Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Bencede canim oglun sagolsun emmeyi birakinca daha dikkat etcen bende oyle.Kiyamam ogluna yaa yicen bazen gece mece demicen baksana evlatlarimizdan kiymetli deil hicbisi

Evet canım evlatlarımızdan kıymetli deil.Emmeyi bırakınca cidden çok dikkt etmemiz gerekiyor.

SEMİH ,ben yarışa varım kaçamaklarımla birlikte ne dersin:KK1::KK47:

tamam o zaman canım bundan sonra sana af yok yulaflına bile fırça çekecem:KK4:bu hafta hiçbirinize kaçamak yok olanlara böyle:KK57: yaparım ona göre:KK47:

Bugun aksam kocis yok..k-flakes yiyeceğim..bu hafta akşamlara dikkat etcem..ama oglenbiraz daha yiycem..dayanamıyorum çünkü..

Hepinizi tebrik ederim kızlar.Supersiniz..regl olmasam görürsünüz siz beni:KK51::KK51::KK36::KK37:Haftaya yarışa ben de varım..büyük ödül ne??:KK52::emir_bebek:

ne şimsei aaaaar suu odur,:OO:):KK34:

kilo bildirimi:
başlangıç: 68.0
geçen hafta: 63,7
bu hafta: 62,8
gel giden 1 kilocukkss
toplam giden 6 kilo
hedef 55:KK76: kilo

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:57.6
Bu hafta:56.9:KK53::KK52:
Gelen:yok:KK45:
Giden:700:124::92:
Toplam giden:6.100:KK9:

Hedef: 55

kilo bildirimim:KK14:
başlangıç:71.500
geçen hafta:68.700
bu hafta:68.400
giden:300:KK5:
toplam giden:3.100
hedef:58 :KK55:
bunada şükür bu hafta çok sağlıksız beslendim özellikle bu son üç gün:KK39::KK25:ama yinede keşke daha çok gitseydi:KK43:

Kilo bildirimim
Baslangic:63 (kusurati vardi hatirlamiyorum)
geçen hafta:54.900
bu hafta:54.200
giden:700:21:
gelen:0:nazar:
toplamda giden:8.800:KK24::KK23:
Hedef 49
Siskinligime ragmen boyle asil haftaya belli olcak bu hafta mazaretim var ona ragmen iyi gitmis bence:KK23:
kızlar tebrikler,:KK9::KK9:,azda çokta verilmiş,sonuçta önemli olan gitmesi,,e bide regl olanlar var,,e bide biriside benim:KK23:yerinde sayanlarda okadar kaçamağa yine iyi kalmışlar:KK53:
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Herkes vermiş ama rekor zuzuuuuuu da:KK19:

Bakalım melisim ve çıtırımız ne kadar vermişler merak içindeyimmmmmmmmmmm:44:
bu hafta merakını bikenara koy canım,,asıl haftaya belli olcak asıl kilo,,çünkü bu haftada çok dikkat ettim,,en azından 57i görürdümki,bugün günlerdir göremememin sebebi şişkinlikti yani regl bitsin sen ozaman gör beni:KK12::KK9:
Bugun aksam kocis yok..k-flakes yiyeceğim..bu hafta akşamlara dikkat etcem..ama oglenbiraz daha yiycem..dayanamıyorum çünkü..

Hepinizi tebrik ederim kızlar.Supersiniz..regl olmasam görürsünüz siz beni:KK51::KK51::KK36::KK37:Haftaya yarışa ben de varım..büyük ödül ne??:KK52::emir_bebek:

aynen canım akşamlara dikkat et bak nasıl gidiyo gün gün nasıl eksiliyosun,,süper bi duyguu:KK34:
bende reglim bugün 2.günüm,,ya bide bende spiral varya çok yoğun oluyo hiç rahat değilim:KK25:,1saatte bi ped değiştiriyorum,bebeklerden daha çok altım değişiyo böyle günlerde benim:KK60::KK60:

kızlar tebrikler,:KK9::KK9:,azda çokta verilmiş,sonuçta önemli olan gitmesi,,e bide regl olanlar var,,e bide biriside benim:KK23:yerinde sayanlarda okadar kaçamağa yine iyi kalmışlar:KK53:

bu hafta merakını bikenara koy canım,,asıl haftaya belli olcak asıl kilo,,çünkü bu haftada çok dikkat ettim,,en azından 57i görürdümki,bugün günlerdir göremememin sebebi şişkinlikti yani regl bitsin sen ozaman gör beni:KK12::KK9:

aynen canım akşamlara dikkat et bak nasıl gidiyo gün gün nasıl eksiliyosun,,süper bi duyguu:KK34:
bende reglim bugün 2.günüm,,ya bide bende spiral varya çok yoğun oluyo hiç rahat değilim:KK25:,1saatte bi ped değiştiriyorum,bebeklerden daha çok altım değişiyo böyle günlerde benim:KK60::KK60:

ben kilo veremedim diye mi bana yorum yok :KK43:((((((((((

kilo bildirimim:KK12:

23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg:KK19:
Geçen hafta:58.7 kg
:KK24:
Bu hafta:58.8 kg:KK62:(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları:KK1:yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım:KK23::KK24:)
Gelen:100gr:KK64:
Toplamda giden:21 kg:KK19::KK9:
Hedef:...55 kg:KK55:(9-10nisan)

ben kilo veremedim diye mi bana yorum yok :KK43:((((((((((

olurmu öyle şey:KK19:ne yazdım oraya yerinde sayanlarsa dediğim cümlede sizin içindi,sadece alıntı yapmamışım önemlimi yaniokadar canım:13:
bak ne dicem sende bizim gibi bikaç hafta nesfit vs.yiyebilirsin,sabah normal kahvaltı yapabiliyosan yani erken kalkıyosan kahvaltını normal yaparsın,akşamları hergün sadece nesfit gibi bişey yersin,,inanki gün gün eksi çıkıyosun tartıda çok mutluluk verici bişey,,şimdi bizim hatamız akşamları fazla kaçırmak veya zaten sabah yiyoruz öğlen yiyoruz e bide akşam yiyince vücut sadece yediklerimizi yakıyo,olan kilolarda duruyo,oyüzden bi öğünde veya 2öğünde nesfit ye bak bakalım nasıl kilo veriyosun:KK23::KK9::KK19:

merhaba kızlaaar

bu başlığın raconu günlük menü yazımı demek ki...

ben de yazayım, bahaneyle sizden utanırım da herife yemek yaparım:KK9:

sabah

2 bardak su

kahvaltı peynir zeytin, 1 banımlık reçel, yağsız teflona kırılmış 2 yumurta beyazı(eşimle böldük, sarıları o yiyor:)) 1 lt açık çay-şeker kullanmam

ara

elma --ya her su içtiğimi yazmama gerek yok değil mi?toplamda 3ten aşağı içmem--

öğlen

şehriye çorbası, yoğurt, makarna---yemeyecektim,hain adam ısıtırken HAFİF yanmış diye bana bıraktı:KK37:---

ara

bir çikolu gofret---evde bulunmaz da köye cumacı gelmiş, sevineyim diye almış herif, kırmayalım yiyelim

akşam

sade çorba içecem vallah billah:)

6dan sonra elma bile yemem, adetim değildir...

olurmu öyle şey:KK19:ne yazdım oraya yerinde sayanlarsa dediğim cümlede sizin içindi,sadece alıntı yapmamışım önemlimi yaniokadar canım:13:
bak ne dicem sende bizim gibi bikaç hafta nesfit vs.yiyebilirsin,sabah normal kahvaltı yapabiliyosan yani erken kalkıyosan kahvaltını normal yaparsın,akşamları hergün sadece nesfit gibi bişey yersin,,inanki gün gün eksi çıkıyosun tartıda çok mutluluk verici bişey,,şimdi bizim hatamız akşamları fazla kaçırmak veya zaten sabah yiyoruz öğlen yiyoruz e bide akşam yiyince vücut sadece yediklerimizi yakıyo,olan kilolarda duruyo,oyüzden bi öğünde veya 2öğünde nesfit ye bak bakalım nasıl kilo veriyosun:KK23::KK9::KK19:

ben sadece şaka yapmıştım. bugün oğlumdan dolayı canım çooookkk sıkkın. biraz nazlanmak istedim galiba. akşamları nesfit yiyemem herhalde. ben sütü hiç sevmem. bazen sabahları yiyorum o da zorla..ne bileyim akşam ailecek yemek yense daha iyi olmaz mı???

ya ben biraz mahrumiyet bölgesindeyim ya, öyle canım çekince fast food, abur cubur falan bulamıyorum..bu durum şahane tembelliğimle birleşince evde pasta börek de olmuyor, şanslıyı yani:KK9:

kilo bildirimi de varmış, dur yazayım da havam olsun:KK1::KK1:

doğuma 84 kilo gittim,

67 kiloyum.artık haftalık bakarım..

3 ayda 17 kilo, hadi 7si 3 kilo doğan oğlum ve içerdeki saz ekibine gitsin, 10 kilo...

hedef 55...

61.7

başta:67.7
en son:62.7
1aylık araya rağmenn..ayrıntılar sonra..öptümm..haftaya 60olurum işşşallahhh
teprikkkkkkkkkk hepinize gelin sana yokkkkkk teprikkkkkkk

X