Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah:. 2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara: Sekersiz nescafe

3 tane cikolatali form biskuvi
Ara:. Yarim elma
Yogurt bi avuc findik

Aksam:. 1 tabak ispanak yemegi
yogurt
1 dilim cavdar ekmek
Ara yesilcay su 3 lt olur yatana kadar

Eet cok duzensiz olmus bi kerecik olsun bakalim

öğle yemeğin nirde de bana yulaf yemeyince iştahtan mı kesildin kısss:129:
öğle yemeği olsaydı 5pekiyi vercektimm hakkını kaybettinn

canım acayip derecede birşeyler yemek istiyor. böyle ekmek arası köfte falan olsa şimdi...yada çorbacıda bir kase çorba. ay deliricem...

sabah 09:30 türk kahvesi+su
kahvaltım-10:00 çok az tereyağda pişmiş yumurtaa 4 zeytin 1 çatal pekmez tahin 1 çatal peynir
ara yok
öğle mevlütteydim 15:00 1 yemek kaşığı tavuklu pilav ve 1 ç.kaşığı kadar irmik helvası arakadan çay ayran varddı içemedim çünkü kendileri yapmamışlar sutaneye yaptırmışlar ayranı iğrenç bi tadı vardı kimse içemedi kadın aradı ne koydunuz içne diye meğer karbonat koymuşlar ilk defa duydum ama resmen midem bulandı töbe yarabbim töbee yaa
ara bir nescafe
akşam 19:00 2 yemek kaşığı patates ekmeksiz
bide bu akşam bi tanıdığındüğünü vardı 20:00 gibi gittik 1 küçük dilim pasta ve asidi alınmış sarı fanta içtim
spor öğlen evden çıkmadan yaptığım spor 100 bacak açma hareketi 200 ip atlama 100 kol çalıştırma
evden bi çıktım önümde kanguru çocuğu taşıyorum omzumda bebek çantası eşşek ölüsü gibi mubarek herşey koymuşum ama ihitiyaç olanları tabi üstüne bide gittiğimiz yere kadar yürüdümmü uzakkk 1 saate geçgin yollarda perişan oldum haşat oldum ya şuan omuzlarım öyle bi ağrıyoki hiç sormayın ilaç içsemmi içmesemmi düşünüyorum bebişimi emziriyorum ya off bugün çok fazla enerji kaybettim az önce 7-8 tane kedi dili bisküvi yedim küçük oğlum hiç durmuyo bu aralar sürekli kucak kucak kucakkk nereye kadar sürcek bu böylee ya 2 dakka oturtamıyorum bir an önc eyürümeye başlasa çok sevinicem mi yoksa dahada mı perişan olucam bilemiyorum

Menün güzel canım.Bende bi yürüse diordm.Şimdi yeni yeni yavaşça yürüyor ve buna ragmen peşinde perişan oluyorum.Annelik 24 saat ve her saniyesi zorluklarla dolu ama en güzel duygu.

Menünü begendim canım herzamanki gibi

BUGÜN:Ogluş gece hiç uyumadı he ayaklarımdaydı.Dr. görütdk hem yan dişleri çıktıgı için hem kulagı ltihplnmş ondn yavrum kaç gecedr uyuyamıyrmş.Kızlar inanmıycksınız ama 2.5saatlk uykuylym.Gözlerimn içi yanıyr.Size yazmadn içim raht etmedi.Sehraaya katılıyorum.Saatleri yazarsk iyi olur.

12:30 :2dl.beyaz ekmek,kk peynir,2 çatal domates,2 çatal bier,2 zeytin,çay.

14:00 :türk kahvesi,2 dl.elma.

17:00 :2 ev açması,1 muffin,çaymisafirrrrr

20:00 :2 yudum ekmk,2 çatak peynir,2 zeytin,2dl.kek,çay,misafirrrrrrrrr

Spor:2saat yürüyüş.
Su:3.5lt
Çok yorgun ve uykusuzum kızlar.İyigeceler herkese deliksizce uyumanın tadını çıkarın

Saol canim sanki kilo verince gene eskisi gibi yemek yicem diye korkuyorum hani simdi bi hedefim var motivasyonum var zayifim ama ya gene duzenim bozulur abur cuburlara kaptirirsan kendimi diye de endiseleniyorum siz de yasiyomusunuz bunu

çok güzel kilo vermişşin gerçktende çıtır bi anne olmuşşunn bnde kilo vermek istiorumm banada yadımcı olurmusunn ?

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn mutlu bir pazar diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeeee.epruu sen yürüyüşe çıkınca 2saat kim bakıyor emir bebişine?kimse o şahsiyet tut bırakma onuuuuuuuuu sev onu ve dua ettt bide çiçek alll be bileyim yap bişilerr.menüne kaymıyorum şimdik msaifirin varmış zatii ama su olayı ve yürüyüş mikemmmelll..bide abartmamanda takdire şayannn onca ev açması falann

günaydın fıstıklaarrr

keyifler nasıl bakalım,,ne güzel mis gibi bi hava var,güneşli bi pazar sabahı kahvaltısı yapıcaz az sonraakulağı çok hoş geliyo,ama nedense o kahvaltıyı hazırlıycak mecal yok bendeeçözdüm bendeki durumu,araştırdım durdum dün,bahar yorgunluğu denen mibarek hastalığa yakalnmış garip vücudum,başım dört dönüyo,devamlı bi uyku hali,mide bulantısıda cabası,reglim bitti bugün şükür,dün eşim akşam yemeğinde evdeydi,saat 9da yemeğe oturduk aklım almıyoogece 1e kadarda ağzım boş durmadı sayesinde,atıştırdık durduk,netten 2flim izledik,ilki komedi,2.cisi korkuuu:18:gece yatmadan öncede nescafe içtik,
bu arada saatler ileri fırlatılmışyaaaa,benim niye haberim yooookkşok oldum,ben erken kalktım diye seviniyorum,bibaktım saat 10.30

Son düzenleme:
menünü hiç beyenmedimama bişey demeyicem bu hafta bol bol yiyebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…