Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yok canım yav ne 1 saati sabah 40 dk yurumustum aksam bı 30 dk daha yürüdüm sonra ama..
Bana da bi haller oluyo kizim dis cikariyo cok fenayim sinir sistemim cöktü sürekli kucagimda : (( bu da geccek ins. Ye canim ya abartmadan kolay mi emzir pesinden kostur evle ugras ben eridim inanki
demi canım yaa..valla bazen tükeniyorum..sen zaten baya zayıfsin kız bence..iste sen de kendine göre kilolu buluyorsun kendini..öyle oluyor..90 i da gördüm zamanında ama hala bende cok şişmanım sanki
üzülme canım hayırlısı olsun.degmiyor yaa..unutup gidiyor insan zamanla her tur kazığı..sirtindaki poşete at gitsin o düşüncelerini kafana takma üzülme..yat uyu mis gibi düşünme bile.

Menümü

Sabah..çeyrek tost cok azcik yağlı, 5 zeytin, sekersiz çay

Ara..1 çikolata baya bildigin..öyle kare mare ufak falan degil..sekersiz çay( arkasından 40 dkyuruyus)

Öğlen..2 kasık yeşil fasulye, 5 yk bulgur pilavı, bol yoğurt

Ara..yarım simit, domates, sekersiz çay

Ara..1 portakal

Aksam..3 parça ispanakli pide, ayran, domates( arkasından yarım saat yürüyüş)

Ara..yok

[

Evet canim zayifim ama simarip tekrar toplu bir hatuna donusmek istemiyorum ben zaten suan diyet yapiyorum demiyorum saglikli duzenli besleneyim ki kilo da almayin.ben dogumdan sonra en fazla hayatimda oldugum kilo 63 hic oyle 70 lere gelmeye izin vermedim simdi vermesem 70 ken 80 ken illa vermek isticen kilo simdiden yol yakinken dön dedim kendime simdide 49 50 arasi gidip geleyim arada kacamak yapayim gonlumce yeter kizim zaten en buyuk spor
Menüne gelince vur dedik oldurdun anam sende baya bildigin cikolataya degil sozumAksamki pideye gunduz ye tamam izin cikti ama aksam asla sebze mebze cok hafif seylerle gecistir aksama cok dikkat et ve boolll suu

Jojopsimdi gecen haftaki kilo bildirimine baktim da ikimizinde son 5 kilosu kalmis 1.5 aya bilemedin kesin 2 ayda hedefe ulasriz ins.

Bana da bi haller oluyo kizim dis cikariyo cok fenayim sinir sistemim cöktü sürekli kucagimda : (( bu da geccek ins. Ye canim ya abartmadan kolay mi emzir pesinden kostur evle ugras ben eridim inanki
Canım en iyi ben bilirim.Diş çıkrııken hp kucaktayadı gece ise hep ayaklarımda uykusuz 3 gece geçirdik.İnş. sizde bu süreci çabucak atlatırsınız.Emzir altını al çorbasını hazırla evi topla ütü yemek...........uzayıp gidio maraton ama onlar saglıkla yanımızda olsunlarda büüyüynce rahatlarız.
Epruuu yedin mi börekleri sankim 1 degilde 2 dilim yedin gibime geliyooo
Nerden bildin kız
aman aman bundan sonraa hayatımda dosta yer yok yalann hepsi satıcı insan dolu çoçukjluk arkdaşı bile sırtından vuruyor insanııı rabiimm tez zamnda hesabıbnı sorsun kötülük yapanalrınn

İyi geceler yoldaşım.Rahat bi uyku çek boşver.İnsanları tanımak mümkün degil malesef.

BUGÜN:Aç karınla 1.5 bardak ılık limonlu su.

Sabah:kk peynir,1 domates,2 zeytin,1dl.kızarmışç.ekmek,y.yumurta sarısı,2 çatal nutella,ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:akşamki kapuska,2 kaşık yogurt.

Ara:2 dlbörek:26:1 kadayıf sarması1 bardak fanta
(ara ara degil mübarek menü olmuş)

Ara:yeşilçay,magnum:131:

Akşam:tavuk çöp şiş(barbeküde yagsız)bulgur pilavı,yogurt,1 bardak meyve suyu.

Ara:yeşilçay.

Spor:
Yarım mekik:150
Kol hareketi:100
Yürüyüş:45dk.
Alt karın hareketi:20 (çok zor ama etkili)
Oklava:50
Bacak kareketi:50
İç bacak hareketi:50
ip atlama:150

Su:3.lt geçti

Ooooo epru cosmusssKiz mubarek hadi 2 dilim boregi huplettin hadi es kaza fantada ictin o pilavla meyve suyu ne (sekerli sekerli)hemide aksam nese artik gundu geziydi piknikti yeterrrr magnumu gece yemedin diye kizamiyom sporlar icin tebrik bekleme bunca yemee az bile

herkese günaydın:
canım nasıl sıkkın anlatamam. 7 yaşındaki oğlumu bilgisayardan ayıramıyorum. bu sabah kahvaltı ederken bile bir yandan oyun oynadı ki bu çocuk 5 yaşına kadar bilgisayar görmedi. laptopları çekmecelere saklardım hep. sabah sabah bağırıştık. iş için şehir dışına gideceğim bugün. akşam nasıl olacak bilmem. çok üzgünüm çok...

kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 63,6
gelen de giden de yok.
toplam giden daha 1,2 kilo
hedef 60 kilo

bu saat oldu sadece 2 bardak su içtim. birşey yemedim. çok üzgünüm...

kilo bildirimi:
başlangıç: 68.0
geçen hafta: 63,7
bu hafta: 62,8
gel giden 1 kilocukkss
toplam giden 6 kilo
hedef 55 kilo

Kilo bildirimi

Başlangıç...71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..65.8

Gelen giden yok
Toplam giden..6000 gr
Hedef..60

Bu arada kızlar reglim..bunu da belirtmek isterim..

Ozgecim..evet canım haklisin salma kendini..yemeye başladın mı devamı geliyor..dün aksam annemdeydik mecbur yedim o pideleri..ben de yaza kadar falan 60 olmayı hedefliyorum..yazın hareketli geçiyor..ama iyi de yiyorum açık havalar..yazlık..bahçe derken..o zamana kadar vereyim rahat yiyip iceyim tabi abartmadan geri almadan..ama en azından bı kolayı düşünmeden iceyim istiyorum sıcak günlerde..ya da dondurma..ama yürüyüş yaparım yüzerim hareketim de cok olur..hazirana kadar hedef 6 kilo hadi bakalım..

kilo bildirimim
başlangıç:71.500
geçen hafta:68.700
bu hafta:68.400
giden:300
toplam giden:3.100
hedef:58
bunada şükür bu hafta çok sağlıksız beslendim özellikle bu son üç günama yinede keşke daha çok gitseydi

Son düzenleme:
şu an 1 kase bulgur pilavı deviriyorum ohh sefam olsunsonrasını siz düşününşimdi 1 bardakta kola içmesem olmaz kızlar demi

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.0
Bu hafta:57.6
Gelen:yok
Giden:400(kaçamklara ragmen)
Toplam giden:5.400

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:57.6
Bu hafta:56.9
Gelen:yok
Giden:700:124::92:
Toplam giden:6.100

Hedef: 55

Son düzenleme:

Simdi hepsi oyle oturdular mi kalkmak bilmiyorlar sıkma canını bi duzene sokarsin zamanla
Kilo da almaman da bisi bu hafta daha dikkatli git bakalim nolcak

Kızlar akşamki spordan sonra bütün gece bacaklarım agırdı ve üstüne ogluş huzursuzdu sabah ezanı okunurken hala ayaklaırmda sallıyordum.Az uyku,çok tempo,emzirme,spor,düzzenli ve saatli yemek bana kilo verdirdi.O yüzden kaçamakları yakıyorum herhalde.Bugün yine binada toplanılacakmış misafrler gelicekmişBörekler açılmaya başlandı:18:Yemesem herhalde haftada 1 kilo rahat veririm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…