- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.781
Yok canım yav ne 1 saati sabah 40 dk yurumustum aksam bı 30 dk daha yürüdüm sonra ama..bu yazdıkların yürüyüşü ağır kaçmış birinin sözlerine benziyor 1saati aşma derim canım örtmenimmm geçer budaepruuu hani sen demiştisinya dün 1saat artı yığınla spor trt haberde okudum fazla spor yapmak yağ değil k.hidrat eritiyornuşş dengeli yapna gerekiyornuş bende bazen abartıyorum canım çıkıyor 1gram 1gramdır diyerek ama ter damlıyor vallahi
demi canım yaa..valla bazen tükeniyorum..sen zaten baya zayıfsin kız bence..iste sen de kendine göre kilolu buluyorsun kendini..öyle oluyor..90 i da gördüm zamanında ama hala bende cok şişmanım sankiBana da bi haller oluyo kizim dis cikariyocok fenayim sinir sistemim cöktü sürekli kucagimda : (( bu da geccek ins. Ye canim ya abartmadan kolay mi emzir pesinden kostur evle ugras ben eridim inanki
üzülme canım hayırlısı olsun.degmiyor yaa..unutup gidiyor insan zamanla her tur kazığı..sirtindaki poşete at gitsin o düşüncelerini kafana takma üzülme..yat uyu mis gibi düşünme bile.ayy kıslarrrr buğün yürüyüş yaptımm bol boll çok iy geldi banaa morall olduu hemde kendime geldimm daha iyim artık:) cnm hayırsız bir dost kazıgı yedimdee yazıklar olsun
görüşürüzz tabsiiii yoldaşım :
üzülme canım hayırlısı olsun.degmiyor yaa..unutup gidiyor insan zamanla her tur kazığı..sirtindaki poşete at gitsin o düşüncelerini kafana takma üzülme..yat uyu mis gibi düşünme bile.
evet cnm degmiyomuşş sadece rabime havale ediyorumm o bilirr yüzleşemedi bile benle yazıklar olsun onaa artık dönüşü yok sildim bitii gitii kötü bir tecrübe olarak kalcak adı silik kişi
uyucam şimdi canımm misssss:)))) wlaa degmicek insanalrıı kayde almıyorumm degeriyle kalsın yewridendee unuturum giderr:))
Yok canım yav ne 1 saati sabah 40 dk yurumustum aksam bı 30 dk daha yürüdüm sonra ama..
demi canım yaa..valla bazen tükeniyorum..sen zaten baya zayıfsin kız bence..iste sen de kendine göre kilolu buluyorsun kendini..öyle oluyor..90 i da gördüm zamanında ama hala bende cok şişmanım sanki
üzülme canım hayırlısı olsun.degmiyor yaa..unutup gidiyor insan zamanla her tur kazığı..sirtindaki poşete at gitsin o düşüncelerini kafana takma üzülme..yat uyu mis gibi düşünme bile.
Menümü
Sabah..çeyrek tost cok azcik yağlı, 5 zeytin, sekersiz çay
Ara..1 çikolata baya bildigin..öyle kare mare ufak falan degil..sekersiz çay( arkasından 40 dkyuruyus)
Öğlen..2 kasık yeşil fasulye, 5 yk bulgur pilavı, bol yoğurt
Ara..yarım simit, domates, sekersiz çay
Ara..1 portakal
Aksam..3 parça ispanakli pide, ayran, domates( arkasından yarım saat yürüyüş)
Ara..yok
İyi geceler canimiygecledr kıslarr ben yatayıroumm jojpuma katılıp :))))))))görüşürüzzzz
Canım en iyi ben bilirim.Diş çıkrııken hp kucaktayadı gece ise hep ayaklarımda uykusuz 3 gece geçirdik.İnş. sizde bu süreci çabucak atlatırsınız.Emzir altını al çorbasını hazırla evi topla ütü yemek...........uzayıp gidio maraton ama onlar saglıkla yanımızda olsunlarda büüyüynce rahatlarız.Bana da bi haller oluyo kizim dis cikariyocok fenayim sinir sistemim cöktü sürekli kucagimda : (( bu da geccek ins. Ye canim ya abartmadan kolay mi emzir pesinden kostur evle ugras ben eridim inanki
Nerden bildin kızEpruuu yedin mi börekleri sankim 1 degilde 2 dilim yedin gibime geliyooo
aman aman bundan sonraa hayatımda dosta yer yok yalann hepsi satıcı insan dolu çoçukjluk arkdaşı bile sırtından vuruyor insanııı rabiimm tez zamnda hesabıbnı sorsun kötülük yapanalrınn
BUGÜN:Aç karınla 1.5 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 domates,2 zeytin,1dl.kızarmışç.ekmek,y.yumurta sarısı,2 çatal nutella,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:akşamki kapuska,2 kaşık yogurt.
Ara:2 dlbörek:26:1 kadayıf sarması1 bardak fanta
(ara ara degil mübarek menü olmuş)
Ara:yeşilçay,magnum:131:
Akşam:tavuk çöp şiş(barbeküde yagsız)bulgur pilavı,yogurt,1 bardak meyve suyu.
Ara:yeşilçay.
Spor:
Yarım mekik:150
Kol hareketi:100
Yürüyüş:45dk.
Alt karın hareketi:20 (çok zor ama etkili)
Oklava:50
Bacak kareketi:50
İç bacak hareketi:50
ip atlama:150
Su:3.lt geçti
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.0
Bu hafta:57.6
Gelen:yok
Giden:400(kaçamklara ragmen)
Toplam giden:5.400
herkese günaydın:
canım nasıl sıkkın anlatamam. 7 yaşındaki oğlumu bilgisayardan ayıramıyorum. bu sabah kahvaltı ederken bile bir yandan oyun oynadı ki bu çocuk 5 yaşına kadar bilgisayar görmedi. laptopları çekmecelere saklardım hep. sabah sabah bağırıştık. iş için şehir dışına gideceğim bugün. akşam nasıl olacak bilmem. çok üzgünüm çok...
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 63,6
gelen de giden de yok.
toplam giden daha 1,2 kilo
hedef 60 kilo
bu saat oldu sadece 2 bardak su içtim. birşey yemedim. çok üzgünüm...
kilo bildirimi:
başlangıç: 68.0
geçen hafta: 63,7
bu hafta: 62,8
gel giden 1 kilocukkss
toplam giden 6 kilo
hedef 55kilo