Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bu arada itiraf ediyorum, benim jeton köşeli herhalde, hafta sonu sabahı spor esprini gerçekten "herif uyurken dur rahatça spor yapayım" gibisinden sanmıştım. devamında iskiyi okuyunca anladım:KK17:

o uyurken spor yapmak mıııı şurackıta sıkıştırırım seni yaaa ölürüm daha iyii koca popomu eritrken kan ter içindee beni görüp dalga geçmesini istmeiyorum bennnnnnn...hatta hiç öyle diyet modunda falanda takılmıyoum sağlıklı besleniyorum ayyhhh hiçççç canım çekmiyor iştahsızım gibi ince belli insalar gibi konuşuyorummmm arıza arıza:KK51:

sezeryandan ne kadar sonra mekik çekilir bilmiyorum ama konu sahibi bacının bebeği ayakta sallarken yarım mekik çekmesi aklıma yattı. bir de oklavayla şu sağa sola dönme, duvar şınavı, ip atlama ,ellerimi beşiğin kenarına dayayıp oğluma şebeklik yaparken bacaklarımı sırayla geriye doğru esnetme falan yaptım. sonuçları yazayım efem:

geçen haftadan bu haftaya...
kilo 67.7-----67.2 -500gr:nazar:
göğüs 103----102 -1 cm
göğüs altı 82-----80 -2 cm
bel 92----88 -4cm
göbek 101----94 -7cm:nazar:
kalça 101----99 -2cm

ölçülerime gülmeyin yaaa doğumdan çıktım bennn:KK17::KK17::KK17:

bu arada ömrümde ilk defa mekik çektim, bu kadar etkili olduğunu bilsem baştan yapardım...50 sabah 50 akşam çekiyorum şimdilik.

Canım sezeryandan 6 ay sonra mekik çekebilirsin.Yokssa dikişlerde açılma oluyor.Bunu bütn dr.ve netteki videolardada belirtiyolar.Sakın ha:KK20:Ben 8.ydan snra başladım.Zorlamaktan sanırım bugün dikiş yerlerim sanki şiş gibi bide bastırınca acıyor korkuyorum:18:KK70:r. bi kontrole gitmem lazım.

özgecim benimkide 8 aylık 3 tanecik dişimiz var :nazar: off çok zor ama yaa aradabi ısırıklarıda oluyo tabi:KK1: allah yardımcımız olsun

bugünkü menüm akşama kadar sadece 3 dilim falan pasta yedim:KK17:akşam 5 adet inegöl köfte ve bol salata yedim:KK56:

sabah11. 3 dilim beyaz ekmek 1börek yağ bal peynir 3kkpeynir (noldu bana hatırlamıyorum)
ara11. yok
öğle13. yok
ara15 . yarım somon salata
aşam19. azcıkkarnıbahar 6kaşık bulgur pilavı bol kaşık yoğurt çorbaa
spor.1saat yürüyüş
su.
2buçuğu geçkinn
üfffff hiç ama hiç beğenmedim menümü benn..çok mutsuzum şu an
böyle bi tuhaftım bugün bilinçsizce yedim zevk bile almadım:KK50:olmadı buuu aslında pür dikkatim normalde ama ne olii bna sehra kendine gel..tam gazzz:KK51:

X