Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bugün kü menüm
sabah nesfit
ara: bu sabah bir kivi, bir muz ve bir portakalı dilimleyip saklama kabına koydum. birazını yedim
bitki çayı
öğle: 1 porsiyon şiş köfte, bir tane küçük pidelerden, bir ayran, salata
ara meyvenin geri kalanı, bir kısmı arttı.
akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 2 küçük karnıyarık, 1 yk kadar bulgur pilavı, yoğurt ve salata
şu anda bitki çayı
gün içinde gelen gidenle çay içiyorum. şekersiz içmeye çalışıyorum ama bazen unuyorum tek şekeri atıyorum. gün içinde sanırım 5-6 bardak çay içtim. yarısı şekersiz diyelim.
sporda yapıcam inşallah.

Canim superdin bak meyveyi ne guzel yiyebiliyon isyerinde aksamki pilav olmasa iyiymis corba pilav karniyarik cok cesit olmus aksamlari genelde salata haric cesit olmada daha iyi oglen bu tarz ye bide yogurt yesen tam super olcak bide dikkat ettin az yedin diyelim ama o sekerler varya o sekerler butun emeklerini bisa cikarir anlamazsin bile sekeri cikar hayatindan caya nescafeye seker atma dua etcem sonra bana caya 3 seker atan ben 5 yildir sekersiz cay icerim ve cayin tadini aliyorum simdi

Canim superdin bak meyveyi ne guzel yiyebiliyon isyerinde aksamki pilav olmasa iyiymis corba pilav karniyarik cok cesit olmus aksamlari genelde salata haric cesit olmada daha iyi oglen bu tarz ye bide yogurt yesen tam super olcak bide dikkat ettin az yedin diyelim ama o sekerler varya o sekerler butun emeklerini bisa cikarir anlamazsin bile sekeri cikar hayatindan caya nescafeye seker atma dua etcem sonra bana caya 3 seker atan ben 5 yildir sekersiz cay icerim ve cayin tadini aliyorum simdi

şeker konusunda haklısın. dedim ya şekersiz içmeye çalışıyom ama bazen bakıyorum atmışım içine. çok teşekkür ederim yorumun için.

bugünkü menüm sabah nesfit ara dört tane biskrem :KK37:öğle çorba yoğurt ara yok akşam bir tabak bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye arada bitki çayları şekersiz:KK23:

bugünkü menüm sabah nesfit ara dört tane biskrem :KK37:öğle çorba yoğurt ara yok akşam bir tabak bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye arada bitki çayları şekersiz:KK23:

Biskremmi pardooonnn benim yulaflima laf edersin bide:KK9: iyisin hossinda aksam hic 1 tabak bulgur pilavi yenirmi hemide persembe aksami 2 kasik yeseydin bari:KK4:

kızlaaar şimdi bugün bi sitede badava damlatmaz süzgeç veriyolardı kargosuda 3.90tl sadece diye aldım,,ve yanında birsürü şey aldım,,şimdi ben size ilk linki veriyim burda ilk başta paylaştım,,bedava ürünün olduğu linki:KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-4680.html

bide rica edicem bu linkte yine ben yazı yazdım aldıklarımın linkini verdim bi bakın bakalım pişman olucam bişey varmı içinde:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...er-hediyeli-yarismalar-4681.html#post23728131

Yoldaşım ben varım ya unuttun mu?:KK19:Gelin canım görüşürz sennle:KK19:Canın nie sıkkın arkadaşım üzülrm ama:KK14:

Hayırlısı olsun canım :KK55:

Bana da bi haller oluyo kizim dis cikariyo:KK37: cok fenayim sinir sistemim cöktü sürekli kucagimda : (( bu da geccek ins. Ye canim ya abartmadan kolay mi emzir pesinden kostur evle ugras ben eridim inanki

ayy kıslarrrr buğün yürüyüş yaptımm bol boll çok iy geldi banaa morall olduu hemde kendime geldimm daha iyim artık:) cnm hayırsız bir dost kazıgı yedimdee yazıklar olsun:KK24:

görüşürüzz tabsiiii yoldaşım :

Son düzenleme:
meücümle benn geldimmm:KK62:

sabah 1 dlm çavdar ekemgi peynirli omlet çay

ara beşibiryerde bitki çayım

öglen yogurt çorbası ekmeksiz

akaşam 3 halep dolması saltalık dogradım

ara nescefae 2 biskitt:)))))))

aman aman bundan sonraa hayatımda dosta yer yok yalann hepsi satıcı insan dolu çoçukjluk arkdaşı bile sırtından vuruyor insanııı rabiimm tez zamnda hesabıbnı sorsun kötülük yapanalrınn:KK50:

meücümle benn geldimmm:KK62:

sabah 1 dlm çavdar ekemgi peynirli omlet çay

ara beşibiryerde bitki çayım

öglen yogurt çorbası ekmeksiz

akaşam 3 halep dolması saltalık dogradım

ara nescefae 2 biskitt:)))))))

Meyve yogurt nerde bitkicayindan tek basina ara olmaz aksam olsa tek icte gunduz olmamis citircik diyodu hep ben okudum onceki yazilari onun disinda guzel cok az yiyon nasil doyuyon aklim almiyo ac birakma kendini kiz bu kadar :KK20:

menüm türk kahvesi 2 bardak ılık su
kahvaltıda 1 tane çift taraflı tost çavdar ekmeğinden 5 zeytin 1 kk peynir ayriyetten 1 dilim daha ç. ekmek gece boyu yumurcak mememdeydi çok acııkmışım :KK1:
2 çatal pekmez şekersiz çay 2 bardak
ara 1 yeşil elma 1 koca bardak su
öğle bende gün vardı 1 küçük kurbiye 1 küçük kandil smidi 2 kaşık makrna yoğurtlu sarımsaklı kırmızı biberli:) 1 dilim incek kek 2 bardalk şekersiz çay ve karışım çayın koca bi ardak
ara türk kahvesi misafirlerle:) ve 1 tanecik daha kurabiye yedim
akşam yok o kadar yedim bide akşam mı yicem saat zaten 15:30 gibi yedim yeter serappppp yeterrr dedim kendi kendime yarın tartı günün boğazına hakim ol midenden guruk guruk sesler gelse bile yeme bişeyler bu saatten sonra evet çok açım ama iştahım yok gibi kızlar :KK56: çocuklar da erkenden uyudu bu akşam :KK1:
spor 150 ip tlama 100 kol çevirme 30 yarım mekik 50 bi bacak 50 bi bacak açma hareketi 45 dakka yürüyüş

su 2 litre olmadı daha

menüm(20.03.2012salı)

kalkınca 2bardak ılık su
1tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu(suyla yuttum)

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)

ara

elma

öğlen

yarım tabak uzun makarna (salçalı)
2çatal havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt
siyah çay 1bardak(esmer şekerli)

ara

bademe benzer kuruyemiş(5tane)
portakal

akşam

haşlanmış tavuk gögsü(salça ve baharat kattım)
1kase yoğurt
1 domates

toplam 3lt su

(gün içinde egzersizler)
:KK8:

Son düzenleme:
dünkü menüm (21.03.2012 çarşamba)

sabah

ara

elma

öğlen

5 köfte(yağsız tavada)
domates
2d.tam buğday ekmeği
3zeytin
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt

ara

portakal

akşam

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

1saat sonra

cıvıttım:KK37: bayabi cısslar yedim(cips,1 gofret ve 1kase puding:KK17:)
toplam 3lt su

nesfitler 5ç.kaşığı haaa
:KK51:

gün içinde aklıma geldikçe egzersiz yaptım,ip atladım,ve dans ettim(zumbaa)
:KK8:
bide market gezmesi var yürüyüşten sayılırsa artık baya bikaç saat hareketliydim dışarda:KK76::KK51:

bugünkü menüm(22.03.2012 perşembe)

sabah

ara

elma

öğlen

domatesli yumurta
yeşil salata
2d.saf kepek ekmeği
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt
1çay k.bal
2 zeytin

2saat sonra

biberiye çayı

ara

puding(eşimle yedik yarım kase
:KK51:)
portakal

akşam

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

2saat sonra

form çayı

toplam 3lt su(hergün mutlaka içiyorum,,arada 2.5ltrede kaldığımda oluyo
:nazar:)

ve yine bi dolu egzersiz ve zumba dansıı beni bekliyooo
:KK24::KK76::KK8:

Amin canim uzme kendini daha fazla:KK34:

Meyve yogurt nerde bitkicayindan tek basina ara olmaz aksam olsa tek icte gunduz olmamis citircik diyodu hep ben okudum onceki yazilari onun disinda guzel cok az yiyon nasil doyuyon aklim almiyo ac birakma kendini kiz bu kadar :KK20:

yok canımm degmezz artık öldü benim içinnn hakımı alaha havale ediyorumm

napım cnm ya doyorum artık çok yiyincede mide büyüyor yoksa çok pis bogazlıyım:) yogurt yemedim aten yogurt çorbası içtim diyee tususz badem yedim unutmuşum bak:)

kızlarya dün ve bugün ne çok kaynatmışsınız,dünkü kendi yazdığım yazıyı zor buldum:KK1:,,neyse yarın okuyım artık benim veletler fena ortalık dağıttılar 1de eşim gelcek anca toplarım,,bakalım reglin ilk gününü atlattık :KK76:haftaya tartıda asıl sonucu görürüm artık,,çünkü bugün yine 59.4tüm,,ama dikkat ediyorum okadarda diyodum niye 58e inmedim,meğerse regl şişirmiş cidden de:KK23:neyse oldumya stres falanda kalmadı,:21:rahatladım şimdi artık iddaya odaklanıp tartıda asıl sonuca bakmam lazım":KK31::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlarya dün ve bugün ne çok kaynatmışsınız,dünkü kendi yazdığım yazıyı zor buldum:KK1:,,neyse yarın okuyım artık benim veletler fena ortalık dağıttılar 1de eşim gelcek anca toplarım,,bakalım reglin ilk gününü atlattık :KK76:haftaya tartıda asıl sonucu görürüm artık,,çünkü bugün yine 59.4tüm,,ama dikkat ediyorum okadarda diyodum niye 58e inmedim,meğerse regl şişirmiş cidden de:KK23:neyse oldumya stres falanda kalmadı,:21:rahatladım şimdi artık iddaya odaklanıp tartıda asıl sonuca bakmam lazım":KK31::KK16::KK16:

ne şimsei aaaaar suu odur,:OO:):KK34:

X