- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.901
bugünkü menüm akşama kadar sadece 3 dilim falan pasta yedimakşam 5 adet inegöl köfte ve bol salata yedim
sabah11. 3 dilim beyaz ekmek 1börek yağ bal peynir 3kkpeynir (noldu bana hatırlamıyorum)
ara11. yok
öğle13. yok
ara15 . yarım somon salata
aşam19. azcıkkarnıbahar 6kaşık bulgur pilavı bol kaşık yoğurt çorbaa
spor.1saat yürüyüş
su.
2buçuğu geçkinn
üfffff hiç ama hiç beğenmedim menümü benn..çok mutsuzum şu an
böyle bi tuhaftım bugün bilinçsizce yedim zevk bile almadımolmadı buuu aslında pür dikkatim normalde ama ne olii bna sehra kendine gel..tam gazzz
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah:. 2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara: Sekersiz nescafe
3 tane cikolatali form biskuvi
Ara:. Yarim elma
Yogurt bi avuc findik
Aksam:. 1 tabak ispanak yemegi
yogurt
1 dilim cavdar ekmek
Ara yesilcay su 3 lt olur yatana kadar
öğle yemeğin nirde de bana yulaf yemeyince iştahtan mı kesildin kısss:129:
öğle yemeği olsaydı 5pekiyi vercektimm hakkını kaybettinn
Sabah kahvsltisini gec yapiyon aksamda erken yiyon canim bile istemiyo boyle olunca
Ben sevmem yalakalılığı .. Yüzünü görmeden inanmam açıkcası şişman ve zayıf kadının sen olduguna.. hiç alakasız iki fotograf..
sabah 09:30 türk kahvesi+su
kahvaltım-10:00 çok az tereyağda pişmiş yumurtaa 4 zeytin 1 çatal pekmez tahin 1 çatal peynir
ara yok
öğle mevlütteydim 15:00 1 yemek kaşığı tavuklu pilav ve 1 ç.kaşığı kadar irmik helvası arakadan çay ayran varddı içemedim çünkü kendileri yapmamışlar sutaneye yaptırmışlar ayranı iğrenç bi tadı vardı kimse içemedikadın aradı ne koydunuz içne diye meğer karbonat koymuşlar ilk defa duydum ama resmen midem bulandı töbe yarabbim töbee yaa
ara bir nescafe
akşam 19:00 2 yemek kaşığı patates ekmeksiz
bide bu akşam bi tanıdığındüğünü vardı 20:00 gibi gittik 1 küçük dilim pasta ve asidi alınmış sarı fanta içtim
spor öğlen evden çıkmadan yaptığım spor 100 bacak açma hareketi 200 ip atlama 100 kol çalıştırma
evden bi çıktım önümde kanguru çocuğu taşıyorum omzumda bebek çantası eşşek ölüsü gibi mubarek herşey koymuşum ama ihitiyaç olanları tabi üstüne bide gittiğimiz yere kadar yürüdümmü uzakkk 1 saate geçgin yollarda perişan oldum haşat oldum yaşuan omuzlarım öyle bi ağrıyoki hiç sormayın ilaç içsemmi içmesemmi düşünüyorum bebişimi emziriyorum ya off bugün çok fazla enerji kaybettim az önce 7-8 tane kedi dili bisküvi yedim küçük oğlum hiç durmuyo bu aralar sürekli kucak kucak kucakkk nereye kadar sürcek bu böylee ya 2 dakka oturtamıyorum bir an önc eyürümeye başlasa çok sevinicem mi yoksa dahada mı perişan olucam bilemiyorum
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah:. 2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara: Sekersiz nescafe
3 tane cikolatali form biskuvi
Ara:. Yarim elma
Yogurt bi avuc findik
Aksam:. 1 tabak ispanak yemegi
yogurt
1 dilim cavdar ekmek
Ara yesilcay su 3 lt olur yatana kadar
BUGÜN:Ogluş gece hiç uyumadı he ayaklarımdaydı.Dr. görütdk hem yan dişleri çıktıgı için hem kulagı ltihplnmş ondn yavrum kaç gecedr uyuyamıyrmş.Kızlar inanmıycksınız ama 2.5saatlk uykuylym.Gözlerimn içi yanıyr.Size yazmadn içim raht etmedi.Sehraaya katılıyorum.Saatleri yazarsk iyi olur.
12:30 :2dl.beyaz ekmek,kk peynir,2 çatal domates,2 çatal bier,2 zeytin,çay.
14:00 :türk kahvesi,2 dl.elma.
17:00 :2 ev açması,1 muffin,çaymisafirrrrr
20:00 :2 yudum ekmk,2 çatak peynir,2 zeytin,2dl.kek,çay,misafirrrrrrrrr
Spor:2saat yürüyüş.
Su:3.5lt
Allahkolaylik versin ins oglusun biraz uyur bu gece kiyamam ona ben iyi geceler sende dinlen biraz
Çok yorgun ve uykusuzum kızlar.İyigeceler herkese deliksizce uyumanın tadını çıkarın
menünü hiç beyenmedimBUGÜN:Ogluş gece hiç uyumadı he ayaklarımdaydı.Dr. görütdk hem yan dişleri çıktıgı için hem kulagı ltihplnmş ondn yavrum kaç gecedr uyuyamıyrmş.Kızlar inanmıycksınız ama 2.5saatlk uykuylym.Gözlerimn içi yanıyr.Size yazmadn içim raht etmedi.Sehraaya katılıyorum.Saatleri yazarsk iyi olur.
12:30 :2dl.beyaz ekmek,kk peynir,2 çatal domates,2 çatal bier,2 zeytin,çay.
14:00 :türk kahvesi,2 dl.elma.
17:00 :2 ev açması,1 muffin,çaymisafirrrrr
20:00 :2 yudum ekmk,2 çatak peynir,2 zeytin,2dl.kek,çay,misafirrrrrrrrr
Spor:2saat yürüyüş.
Su:3.5lt
Çok yorgun ve uykusuzum kızlar.İyigeceler herkese deliksizce uyumanın tadını çıkarın