- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #1.561
zuzu08, seni nereden tanıyorum acaba?
montignac ya da erken hamilelik belirtileri başlıklarından birinden olabilir mi???
yani şu nutella meselesi mesela...kendinize kızmayın, yasaklamaya çalışmayın...iş beyinde bitiyor.kilo alacağımıza inandıkça alıyoruz.yemesek de...
geçen hafta --normalde evde bulunmaz,sağlıklı olmadığını düşündüğüm için-- o sürülebilen çikolatalardan aldım. cidden canım istiyordu. masada durdu, gidip gelip kaşıkladım. sağolsun sayesinde tonla da su içtim yaktığı için. evet haftası dolmadan kase bitti. ama bu sabah tartı yine eksilerdeydi:)
bilmem anlatabildim mi?
kaç kilosun canım:26:
canım sabahları nutella yemeo patateste olmamış patatesten uzak durun derler onu yememeye özen göster o nescafeyide yerinde olsam içmem şekerliyse zaten vay haline şekersiz olsa bile o krema kilo yapıyormuş içmemeye çalış onun dışında güzel olmuş akşamı saymazsak ama akşam yemek yemeden gitmen iyi olmuş misafirlikte yediklerinede kızamam gerçekten bi yere gidip bişey yemesen ayıp olur sonuçta kadın o kadar emek veriyor bu haftaki ödül günün olsun bende misafirliğe gidersem kendimi tutamıyorum önüme ne gelirse yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?