- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.821
Bencede canim oglun sagolsun emmeyi birakinca daha dikkat etcen bende oyle.Kiyamam ogluna yaa yicen bazen gece mece demicen baksana evlatlarimizdan kiymetli deil hicbisi
Evet canım evlatlarımızdan kıymetli deil.Emmeyi bırakınca cidden çok dikkt etmemiz gerekiyor.
SEMİH ,ben yarışa varım kaçamaklarımla birlikte ne dersin
ebrucum senin yaşın kaçtı:26:
tamam canım yarışma başlamıştır
Yaşım 25 boy1.58 hakiki sarışınım ela gözlüyüm yarışmacı rkadaşlara başarılar dilerim
Ben yukaflidan vazgecmem hergun yorulursun toplu cek fircani banatamam o zaman canım bundan sonra sana af yok yulaflına bile fırça çekecembu hafta hiçbirinize kaçamak yok olanlara böyle yaparım ona göre
ne şimsei aaaaar suu odur,:OO:)
kilo bildirimi:
başlangıç: 68.0
geçen hafta: 63,7
bu hafta: 62,8
gel giden 1 kilocukkss
toplam giden 6 kilo
hedef 55kilo
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:57.6
Bu hafta:56.9
Gelen:yok
Giden:700:124::92:
Toplam giden:6.100
Hedef: 55
kilo bildirimim
başlangıç:71.500
geçen hafta:68.700
bu hafta:68.400
giden:300
toplam giden:3.100
hedef:58
bunada şükür bu hafta çok sağlıksız beslendim özellikle bu son üç günama yinede keşke daha çok gitseydi
kızlar tebrikler,Kilo bildirimim
Baslangic:63 (kusurati vardi hatirlamiyorum)
geçen hafta:54.900
bu hafta:54.200
giden:700
gelen:0
toplamda giden:8.800
Hedef 49
Siskinligime ragmen boyle asil haftaya belli olcak bu hafta mazaretim var ona ragmen iyi gitmis bence
bu hafta merakını bikenara koy canım,,asıl haftaya belli olcak asıl kilo,,çünkü bu haftada çok dikkat ettim,,en azından 57i görürdümki,bugün günlerdir göremememin sebebi şişkinlikti yani regl bitsin sen ozaman gör beniKızlar hepinizi tebrik ediyorum.Herkes vermiş ama rekor zuzuuuuuu da
Bakalım melisim ve çıtırımız ne kadar vermişler merak içindeyimmmmmmmmmmm:44:
Bugun aksam kocis yok..k-flakes yiyeceğim..bu hafta akşamlara dikkat etcem..ama oglenbiraz daha yiycem..dayanamıyorum çünkü..
Hepinizi tebrik ederim kızlar.Supersiniz..regl olmasam görürsünüz siz beniHaftaya yarışa ben de varım..büyük ödül ne??
kızlar tebrikler,,azda çokta verilmiş,sonuçta önemli olan gitmesi,,e bide regl olanlar var,,e bide biriside benim yerinde sayanlarda okadar kaçamağa yine iyi kalmışlar
bu hafta merakını bikenara koy canım,,asıl haftaya belli olcak asıl kilo,,çünkü bu haftada çok dikkat ettim,,en azından 57i görürdümki,bugün günlerdir göremememin sebebi şişkinlikti yani regl bitsin sen ozaman gör beni
aynen canım akşamlara dikkat et bak nasıl gidiyo gün gün nasıl eksiliyosun,,süper bi duyguu
bende reglim bugün 2.günüm,,ya bide bende spiral varya çok yoğun oluyo hiç rahat değilim,1saatte bi ped değiştiriyorum,bebeklerden daha çok altım değişiyo böyle günlerde benim
Tamam canım ama ben sana semih die seslenmek istemiyorum.Adını lütfedermisin bize
ben kilo veremedim diye mi bana yorum yok((((((((((
olurmu öyle şeyne yazdım oraya yerinde sayanlarsa dediğim cümlede sizin içindi,sadece alıntı yapmamışım önemlimi yaniokadar canım:13:
bak ne dicem sende bizim gibi bikaç hafta nesfit vs.yiyebilirsin,sabah normal kahvaltı yapabiliyosan yani erken kalkıyosan kahvaltını normal yaparsın,akşamları hergün sadece nesfit gibi bişey yersin,,inanki gün gün eksi çıkıyosun tartıda çok mutluluk verici bişey,,şimdi bizim hatamız akşamları fazla kaçırmak veya zaten sabah yiyoruz öğlen yiyoruz e bide akşam yiyince vücut sadece yediklerimizi yakıyo,olan kilolarda duruyo,oyüzden bi öğünde veya 2öğünde nesfit ye bak bakalım nasıl kilo veriyosun