkkkk hepinize gelin sana yokkkkkk teprikkkkkkk
Kızlar bı ton alıntı yaptım silindi yaaa..
Türkmen gelini menün güzel canım..6 dan sonra yememen süper..
Özge canım öğlen yemeği nerdeeBebis var diye yapamadıysan hadi affettim..tamam zayifsinfazla kilon yok öğlen yulaflilari yedin diyelim aksam niye yiyonn
Semiiihhhh..ben yanlış yere girdim beni cimcikleeeeDiyet topiginde miyiz yoksa nası kilo alırım topiginde mı?kotu ornekkkkk
Sehraa menün süper canım..okuduğun kitabın yazarını ben de Gülben'de görüyorum hep..okuda anlat örtmenim.
Zuzum menün güzel..öğlen Kaçamaklarin olmuş amma velakin aksamı iyi kapatmışsin..daha da yeme..
kızzz ne pişireyim biri fikir versinn
kızııııım ben sabah 6da kalktım.her sabah 6da kalkıyorum...3buçuk aylık harika bir çalar saatim varkarnıbahar haşlıcam benn..yoğurtlu sarmısak senfonisi eşliğinde salçalı az yağlı sosla bi güsell yicemmm ekmeksizzz
uyandık heraldaaa türkemenin gelini belki spor yapıyoss ne biliyosuunnnnn
eşi h.sonu çalışmayanlar spor yapıyodurrrrgeçem iskide çalışanlar aklıma geldide acaba h.sonu su tüketim analizlerinie bakıp bakıp dalga geçiyorlarmıdırr üfff ne ince fikirlisin sehraaa azda belini inceltsen ne varrrr
eşi h.sonu çalışmayanlar spor yapıyodurrrrgeçem iskide çalışanlar aklıma geldide acaba h.sonu su tüketim analizlerinie bakıp bakıp dalga geçiyorlarmıdırr üfff ne ince fikirlisin sehraaa azda belini inceltsen ne varrrr
bende bizim ufaklıktan dolayı 6.30da kalktım amaa spor değil iş yapıyorume oda bi spordur nihayetinde dünkü yediklerimden sonra baya bi hırslandım artık