- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.801
herkese günaydın:
canım nasıl sıkkın anlatamam. 7 yaşındaki oğlumu bilgisayardan ayıramıyorum. bu sabah kahvaltı ederken bile bir yandan oyun oynadı ki bu çocuk 5 yaşına kadar bilgisayar görmedi. laptopları çekmecelere saklardım hep. sabah sabah bağırıştık. iş için şehir dışına gideceğim bugün. akşam nasıl olacak bilmem. çok üzgünüm çok...
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 63,6
gelen de giden de yok.
toplam giden daha 1,2 kilo
hedef 60 kilo
aat oldu sadece 2 bardak su içtim. birşey yemedim. çok üzgünüm...
Bu hafta ozellikle aksamlara yuklenme bakalim nolcak canim.Siskinlikte var asil haftaya belli olur.yaza kadar ulasirsin hedefine gec olsun guc olmasinKilo bildirimi
Başlangıç...71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..65.8
Gelen giden yok
Toplam giden..6000 gr
Hedef..60
Bu arada kızlar reglim..bunu da belirtmek isterim..
Ozgecim..evet canım haklisin salma kendini..yemeye başladın mı devamı geliyor..dün aksam annemdeydik mecbur yedim o pideleri..ben de yaza kadar falan 60 olmayı hedefliyorum..yazın hareketli geçiyor..ama iyi de yiyorum açık havalar..yazlık..bahçe derken..o zamana kadar vereyim rahat yiyip iceyim tabi abartmadan geri almadan..ama en azından bı kolayı düşünmeden iceyim istiyorum sıcak günlerde..ya da dondurma..ama yürüyüş yaparım yüzerim hareketim de cok olur..hazirana kadar hedef 6 kilo hadi bakalım..
Evet daha fazla gitse iyiymis ama olsun bu hafta kacamak yok fazlakilo bildirimim
başlangıç:71.500
geçen hafta:68.700
bu hafta:68.400
giden:300
toplam giden:3.100
hedef:58
bunada şükür bu hafta çok sağlıksız beslendim özellikle bu son üç günama yinede keşke daha çok gitseydi
Canim o kacamak butun hafta dikkat edenler icin senin gibi adanalari pilavlari goturenler icin deil sen yedin yicegini butun haftaşu an 1 kase bulgur pilavı deviriyorum ohh sefam olsunsonrasını siz düşünün şimdi 1 bardakta kola içmesem olmaz kızlar demi
Yakalandin canimohh bee etfafta kimsecikler yok istediğimi yiyebilirimama gelirseniz çok fırçalamayın
Tebrikler canimKilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:57.6
Bu hafta:56.9
Gelen:yok
Giden:700:124::92:
Toplam giden:6.100
Hedef: 55
ösgecim sen niye bildirim yapmıyon hafta boyu o biskit ve bitter yüzünden artıda mısın yoksa:26:
Özgecim menüme kızmışsın haklısında.Dün baya kaçamak yaptım ama akşam ekmek yemedim ve ytana kadar bişi yemedim.Gecee sütüm yoktu ogluş hep uyandı ama çekti boşyere süt gelmedi die uyuyamadıAma çok yedim die bende gece yatana kadr spor yaptımHala bacaklarım agırıyor Ben emzirmesem inan bu yemelerim fazlasıyla kilo olarak bana döner.1 de kalkıp 2 de kahvaltı edip düzensiz beslenirken nasıldım.Ama şimdi 9 da kahvaltı ypıyorm.Gece saat başı ogluş klkıp emiyor ve az uyku çok efor sarfettigim için yakıyorum sanırım.