Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk limnlu ılk su.
Sabah:1.5dl.b.ekmek,kk peynir,2 zyetin,1 yumurta sarısı,1 ç.domates,2 çatal nutella,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 lokma tatlısı.
Ögle:akşamki patates yemegi,mor lahana salatası.
Ara:nescafe
Akşam:yok

Su:2.5lt
Spor:150 mekik,100 ip atlama,20 yan simitler için videodaki hareket,50 kol hareketi.

Akşam eşimn arkadaşı çagırmış.O kişinn hanımıda baya hazırlanır ve ye ye yesene der ve yemessem eşim gözüyle ye hareketi yapar.Çünküyaptıklarnı yemedigimz zaman kadn bozk plak gibi eşimee ye ye begenmedn mi başka getiryymmi der.Bunu bildigimz için eşimle yemek yemedn gittikKaçınılmaz son.Sanki akşam çayı degilde yemege gitmişiz.
Dop dolu tabaktn rejimdeym migdem ekşiyor bahaneleriyle ve onun ısarlarıyla yediklerim
2 minik fırında kaşarlı mantar.
2 minik sigara böregi
1 dl. baklava(kadı tepsiyle önümüze koydu( çüşşşşş)
1dl.kek
3badem(3 tas koydu önüme ve neden çerezlerini yemiyorsun deyip durdu)
çayy.

Fanta içmiycem dedim..İçsene fanta,çerezle fanta iyi gider,migdene iyi gelir,koyayım bi bardak,bak fanta var daha he iççeksen......vb..........offfffffffffffff

migdem bulanıyor şuan.Bide yiyip gitseydik eşim dio mahfolurduk

canım sabahları nutella yeme o patateste olmamış patatesten uzak durun derler onu yememeye özen göstero nescafeyide yerinde olsam içmem şekerliyse zaten vay haline şekersiz olsa bile o krema kilo yapıyormuş içmemeye çalışonun dışında güzel olmuş akşamı saymazsakama akşam yemek yemeden gitmen iyi olmuşmisafirlikte yediklerinede kızamam gerçekten bi yere gidip bişey yemesen ayıp olur sonuçta kadın o kadar emek veriyorbu haftaki ödül günün olsunbende misafirliğe gidersem kendimi tutamıyorum önüme ne gelirse yiyorum

dün yediklerim sabah aç karnına lık su 2 bardak+yeşilçay
kahvaltıda 3 zeytin 1kk peynir 2 dilim ekmek çay1 çatal nutella dün regl günümdü tatlı krizindeyydim:: salatalık domates yeşil biber
ara 1 muz nescafe
öğle 2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna 1 kaç çatal ciğer yemeği
ara karışım çayı
akşam 2 çorba kaşığı tadımlık mercimek çorbası kalanını oğluma yedirdim 2 yemek kaşığı sulu köfte misafirlikteydim yengemmde pilav vardı ama sadece kocaşımın kinden 1 çorba kaşığı yedim tadımlık
ara 1 avuç patlamış mısır çay

kızlar dikkatimi çekti, yorum yapmadan geçemedim.bir şey farkettim. oğlumu emzirmem lazım, diyeceklerime benzediğinden, kendi öykümden alıntı yapıyorum:

ben en çok, her zaman yeme imkanım olmayan şeylere kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum. çocukluktan kalma da olabilir. hani çikolatalar misafire saklanırdı, bayramda onlara tuttuktan sonra dişler çürümesin,vs. diye hemen vitrinin üstüne kalkardı. tüm bunlar içimde doymamış bir çocuk bırakmış meğer.
evde şöyle bir dolaştım. en çok ne yemek istiyorum, neyi görünce dayanamıyorum diye. baktım tahin helvası çok çekici. eşimi yolladım, en büyük teneke kutu var ya, daire şeklinde. ondan aldırttım. bir iki gün saldırdım, baktım bir yere kaçmıyor:)) inanır mısınız, eskiden şu küçük kalıplar iki günde biterdi, gizli gizli kaşıklardım. ama 6 ay gitti o helva. sonunda tadı kötü oldu da attım. böreğe dayanamazdım. nişanlıyken de. annem kiloma kızıyor diye, gizlice mutfağa gider, lop diye tıkardım koca dilimi ağzıma. tam 2 tepsi börek yaptım. evde eşimle iki kişiyiz. koydum tezgaha. " istediğim zaman yerim" dedim. arada bir iki dadandım, baktım çok da matah bir şey değilmiş. bıraktım.

bimde 20 krşa gofretler var hani. en sevdiğim bitterinden aldım sürüyle. zaten 2 lira verseni,z 10 gofretiniz oluyor:) koydum masamın çekmecesine. "istediğim zaman yiybilirim. bitince yine alırım. o da biterse yine alırım" dedim. ilk aldığım bitmedi.

çikolataya dayanamazdım. hobbynin küçükleri var. pembe olan. ya marka yazıyorum ama anlaşılsın diye. yanlış anlamayın. ondan bir torba aldım. içinde baya var. onu da bir kaseye koydum, masada. "istediğin kadar ye."

vs.vs.

ben, içimdeki çocuğun, o aç bebenin gözünü doyurdum önce. canım ne çekiyorsa, bütçem el verdiğince yaptım, bir kenara koydum. sonunda içimdeki aç canavar anladı ki, yiyecekler hiç bir yere gitmiyor. o tepsinin hepsini şimdi yememe gerek yok. çikolata biterse yine alırım.vs.

şimdi hiç aç kalmıyorum evde. sürekli atıştırıyorum. ama bu kelimeye dikkat: atıştırıyorum. tıkınmıyorum artık. arada bir avuç leblebi, bir ısırık gofret, bir portakal, canım mı çekti, kocaman bir pasta yapıyorum. dolaba koy, canın çekerse yersin diyorum. arada bir çatal alıyorum. okuldaki öğrencilerin nasibi oluyor çoğu kez.

midemizi doyurmak kolay. insan midesi yumruğu kadar yiyecekle doyar. dengeli beslenirse.
önemli olan gözünü doyurmak yeğen

sabah kahvaltıda 10 gibi 4-5 dilim sucuk, 3 zeytin, 2 çatal peynir, 2 çatal bal, yarım salatalık, 1 dl ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
meyve canavarı bir olarak bu saate kadar bir elma, bir portakal ve bir kivi.
öğleden sonra güne gideceğim. o nedenle akşam yemek yemicem . akşam sadece bitki çayı içerim. rrr

yani şu nutella meselesi mesela...kendinize kızmayın, yasaklamaya çalışmayın...iş beyinde bitiyor.kilo alacağımıza inandıkça alıyoruz.yemesek de...

geçen hafta --normalde evde bulunmaz,sağlıklı olmadığını düşündüğüm için-- o sürülebilen çikolatalardan aldım. cidden canım istiyordu. masada durdu, gidip gelip kaşıkladım. sağolsun sayesinde tonla da su içtim yaktığı için. evet haftası dolmadan kase bitti. ama bu sabah tartı yine eksilerdeydi:)

bilmem anlatabildim mi?

zuzu08, seni nereden tanıyorum acaba?

montignac ya da erken hamilelik belirtileri başlıklarından birinden olabilir mi???

zuzu08, seni nereden tanıyorum acaba?

montignac ya da erken hamilelik belirtileri başlıklarından birinden olabilir mi???

canım benim asıl 2008 yılından beri kullandığım nickim kendi adım soyadımdı serap bilbey di yani bu sabah değiştirttim zuzu08 olarak benim üyeliğim sadece i,zlesene.com adresine var cnm belki oradan tanıyosundur.:44:

kaç kilosun canım:26:

günden geldim. 1 kase makarna salatası, 1 dilim peynirli börek ve bir kase aşure yedim. 20 dakika önce bir elma yedim ve yeme olayını bitirdim. akşam da bitki çayı içerim artık. bugün su çok az oldu. 1 litre ancak olmuştur herhalde.

İlk kez yedim nutella.hem kakao hemde fındıklı aldım 1 aydır açmadım kapagını.Bu fırçaladıklarına ragmen bu sabah 57.5çıktımSpordanmıdır nedirKız sen baya fırçacı olmuşsun çıtırcık sen daha merhametliydin semih bizim canımıza okuyor yetişşşşşş:18:

Nasıldınız şekerler?haftasonu menülerimi hiiiiic yazmayayım..gecmisi okuyayım..neyse eskil kilolarımı gördüm artık..ben evlendiğimde de hemen hemen boyleydim..artık almayım da yavaş versem de olur..6 kilo versem dehşet olacak yavv..hadi bakalım hedefim 3 ayda 6 kilo..Haziran'a kadar..

19:00 da bir fincan bitki çayı.
spor olarak da 3 mil laslie, 150 oklava, 20 mekik. yavvvv şu mekiği bir türlü artıramıyorum. karnım acıyınca sanki ölecekmişim gibi bırakıveriyorum...

Sabah: 1 dilim cavdar 1 kurabiye ( aksam canim cekmisti yemedim sabah 1 dilim ekmegin yerine yedim)
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Yesilcay.

Ara:. Yarim ayva
10 findik
3 kasik yogurt
Ara:. Sekersiz sutlu nescafe (kremasiz semih)
2 kare bitter
3 yulafli

Aksam: 1 tabak karnabahar yemegi
1 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt

Ara: Yesilcay 2 yulafli

2.5 lt su

sabah yeşilçay ve 2 bardak su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 3 zeytin biraz sucuklu yumurta şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğlende dışarı çıktık güneşli mis gibi bi hava yazı özlemişiz vallaha bugün yürüdük de yürüdük her yere yürüyerek gittik evden yürüyerek kültür parka gittik parkta da gezdik ordan çıktık pide yedik 1.5 yanında 1 kutu pepsiyle ama bugün pazardı pazar günlerini kendime ayırıyorum
abartmıyorum hesapladımda tam 4.5 saat gezdik ayaklarım çok ağrıyoşuan..
akşam yok yeter o yediklerim çok bile yedim ama 2 tane küçük brovni yedim bide çay o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…