Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

herkese günaydın:
canım nasıl sıkkın anlatamam. 7 yaşındaki oğlumu bilgisayardan ayıramıyorum. bu sabah kahvaltı ederken bile bir yandan oyun oynadı ki bu çocuk 5 yaşına kadar bilgisayar görmedi. laptopları çekmecelere saklardım hep. sabah sabah bağırıştık. iş için şehir dışına gideceğim bugün. akşam nasıl olacak bilmem. çok üzgünüm çok...

kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 63,6
gelen de giden de yok.
toplam giden daha 1,2 kilo
hedef 60 kilo

aat oldu sadece 2 bardak su içtim. birşey yemedim. çok üzgünüm...

Verirsin nie canım üüüüzülme.Çocuk işte yaz gelsin dışarı atar kendi arkadaşlarıyla oynar.

Kilo bildirimi

Başlangıç...71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..65.8

Gelen giden yok
Toplam giden..6000 gr
Hedef..60

Bu arada kızlar reglim..bunu da belirtmek isterim..

Ozgecim..evet canım haklisin salma kendini..yemeye başladın mı devamı geliyor..dün aksam annemdeydik mecbur yedim o pideleri..ben de yaza kadar falan 60 olmayı hedefliyorum..yazın hareketli geçiyor..ama iyi de yiyorum açık havalar..yazlık..bahçe derken..o zamana kadar vereyim rahat yiyip iceyim tabi abartmadan geri almadan..ama en azından bı kolayı düşünmeden iceyim istiyorum sıcak günlerde..ya da dondurma..ama yürüyüş yaparım yüzerim hareketim de cok olur..hazirana kadar hedef 6 kilo hadi bakalım..
Bu hafta ozellikle aksamlara yuklenme bakalim nolcak canim.Siskinlikte var asil haftaya belli olur.yaza kadar ulasirsin hedefine gec olsun guc olmasin

kilo bildirimim:KK14:
başlangıç:71.500
geçen hafta:68.700
bu hafta:68.400
giden:300:KK5:
toplam giden:3.100
hedef:58 :KK55:
bunada şükür bu hafta çok sağlıksız beslendim özellikle bu son üç gün:KK39::KK25:ama yinede keşke daha çok gitseydi:KK43:
Evet daha fazla gitse iyiymis ama olsun bu hafta kacamak yok fazla:KK20:

şu an 1 kase bulgur pilavı deviriyorum ohh sefam olsun:KK1::KK23::nazar:sonrasını siz düşünün:KK4:şimdi 1 bardakta kola içmesem olmaz kızlar demi:nazar::KK1:
Canim o kacamak butun hafta dikkat edenler icin senin gibi adanalari pilavlari goturenler icin deil sen yedin yicegini butun hafta :KK4:

ohh bee etfafta kimsecikler yok istediğimi yiyebilirim:KK1:ama gelirseniz çok fırçalamayın:KK17::KK20:
Yakalandin canim:KK23:

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:57.6
Bu hafta:56.9:KK53::KK52:
Gelen:yok:KK45:
Giden:700:124::92:
Toplam giden:6.100:KK9:

Hedef: 55
Tebrikler canim:nazar:

Özgecim menüme kızmışsın haklısında.Dün baya kaçamak yaptım ama akşam ekmek yemedim ve ytana kadar bişi yemedim.Gecee sütüm yoktu ogluş hep uyandı ama çekti boşyere süt gelmedi die uyuyamadı:KK14:Ama çok yedim die bende gece yatana kadr spor yaptımHala bacaklarım agırıyor:KK37:Ben emzirmesem inan bu yemelerim fazlasıyla kilo olarak bana döner.1 de kalkıp 2 de kahvaltı edip düzensiz beslenirken nasıldım.Ama şimdi 9 da kahvaltı ypıyorm.Gece saat başı ogluş klkıp emiyor ve az uyku çok efor sarfettigim için yakıyorum sanırım.

Özge semihe dönüşmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK52::KK52:Fırçda fırça fırçada fırçaaaaaaaaaaaa:18::KK9::KK1::KK24:

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Herkes vermiş ama rekor zuzuuuuuu da:KK19:

Bakalım melisim ve çıtırımız ne kadar vermişler merak içindeyimmmmmmmmmmm:44:

ösgecim sen niye bildirim yapmıyon hafta boyu o biskit ve bitter yüzünden artıda mısın yoksa:KK9::KK53::26:

Kilo bildirimim
Baslangic:63 (kusurati vardi hatirlamiyorum)
geçen hafta:54.900
bu hafta:54.200
giden:700:21:
gelen:0:nazar:
toplamda giden:8.800:KK24::KK23:
Hedef 49
Siskinligime ragmen boyle asil haftaya belli olcak bu hafta mazaretim var ona ragmen iyi gitmis bence:KK23:

Özgecim menüme kızmışsın haklısında.Dün baya kaçamak yaptım ama akşam ekmek yemedim ve ytana kadar bişi yemedim.Gecee sütüm yoktu ogluş hep uyandı ama çekti boşyere süt gelmedi die uyuyamadı:KK14:Ama çok yedim die bende gece yatana kadr spor yaptımHala bacaklarım agırıyor:KK37:Ben emzirmesem inan bu yemelerim fazlasıyla kilo olarak bana döner.1 de kalkıp 2 de kahvaltı edip düzensiz beslenirken nasıldım.Ama şimdi 9 da kahvaltı ypıyorm.Gece saat başı ogluş klkıp emiyor ve az uyku çok efor sarfettigim için yakıyorum sanırım.

Bencede canim oglun sagolsun emmeyi birakinca daha dikkat etcen bende oyle.Kiyamam ogluna yaa yicen bazen gece mece demicen baksana evlatlarimizdan kiymetli deil hicbisi

trendynen melis ne yaptılar acep:26:kızlar bu arada bugün yeşil soğanın faydasına baktım yok yok içinde bizi ilgilendiren kısmını söyleyim size .:KK76:ödem söküyormuş toksin atıyormuş zayıflamaya etkisi varmış:KK51:dünden belli pilavın yanında yedimde yedim:KK25::KK53:

X