Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bu arada itiraf ediyorum, benim jeton köşeli herhalde, hafta sonu sabahı spor esprini gerçekten "herif uyurken dur rahatça spor yapayım" gibisinden sanmıştım. devamında iskiyi okuyunca anladım

o uyurken spor yapmak mıııı şurackıta sıkıştırırım seni yaaa ölürüm daha iyii koca popomu eritrken kan ter içindee beni görüp dalga geçmesini istmeiyorum bennnnnnn...hatta hiç öyle diyet modunda falanda takılmıyoum sağlıklı besleniyorum ayyhhh hiçççç canım çekmiyor iştahsızım gibi ince belli insalar gibi konuşuyorummmm arıza arıza

Canım sezeryandan 6 ay sonra mekik çekebilirsin.Yokssa dikişlerde açılma oluyor.Bunu bütn dr.ve netteki videolardada belirtiyolar.Sakın haBen 8.ydan snra başladım.Zorlamaktan sanırım bugün dikiş yerlerim sanki şiş gibi bide bastırınca acıyor korkuyorum:18r. bi kontrole gitmem lazım.

özgecim benimkide 8 aylık 3 tanecik dişimiz var off çok zor ama yaa aradabi ısırıklarıda oluyo tabi allah yardımcımız olsun

bugünkü menüm akşama kadar sadece 3 dilim falan pasta yedimakşam 5 adet inegöl köfte ve bol salata yedim

sabah11. 3 dilim beyaz ekmek 1börek yağ bal peynir 3kkpeynir (noldu bana hatırlamıyorum)
ara11. yok
öğle13. yok
ara15 . yarım somon salata
aşam19. azcıkkarnıbahar 6kaşık bulgur pilavı bol kaşık yoğurt çorbaa
spor.1saat yürüyüş
su.
2buçuğu geçkinn
üfffff hiç ama hiç beğenmedim menümü benn..çok mutsuzum şu an
böyle bi tuhaftım bugün bilinçsizce yedim zevk bile almadımolmadı buuu aslında pür dikkatim normalde ama ne olii bna sehra kendine gel..tam gazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…