Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Biliyorum canim calistigini Allah kolaylik versin ama olmuyor ne demek menulerin gayet iyi gidiyodu bende gordugum kadariyla yorumluyodum birakmak yok hepimiz destegiz sana Oyle sıp diye kim zayiflamista sende zayiflayasi. Con guzel gidiyodu. Birakmak yok aynen menulere devam bakim

aman ne bileyim. aslında bu hafta işe hep meyve götürdüm. küçük bir saklama kabına elma, kivi ve portakal dilimledim. fırsat buldukça yedim. ama bu akşam oğlumun ısrarlarına dayanamayıp burger kinge gittik. gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim...

Devam et meyveyi bu sekilde ye yogurt ya da sutle yeme imkani varsa süper olur. Burger benim de zayıf noktam evimin yakinina aciliyo simdiGittin yedin afiyet olsun bi senmi yiyon hepimiz kacamak yapiyoz güne gidenler var mesela aramizdaAma zayifliyolar sen ona bak haftada 1 2 kacamak yap diyetisyenlerde buna izin veriyo yap ki bikma diyetten ama yarini dengele bu kadar basit cocugunla guzel vakit gecirdim de unut artik yarina bak

5. Saat 19:00’dan sonra bir şey yersem şişmanlarım!
Doğrusu: Sağlıklı kilo vermek için temel kural yemeğin ne zaman yenildiği değil, gün içerisinde ne kadar yenildiği ve ne kadar fiziksel aktivite yapıldığıdır. Çalışmalar öğünlerde miktarlar açlık durumuna göre ayarlandığında bireylerin akşam 19.00’dan sonra yemek yediklerinde yağlanmadıklarını, daha kolay kilo verdiklerini göstermektedir.

Önerimiz: Yemek yeme saati yerine günün ilk öğünü olan kahvaltı olacak şekilde başlayarak öğünler arasında en az 3-5 saat boşluk bırakmak gerekir. Böylece en son öğünün ne zaman yendiğinin önemi kalmamaktadır. Selahattin Dönmez diyetisyen
Nediyonuz kizlarrr bu yoruma?

menümm :)

sabah 1dlm yumurtalı ekemek peynir doamtes çay

ara türk kahvesi

öglen 6 adet köfte ayran salta

ara kuşburnu çayı

akşam 5adet tusuz badem 1 elma

ebru cumm nasılsınn :)) kısalrr cuma günüü bakalım kaç kilo gelcem uamrımm istedigim kiloyaa inebilirimmm pis bogazlık yapmasam bari):

BUGÜN
Sabah:3 çatal peynir,1 zeytin,1dl.ç.ekmek,çay.

Ara:türk kahvesi,1 armut.

Ögle:2 dl.börek

Ara:yeşilçay,1 gofret,3 form bisküvi,1 avuç b.leblebi nazar:ara degil nerdeyse menü olmuş)

Akşam:1 tabak lahana ymegi,3 kaşık yogurt,1dl.ç.ekmek.

Su:3.5lt geçti

Spor:
1 saat yürüyüş
100 kol hareketi
210 yarım mekik
100 bacak hareketi
100ip atlama
oklava yapamadım birtek

Şahsen çok begendim arkadaşım
Makarna öglen ye tadıyla ye bari canım.Ama menünü begendim harika
Bende diyorum nie kulaklarım çınlıyor
Özgecim bir topikte diyetisyene giden kişinin 11 de bile ara ögünü vardı.Şaşırarak okumuştumYazı dogrudur tabi ama bazılarıda 7den sonra yenmemli diyor:44:

ara türk kahvesi

ara kuşburnu çayı

ebru cumm nasılsınn :)) kısalrr cuma günüü bakalım kaç kilo gelcem uamrımm istedigim kiloyaa inebilirimmm pis bogazlık yapmasam bari):

İyiyim melisiiiimmmmmmmSabah hariç ekmek göremedimAkşam onları yedin ve doydun ve hala acıkmadın ve migden guruldamadan uyuyorsun öylemi??????

Kızlar bana biri çizelge yapabilir mi?Bunuda bi arkadaş yapmıştı saolsun.Deniyorum olmuyor

ara türk kahvesi

ara kuşburnu çayı

Simdik meliscim sabah canin istemdi az yedin diyelim ögle haric hicbirini begenmedim bisi yememisin cunku resmen ac birakmissin kendini ara ogun olarak vucudun kahve ve kusburnu cayi sindirmek icin epey ugrasmistir eminim!!!!!! Semihe yazdigim sey senin icinde gecerli kilo verirdin boyle ama ne gerek var meyve yogurt yesen birak onu kacamak yapsan daha iyiydi en azindan metabolizman hizlanirdi bak benim menu yaz yaz bitmiyo kilo da veriyorum sonucta sagligini kaybedersin boyle arkadasim ne gerek var

Ögle borekler yenmis ders alinmamis ardindan hem gofret hem biskuvi hem leblebi yenmis Bari tek gofret yeseydinTabikiii saakkaa yarin yeseydin gofretini de ard arda cok olmus onun disinda aksami begendim spora devam

arkadaşın dediği gibi o yulaflı 30 kaloriyse önce onu çıkar

o arada yediklerin de ne öyle bi daha onları görmeyeyim menündeonun dışında güzel tebrikler

Son düzenleme:
Ögle borekler yenmis ders alinmamis ardindan hem gofret hem biskuvi hem leblebi yenmis Bari tek gofret yeseydinTabikiii saakkaa yarin yeseydin gofretini de ard arda cok olmus onun disinda aksami begendim spora devam
Form bisküvi serbest bi kereyulaflı yemiyorum en azındanhem dr.beyaz leblebi yiyin arada tok tutuyor die önerdi programdagofret hataydı
o arada yediklerin de ne öyle bi daha onları görmeyeyim menündeonun dışında güzel tebrikler

Özgeye yazdıklarımı kızım ana söylüyorum gelinim sen anla.:şaka bende aramın çok oldugunun farkındayım.Ama ögle ile akşamın arası uzun oluna acıkıyrorm.

Kızlar ama akşam cnım çok magnum istedi.Eşim gece kalkıp almaya gitti.Ama ben magnuma baktım o da bana baktı.Eşim yesene bu saatte aldım senin için dedi.Yok yarına hakkımı saklıycam dedim.Arada yiycem inş.Ama şuan aldıgım duyumlara göre annanesi eşimin el açması yine arnavut böregi yapıyormuşEşimin teyzesi şehirdışından gelmiş ve benide çagırdılar:18:En iyisi böreklere yüklenmemek adına ben ekmeksiz akşamdan kalma kapuskamı yogurtla yiyeyim.Ara olarakta sonra 1 dl. börek ve çay yerim nasıl olur?

Kızlar ama akşam cnım çok magnum istedi.Eşim gece kalkıp almaya gitti.Ama ben magnuma baktım o da bana baktı.Eşim yesene bu saatte aldım senin için dedi.Yok yarına hakkımı saklıycam dedim.Arada yiycem inş.Ama şuan aldıgım duyumlara göre annanesi eşimin el açması yine arnavut böregi yapıyormuşEşimin teyzesi şehirdışından gelmiş ve benide çagırdılar:18:En iyisi böreklere yüklenmemek adına ben ekmeksiz akşamdan kalma kapuskamı yogurtla yiyeyim.Ara olarakta sonra 1 dl. börek ve çay yerim nasıl olur?

hepicini okudum ve yorum yapcamda hani sen ardarda alıntı yapıp yorumlyorsunya nasıl oliki ooo de sehranaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…