- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.761
bugün kü menüm
sabah nesfit
ara: bu sabah bir kivi, bir muz ve bir portakalı dilimleyip saklama kabına koydum. birazını yedim
bitki çayı
öğle: 1 porsiyon şiş köfte, bir tane küçük pidelerden, bir ayran, salata
ara meyvenin geri kalanı, bir kısmı arttı.
akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 2 küçük karnıyarık, 1 yk kadar bulgur pilavı, yoğurt ve salata
şu anda bitki çayı
gün içinde gelen gidenle çay içiyorum. şekersiz içmeye çalışıyorum ama bazen unuyorum tek şekeri atıyorum. gün içinde sanırım 5-6 bardak çay içtim. yarısı şekersiz diyelim.
sporda yapıcam inşallah.
Canim superdin bak meyveyi ne guzel yiyebiliyon isyerinde aksamki pilav olmasa iyiymis corba pilav karniyarik cok cesit olmus aksamlari genelde salata haric cesit olmada daha iyi oglen bu tarz ye bide yogurt yesen tam super olcak bide dikkat ettin az yedin diyelim ama o sekerler varya o sekerler butun emeklerini bisa cikarir anlamazsin bile sekeri cikar hayatindan caya nescafeye seker atma dua etcem sonra bana caya 3 seker atan ben 5 yildir sekersiz cay icerim ve cayin tadini aliyorum simdi
bugünkü menüm sabah nesfit ara dört tane biskremöğle çorba yoğurt ara yok akşam bir tabak bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye arada bitki çayları şekersiz
Yoldaşım ben varım ya unuttun mu?Gelin canım görüşürz sennle Canın nie sıkkın arkadaşım üzülrm ama
Hayırlısı olsun canım
Bana da bi haller oluyo kizim dis cikariyocok fenayim sinir sistemim cöktü sürekli kucagimda : (( bu da geccek ins. Ye canim ya abartmadan kolay mi emzir pesinden kostur evle ugras ben eridim inanki
ayy kıslarrrr buğün yürüyüş yaptımm bol boll çok iy geldi banaa morall olduu hemde kendime geldimm daha iyim artık:) cnm hayırsız bir dost kazıgı yedimdee yazıklar olsun
görüşürüzz tabsiiii yoldaşım
meücümle benn geldimmm
sabah 1 dlm çavdar ekemgi peynirli omlet çay
ara beşibiryerde bitki çayım
öglen yogurt çorbası ekmeksiz
akaşam 3 halep dolması saltalık dogradım
ara nescefae 2 biskitt:)))))))
aman aman bundan sonraa hayatımda dosta yer yok yalann hepsi satıcı insan dolu çoçukjluk arkdaşı bile sırtından vuruyor insanııı rabiimm tez zamnda hesabıbnı sorsun kötülük yapanalrınn
Amin canim uzme kendini daha fazla
Meyve yogurt nerde bitkicayindan tek basina ara olmaz aksam olsa tek icte gunduz olmamis citircik diyodu hep ben okudum onceki yazilari onun disinda guzel cok az yiyon nasil doyuyon aklim almiyo ac birakma kendini kiz bu kadar
kızlarya dün ve bugün ne çok kaynatmışsınız,dünkü kendi yazdığım yazıyı zor buldum,,neyse yarın okuyım artık benim veletler fena ortalık dağıttılar 1de eşim gelcek anca toplarım,,bakalım reglin ilk gününü atlattık haftaya tartıda asıl sonucu görürüm artık,,çünkü bugün yine 59.4tüm,,ama dikkat ediyorum okadarda diyodum niye 58e inmedim,meğerse regl şişirmiş cidden de neyse oldumya stres falanda kalmadı, rahatladım şimdi artık iddaya odaklanıp tartıda asıl sonuca bakmam lazım"