Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah: 1 gevrek
1 haslanmis yumurta
1 ceri domates
2 catal salatalik
2 catal recel
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yeşilçay

Ara: 1 minnak armut
Yogurt

Ara: Sekersiz nescafe
7 yulafli:KK53:
1 kare bitter

Aksam: 1 cavdar ekmegi
1 tabak kiymali patlican
Yogurt
Ara tabisi yesilcay ve 3 yulafli
Su 2 lt bugun maalesef az oldu
İp atlama 300
Basen hareketi 100

sabah türk kahvesi ve su
kahvaltım 1 dilimekmek 1 küçük kurabiye 5 zeytin 1 catal peynir
ara yeşilçay elma
öğle 1 yumurtalı fırında ıspanak yoğurtt 1 tabak çorba yoğurt
ara 2 küçük kurabiye miniminnacıklar:KK1:
akşam 1 tabak nohut ekmek yok ve yoğurt
spor 200 ip atlama,100 kol hareketi,25 er kere kalça basen hareketi 100 bacak açma hareketi
su şuana kadar 1 litre dışardaydım su çok tuvalete çıkardığı için çok içemedim ama yatana kadar 2 litre olur herhalde

he birde bu aralar kıs serap sen sanki zayıflamışsın gibi geldi bana cümlelerii hahahaha:KK1:

Sabah: 1 gevrek
1 haslanmis yumurta
1 ceri domates
2 catal salatalik
2 catal recel
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yeşilçay

Yogurt

1 kare bitter

1 tabak kiymali patlican
Yogurt
İp atlama 300
Basen hareketi 100

bi günde şu yulaflıyı menünde görmeyeyim:KK20:bu ne kız hergün hergün bu yulaflıdan bıkmadınmı sen:KK4::KK4:onun dışında menünü beyendim:KK9::KK23: ayrıca gün daha bitmedi su şimdide içebilirsin

Son düzenleme:
sabah türk kahvesi ve su
ara yeşilçay elma
spor 200 ip atlama,100 kol hareketi,25 er kere kalça basen hareketi 100 bacak açma hareketi
su şuana kadar 1 litre dışardaydım su çok tuvalete çıkardığı için çok içemedim ama yatana kadar 2 litre olur herhalde

o kurabişler dışında menün güsel canım:KK9:

kıslar ben şuanda kendime pasta yapıyorum:KK14::KK17:ama bütün hafta kaçamak yapmıyacam:KK20: bugün canımın istediği herşeyi yiyorum hevesimi alıyorum yarından itibaren menüleerimi görün bakem:KK16::KK1:

bugünkü menüm :KK14: sabah nesfit ara yok öğle1 tabak pilav 5 tane yeşil soğan biraz taze nane gelelim sonraki yediklerime:KK17::KK17::KK5: 1 bitter gofret 1 dankek 1 dondurma 3 kare sütlü çikolata akşam 1 fırın ekmeği üstünde kaşar ve sucuk vardı onu yedim birazdan pastamıda yerim :KK14::KK19::KK50:

Son düzenleme:
bu menümü her gören şok olur bu yediklerimle nasıl patlamadım inanılır gibi değil:KK14::KK17:bu yediklerimi 1 haftada bile yakamam gibime geliyor:KK14:

Son düzenleme:
bugünkü menüm :KK14: sabah nesfit ara yok öğle1 tabak pilav 5 tane yeşil soğan biraz taze nane gelelim sonraki yediklerime:KK17::KK17::KK5: 1 bitter gofret 1 dankek 1 dondurma 3 kare sütlü çikolata akşam 1 fırın ekmeği üstünde kaşar ve sucuk vardı onu yedim birazdan pastamıda yerim :KK14::KK19::KK50:
allaahhh kaçınnnnnnnnnn burda bir canavar varrrrrrrrrrrrr o ne öleeeeeee aynı eski bennnn:KK33:

he birde bu aralar kıs serap sen sanki zayıflamışsın gibi geldi bana cümlelerii hahahaha:KK1:
süpersin bilbeyimmm gamzelerin daha ni güsel çıkmıştır meydaneeeee:KK42:

sabah türk kahvesi ve su
ara yeşilçay elma
yinede güselll kurabiyeler olmasaydı iiididididii

Sabah: 1
1 haslanmis yumurta
1 ceri domates
2 catal salatalik
2 catal recel
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yeşilçay

Yogurt

1 kare bitter

1 tabak kiymali patlican
Yogurt
İp atlama 300
Basen hareketi 100

yulaflar ahirette yakana yapışcekkk:KK53:

sabah güzel öğle güzel anladımda gofret,dankek dondurmayı anladımda sütlü çikolatalar ve pasta neyin nesi:KK47: pastayı yeme yarın arada yersin :KK19:
semih çıldırdımmmm şuan kız akşamları bu kadar yemeeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: direk yağ söyliyim sana :KK50::KK50::KK50::KK50::KK47::KK47::KK47::KK47:

sabah 9. 1yum 2çavdar arası 2kk peynir 5zeytin roka 2ceviz 1adet tutku öğrencim verdi dayanamadım yine
ara11. orta türk kayfe
öğle13. 4köfte büyüklüğünde tavuk(epilasyona gittim arabaya bi kavanoza koyuverdim)sürerken yedim herkes bakıyordu yan arabalardan napimmm:KK17:
ara15. 1avuç beyaz leblebi 2 kuru incir
aşam19. yarım somon balığı(4parça) salata
spor. yok ama çok yoğun bi gündü okulda nöbetçiydim sonrasında market pazar alışverişi epilasyonda çektiğim acılarrr:KK37:
su.
2litre civarı.kkızlar okuduğum kitap bitmek üzere..paylaşırım sizinle ama doğru bildiğim yanlışlarım arrr şaştım aldım..anlatırım sonra..öpüyorum sizi:KK34:

bi günde şu yulaflıyı menünde görmeyeyim:KK20:bu ne kız hergün hergün bu yulaflıdan bıkmadınmı sen:KK4::KK4:onun dışında menünü beyendim:KK9::KK23: ayrıca gün daha bitmedi su şimdide içebilirsin

Daha bikmadim pazar ineyim markete bakim az kalorili bisi begenirsem birazda ondan alayim:KK9:

sabah 9. 1yum 2çavdar arası 2kk peynir 5zeytin roka 2ceviz 1adet tutku öğrencim verdi dayanamadım yine
ara11. orta türk kayfe
öğle13. 4köfte büyüklüğünde tavuk(epilasyona gittim arabaya bi kavanoza koyuverdim)sürerken yedim herkes bakıyordu yan arabalardan napimmm:KK17:
ara15. 1avuç beyaz leblebi 2 kuru incir
aşam19. yarım somon balığı(4parça) salata
spor. yok ama çok yoğun bi gündü okulda nöbetçiydim sonrasında market pazar alışverişi epilasyonda çektiğim acılarrr:KK37:
su.
2litre civarı.kkızlar okuduğum kitap bitmek üzere..paylaşırım sizinle ama doğru bildiğim yanlışlarım arrr şaştım aldım..anlatırım sonra..öpüyorum sizi:KK34:

menün çok güsel canım tebrikler:KK9:

Sabah..yumurta salatası zeytin yağlı falan, kk peynir, 2 zeytin, 5-6 lokma tahin pekmez, sekersiz çay, 2 dilim tam buğday

Ara,,küçük bir muz

Öğlen..1 kase dolu dolu çorba, 4 kofte, 1 kase yoğurt

Ara..2 portakal, yarım avuç kuru yemiş

Aksam..k-flakes..1 bardak yağsız sütle yaptım ama..yarım bardakta normalde ama yarısı da emzirdigim için..30 gr ne kadar eder kızlar yaa..30 gr diyor kaç kasık koymam lazım yani..kafama göre yaptım..kocis yok bugun böyle yiyebildim aksam ama kocis olsa beraber yeyince olmuyor..

Ara yapmayacağım Allah izin verirse...cok acikirsam 1 elma..

Kızlar bı ton alıntı yaptım silindi yaaa..:KK37:

Türkmen gelini menün güzel canım..6 dan sonra yememen süper..:KK9:

Özge canım öğlen yemeği nerdee:KK47:Bebis var diye yapamadıysan hadi affettim..tamam zayifsinfazla kilon yok öğlen yulaflilari yedin diyelim aksam niye yiyonn:KK4::KK4:

Semiiihhhh..ben yanlış yere girdim beni cimcikleeee:KK53:Diyet topiginde miyiz yoksa nası kilo alırım topiginde mı?kotu ornekkkkk:KK47::KK4:

Sehraa menün süper canım..:KK9:okuduğun kitabın yazarını ben de Gülben'de görüyorum hep..okuda anlat örtmenim.

Zuzum menün güzel..öğlen Kaçamaklarin olmuş amma velakin aksamı iyi kapatmışsin..daha da yeme..

X