- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.741
Kızlar ama akşam cnım çok magnum istedi.Eşim gece kalkıp almaya gitti.Ama ben magnuma baktım o da bana baktı.Eşim yesene bu saatte aldım senin için dedi.Yok yarına hakkımı saklıycam dedim.Arada yiycem inş.Ama şuan aldıgım duyumlara göre annanesi eşimin el açması yine arnavut böregi yapıyormuş Eşimin teyzesi şehirdışından gelmiş ve benide çagırdılar:18: En iyisi böreklere yüklenmemek adına ben ekmeksiz akşamdan kalma kapuskamı yogurtla yiyeyim.Ara olarakta sonra 1 dl. börek ve çay yerim nasıl olur?[/
Aksam gec saatte yemezsen bisi olmaz ha bide yarin tarti gunu magnum börekkk götürrr epruuuuama yesende ben senden yarin icin umutluyum spora yuklen biraz bolda su ic zaten su cok iciyon
Ben de öyle acıkıyorum uzun olunca canım bence emzirdigimiz içinForm bisküvi serbest bi kereyulaflı yemiyorum en azından hem dr.beyaz leblebi yiyin arada tok tutuyor die önerdi programda gofret hataydı
Özgeye yazdıklarımı kızım ana söylüyorum gelinim sen anla.:şaka bende aramın çok oldugunun farkındayım.Ama ögle ile akşamın arası uzun oluna acıkıyrorm.
Kızlar ama akşam cnım çok magnum istedi.Eşim gece kalkıp almaya gitti.Ama ben magnuma baktım o da bana baktı.Eşim yesene bu saatte aldım senin için dedi.Yok yarına hakkımı saklıycam dedim.Arada yiycem inş.Ama şuan aldıgım duyumlara göre annanesi eşimin el açması yine arnavut böregi yapıyormuş Eşimin teyzesi şehirdışından gelmiş ve benide çagırdılar:18: En iyisi böreklere yüklenmemek adına ben ekmeksiz akşamdan kalma kapuskamı yogurtla yiyeyim.Ara olarakta sonra 1 dl. börek ve çay yerim nasıl olur?
açma içinde vıbcık vınbık yağın nasıl olduğu görmek sitersen koy mikrodalga fırına altınai saydam tabak koy ve müzik eşliğinde yağların nasıl damladığını seyret hemi aradaki nescafeye şeker attınmı doğro söyle hoby yerine portakal yiyeydinya neyse arada olabülüüsabah ılık su
kahvaltım 4 zeytin 1 kk peynir 2 çatal pekmez 1 açma şekersiz cay 1 tane meyve suyu
ara nescafe bi tane küçük hobi çukulaa
öğle 2 tabak çorba bol salata ve yoğurt
ara 1 portakal yarım açma çocukumun:26:
akşam 1 tabak bakla yemeği yoğurt
su 2 litreyi geçer yatana kadar
spor olarak hava bugünde çok güzeldi bebeğimi babanneye bıraktık büyük oğluşum ve babamızla beraber yürüyüşe çıktık bizim burda çocuk parkı var yakında spor aletleri falan var 10 ar dakka arayla hepsine bindim 10 dakka bisiklet 10 dakka öne doğru bacak açma hareketleri yana açma hareketleri kol çalıştırma bide 10 tane mekik çektim eve gelince 4 saat sonrasında kalça eritme hareketleri yaptım 150 kere ip atladım evde off bugün amma çok spor yapmışım beya
erik yaında süt iç canım az yağlı emziyosun protein ağırlıklı beslen yani diyeceğim oki hem makarna hem bulgur ıııııııı onun yerine daha bi protein daha bi proteinn ama bu senin içinSabah.2 dilim tam buğday , kk peynir, 1 yumurta, 2 çatal recel, 2 zeytin
Ara.4 -5 tane erik kurusu
Öğlen.1 tabak kuru fasulye, 4 yk bulgur pilavı, yoğurt, 3-4 tane tursu
Ara.1 fincan sekersiz sutlu kayfe( krema degil süt)1 avuç kuruyemis
Ara.1 tane çığ kofte marulla
Aksam.2 kepçe çorba, 6 kasık yağsız hasılama makarna, yoğurt
Kilo aldiran makarna değilim soslariymis diye hadi yağsız yiyeyim dedim kocis bir güzel mayonezle falan yedi ben tatsız tuzzsuz yedim bidaha da makarnayı böyle yemem..ne doydum ne tat aldım..üzerine yağsız salça bile yaptım ama yok anacim illa söyle bı tereyağı olacak böyle yemektense hic yememAra yapmayacaktın aksam ama doymadım kiii.. belki de yemeden yatarım.inşallah.yorumlarınızı bekliyorum
o yımırtalı ekmek yağlı olanındamı hani tavada kızartılan bol yağda heee de bana..zeytin ye sabah göbek yağlarna çok faydalı okuyun ey cemaati müsliminn hap nilgi bunlarrr..ara türk kahvesi yanına az kuruyemiş ye miğden bişeyler öğütsünde yorulsun kendini bişey sansın yorulsun..öğle süper..ama şu anda can boğazdan çıar diye bi kitap okuyorumda eti köfteyi salatayla yiyinn protein yanına süt ürünleri sıkıntılı diyorr ama öğrendiklerimi yarısındayım şu an kitabım okuyoruma paylaşırımm sonra 1haftayamenümm :)
sabah 1dlm yumurtalı ekemek peynir doamtes çay
ara türk kahvesi
öglen 6 adet köfte ayran salta
ara kuşburnu çayı
akşam 5adet tusuz badem 1 elma
öğle ve sorasındaki ara olmaış üstelik protei almaşınnn gün boyu azcıkın yoğurt var azda peynir emzirmiyomusun senn bakim jojopum için dedilerim sein içinde geçerli haberin olaaaBUGÜN
Sabah:3 çatal peynir,1 zeytin,1dl.ç.ekmek,çay.
Ara:türk kahvesi,1 armut.
Ögle:2 dl.börek
Ara:yeşilçay,1 gofret,3 form bisküvi,1 avuç b.leblebinazar:ara degil nerdeyse menü olmuş )
Akşam:1 tabak lahana ymegi,3 kaşık yogurt,1dl.ç.ekmek.
Su:3.5lt geçti
Spor:
1 saat yürüyüş
100 kol hareketi
210 yarım mekik
100 bacak hareketi
100ip atlama
oklava yapamadım birtek
çıtırım yaptıydı baaKızlar bana biri çizelge yapabilir mi?Bunuda bi arkadaş yapmıştı saolsun.Deniyorum olmuyor
Ben de öyle acıkıyorum uzun olunca canım bence emzirdigimiz için
kız senin eşinin akrabalar zayıf mı sisko mü?cok merak ettim..kesin zayıfladır yaaa o kadar yemeğe..göçmenler genelde zayıf olur..valla bence sen o apartmandan çık canimDirek kilo verirsin
Annemdeydik ben de aksama pide yaptıracak..poffff..arada da kaçamak 1 çikolata yemiştim ama üstüne 40 dk yurumustum ne güzel..cuma oncesi ne pidesi ya dedim babam ne cuması diyor
Haklısın yarın cuma:18:Ama görseniz beni sürekli hareket halindeyim.Kahvemi ayakta yudumlarken bulaşıkları makinaya yerleştiririm.Çocuk olduktan sonra maraton oldu hayatım ve ebnde daha hızlı bi yapıya büründüm haliyle.Su hiç içmezdim2-4 bardak anca ama hamileligmde bebegim için alıkanlık edindim ve şimdi deli gibi içiyorum.Gece ogluş emdikçe 1 seferde geçen gece 5 bardak içtimKızlar ama akşam cnım çok magnum istedi.Eşim gece kalkıp almaya gitti.Ama ben magnuma baktım o da bana baktı.Eşim yesene bu saatte aldım senin için dedi.Yok yarına hakkımı saklıycam dedim.Arada yiycem inş.Ama şuan aldıgım duyumlara göre annanesi eşimin el açması yine arnavut böregi yapıyormuş Eşimin teyzesi şehirdışından gelmiş ve benide çagırdılar:18: En iyisi böreklere yüklenmemek adına ben ekmeksiz akşamdan kalma kapuskamı yogurtla yiyeyim.Ara olarakta sonra 1 dl. börek ve çay yerim nasıl olur?[/
Aksam gec saatte yemezsen bisi olmaz ha bide yarin tarti gunu magnum börekkk götürrr epruuuuama yesende ben senden yarin icin umutluyum spora yuklen biraz bolda su ic zaten su cok iciyon İçim yanıyor resmen.Su için kızlar bol bol
Ben de öyle acıkıyorum uzun olunca canım bence emzirdigimiz için
Evt canım emzirdigimz için
kız senin eşinin akrabalar zayıf mı sisko mü?cok merak ettim..kesin zayıfladır yaaa o kadar yemeğe..göçmenler genelde zayıf olur..valla bence sen o apartmandan çık canimDirek kilo verirsin
Annemdeydik ben de aksama pide yaptıracak..poffff..arada da kaçamak 1 çikolata yemiştim ama üstüne 40 dk yurumustum ne güzel..cuma oncesi ne pidesi ya dedim babam ne cuması diyor
Babanın olayna güldümBende diorum çıtırcık kızacak kimmiş o çıtırcık diolar Kaynanamlarda en zayıfı90 kilo Ama kaınpederimin tarafı o kadar el açması börek hergün yeni denenen tatlılara ragmen tıg gibiler.Eşim Allahtan baba tarafına çekmiiş
Saol canim iyiyz sen nasilsin
Simdik meliscim sabah canin istemdi az yedin diyelim ögle haric hicbirini begenmedim bisi yememisin cunku resmen ac birakmissin kendini ara ogun olarak vucudun kahve ve kusburnu cayi sindirmek icin epey ugrasmistir eminim!!!!!! Semihe yazdigim sey senin icinde gecerli kilo verirdin boyle ama ne gerek var meyve yogurt yesen birak onu kacamak yapsan daha iyiydi en azindan metabolizman hizlanirdi bak benim menu yaz yaz bitmiyo kilo da veriyorum sonucta sagligini kaybedersin boyle arkadasim ne gerek var
Şahsen çok begendim arkadaşım
Makarna öglen ye tadıyla ye bari canım.Ama menünü begendim harika
Bende diyorum nie kulaklarım çınlıyor
Özgecim bir topikte diyetisyene giden kişinin 11 de bile ara ögünü vardı.Şaşırarak okumuştumYazı dogrudur tabi ama bazılarıda 7den sonra yenmemli diyor :44:
İyiyim melisiiiimmmmmmmSabah hariç ekmek göremedim Akşam onları yedin ve doydun ve hala acıkmadın ve migden guruldamadan uyuyorsun öylemi??????
hepicini okudum ve yorum yapcamda hani sen ardarda alıntı yapıp yorumlyorsunya nasıl oliki ooo de sehranaaa
kılsarrr istanbulda kimler varr burdaa :)
tayin durumuuzz var bizim bu yazz eşimin ankaradan,gidebilirzz hayırlısı olsunn
tayin durumuuzz var bizim bu yazz eşimin ankaradan,gidebilirzz hayırlısı olsunn
Kızlar ben az yeyince bitkin düşüyorum Sehraa örtmenim valla benim süt proteinle neyinle olmuyor..acıkıyorum isteMenülerimi gene yazıcam ama biraz arttıracam yediklerimi..sacımı falan cekistirmeyin zaten kızım çekiyor yeterince Cok hareketliyim bide bebis bide sağlıklı beslenmeye çalışmak..bugun yürüyüş yaptım iyi geldi ama basım falan ağrıdı..gene dikkat edeceğim zaten hedefime az kaldı 65 demiştim 65 küsürüm..artık 60 olmak istiyorum o da yavaş yavaş olsun..çizelgemi ben de değiştirmek istiyorum link atar mısınız? Gerçi zor yapıyorum ama bir deneyim..böyle benden..
Kızlar ben az yeyince bitkin düşüyorum Sehraa örtmenim valla benim süt proteinle neyinle olmuyor..acıkıyorum isteMenülerimi gene yazıcam ama biraz arttıracam yediklerimi..sacımı falan cekistirmeyin zaten kızım çekiyor yeterince Cok hareketliyim bide bebis bide sağlıklı beslenmeye çalışmak..bugun yürüyüş yaptım iyi geldi ama basım falan ağrıdı..gene dikkat edeceğim zaten hedefime az kaldı 65 demiştim 65 küsürüm..artık 60 olmak istiyorum o da yavaş yavaş olsun..çizelgemi ben de değiştirmek istiyorum link atar mısınız? Gerçi zor yapıyorum ama bir deneyim..böyle benden..