Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kıslar ben şuanda kendime pasta yapıyorumama bütün hafta kaçamak yapmıyacam bugün canımın istediği herşeyi yiyorum hevesimi alıyorum yarından itibaren menüleerimi görün bakem
Hadi bakalim bu hafta sana kacamak yokk
Karbonhidrat yedikce yiyesin gelir zaten sasirmadim aslinda bende eskiden boyle yiyodum hemde hergun o yuzden hic yeme ya da iradene sahip ol
bu menümü her gören şok olur bu yediklerimle nasıl patlamadım inanılır gibi değilbu yediklerimi 1 haftada bile yakamam gibime geliyor
Tamam artik yedin bitti unut guzel bi menu cikar bu hafta salma oyle kendini cok az yiyosum arkadasim sonra da gozun donuyo birden saldiriyon emeklerin bosa gider boyle sende benim gibi. Gunde 2 kare bitter ye ya da ne hosuna gidiyosa cokaz ye canin istemesin abur cubur yoksa ben fena abur cubur yiyen bi insanim oyle boyle deil siz laf ediyonuz benim minnak bitterime ama ben onla yulafli sayesinde 8 kilo verdim canlarrr nefsimi korellti onlar biraz da olsa

Menun cok guzel ahirette yakana yapiscek lafina 1 saat guldum cok yasa emi

Özge canım öğlen yemeği nerdeeBebis var diye yapamadıysan hadi affettim..tamam zayifsinfazla kilon yok öğlen yulaflilari yedin diyelim aksam niye yiyonn
Aliskanlik diyelim

Kizlarrr yulafli baskisi uzerine onun yerine ne yesem diye dusunurken aklima formun cikolata kaplisi var ondan aldirdim bi kac gun onu yicem ama diyet urunu pek tsvsiye etmiyolar ya kalorisi daha fazlaysa:26:

Ye ye canım doğru diyon koreltme işinde sana hak veriyorum..benim de öğlen kaçamaklarim cok oluyor ama bıkmadan usanmadan devam ediyorum böyle böyle 14 kilo verdim bende..bence ye ama aksam yeme tatlım..öğlen ki. 7 tane erir ama aksam ki 3 bile olsa zor..diyet ürünlerini alma bence canım..yulafli daha sağlıklı hem onun icinde malt var diye biliyorum süt yapıyormuş..ben bı ara süt yapsın diye yemiştim..dur kız yarın gıdayım ben de alayım aranın birinde yerim sütüm artar belki

Sehraa o kitabi duydum bende hatta bi iki sey ogrendim yemekten 2 saat kadarsonra su icin diyo demi paylas bizimke firsatoldukca merak icinde bekliyorumm

Valla bak bilmiodum iyiki yemisim ozaman 3 paket aldim onlar bitsin donerim gene Yulaflima aslinda hic yemesem daha iyi sma iste kendimi biliyom gene eskisi gibi gozum donsun istemiyom aksam da yememeye caliscam haklısın

BUGÜN:
Sabah:1 karper,1dl.kızarmış ekmek,2 zeytin,2 çatal reçel,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,3 kepekli grissini.
Ögle:2 parça börek,1dl.kek,1 tas salata,çay(misafirlikteydim sadece bunları yedim)
Ara:yeşilçay,1 avuç beyaz leblebi
Akşam:çöp şiş tavuk(barbeküde)bulgur plaı,yogurt(ekmk yok)
Ara:çay,5 kepekli grissini.

Su:3ltgeçti
Spor:
ev temizliigi
150mekik
50 ip atlama
40dk.yürüyüş.

Semih naptın sen böyleHaftalarca yok nesfit ye 2 satırlı menüler yaz benim yediklerime laf et sen bütn haftanınkileri götürmüşsün

dünkü yediklerimden sonra yüzüm yok menüne laf söylemeye ama yinede söyliyecem kız hadi misafirlikteyken onları yedin akşam pilavınıda yedin o akşamki grisinide neyin nesi öle yaa

melis ne yaptı acep:26: oda benim gibi az yedi bütün hafta onun için merak ediyom vermişmi acep:18:

61.7

başta:67.7
en son:62.7
1aylık araya rağmenn..ayrıntılar sonra..öptümm..haftaya 60olurum işşşallahhh
teprikkkkkkkkkk hepinize gelin sana yokkkkkk teprikkkkkkk

aaa niye tebrik yok kız? bu sabah baktım, 500 gr daha gitmiş

yoksa şahane menümü mü beğenmedin

yorumun için teşekkür ederim canım...

hani emziriyorum diye biraz işin gırgırındayım ama 55 kiloyu görmek ve hep o kiloda kalmak istiyorum. en azından hazirana kadar 60ı görmeliyim ki okul tatil olunca istanbula gideceğiz, bana "içeride unutulan 2.bebek esprileri yapan cemi cümle akrabayı şok edeyim

sezeryandan ne kadar sonra mekik çekilir bilmiyorum ama konu sahibi bacının bebeği ayakta sallarken yarım mekik çekmesi aklıma yattı. bir de oklavayla şu sağa sola dönme, duvar şınavı, ip atlama ,ellerimi beşiğin kenarına dayayıp oğluma şebeklik yaparken bacaklarımı sırayla geriye doğru esnetme falan yaptım. sonuçları yazayım efem:

geçen haftadan bu haftaya...
kilo 67.7-----67.2 -500gr
göğüs 103----102 -1 cm
göğüs altı 82-----80 -2 cm
bel 92----88 -4cm
göbek 101----94 -7cm
kalça 101----99 -2cm

ölçülerime gülmeyin yaaa doğumdan çıktım bennn

bu arada ömrümde ilk defa mekik çektim, bu kadar etkili olduğunu bilsem baştan yapardım...50 sabah 50 akşam çekiyorum şimdilik.

kızzz ne pişireyim biri fikir versinn

karnıbahar haşlıcam benn..yoğurtlu sarmısak senfonisi eşliğinde salçalı az yağlı sosla bi güsell yicemmm ekmeksizzz
uyandık heraldaaa türkemenin gelini belki spor yapıyoss ne biliyosuunnnnn

eşi h.sonu çalışmayanlar spor yapıyodurrrrgeçem iskide çalışanlar aklıma geldide acaba h.sonu su tüketim analizlerinie bakıp bakıp dalga geçiyorlarmıdırr üfff ne ince fikirlisin sehraaa azda belini inceltsen ne varrrr

karnıbahar haşlıcam benn..yoğurtlu sarmısak senfonisi eşliğinde salçalı az yağlı sosla bi güsell yicemmm ekmeksizzz
uyandık heraldaaa türkemenin gelini belki spor yapıyoss ne biliyosuunnnnn
kızııııım ben sabah 6da kalktım.her sabah 6da kalkıyorum...3buçuk aylık harika bir çalar saatim var

yemek tercihin iyiymiş..ben de buğdaylı ıspanak yapayım bari, gerçi ben öğle yemeğimi demin yedim ama akşama yaparım artık...

ayyy sehra gül gül öldüm:)

gerçekten hiç aklıma gelmemişti...

bu arada itiraf ediyorum, benim jeton köşeli herhalde, hafta sonu sabahı spor esprini gerçekten "herif uyurken dur rahatça spor yapayım" gibisinden sanmıştım. devamında iskiyi okuyunca anladım

kız allah iyiliğini versin kahkahaya boğdun beninereden düşündün sen bunu

bende bizim ufaklıktan dolayı 6.30da kalktım amaa spor değil iş yapıyorum e oda bi spordur nihayetindedünkü yediklerimden sonra baya bi hırslandım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…