Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1 dl.b.ekmek,yarm yumurta sarısı,3 zeytin,2 kk peynir,1 ç.domates,ıhlamur.

Ara:türk kahvesi

Ögle:1 tabak ıspanak,1dl.b.ekmek,2 kaşık yogurt.

Ara:1 elma,1 armut,1 avuç b.leblebi

Yeşilçay,4 form bisküvi.

Akşam:1 kepçe patates yemegi,1dl.b.ekmek,mor lahan salatsı.

Ara:çay,yarım çokoprens,1 avuç soslu fıstık:26:
,
Su:3.5lt

Spor:ev temizligi,100 ip atlama,50 kol için sopa kaldırma,170 oklava göbek için,150 mekik:KK8:

Vayyy be bugün gaza gelip baya spor yaptım.Hee ogluşla mahallede yürüdük bide:KK1:Temizlik hariç hergün bu sporları yapıcam inş.

Melisim benm kadr kaçamak yapmıosun ama acaba hreketmi lazım biraz.Hadi hop hop ip atla,mezdeke oyna,hopla zıpla bişiler yap.Yada bi bebiş yap peşinde koşmaktn bak nasl zayflıycan:KK49::KK1:

ebrucum ve çıtırıcıkk bir alkış da ikinizee:):KK9::KK9:

menücümle ben:)

sabah 1dlm çavdar ekemgi sucuklu yumurta domates biber açy

ara türk kahvesi

öglen mercimekli bulgurlu pilav turşu yogurt közlenmiş kırmızı biber çay

ara kuşburnu çayım

akşam şehriye çorbası tavuk gögsü 2 ymk kaşıgı pilav

5biryerde çay 1 portakal

Canim kacamak yok gibi ( 2 kasik pilav ara da olur citircik kiziyo ya yoksa bende yiyom:KK1:) aralarda bisi yememisin kiz yogurt meyve falan metzbolizma neyi sindircek portakali oglen yeseydin aksama meyve :KK20: citircik yazmistiya aksam yenen meyve 1 dilim keke esit diye portakal kek sana bisi hatirlatiyo mu? Kovcaniz beni hissediyorum her menüye bi mazaret buldum:18::18:

bugünkü menüm sabah kflakes ara elma yeşilçay öğle 2 dilim börek ara bitki çayı akşam kflakes :KK76:yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bişey yokki:KK1:
evet canım komik oluyo,çok az ve basit görünüyo menüler ama iyi kilo veriliyo sen ona bak:KK1:
Nesfit arkadasimm sayfani yeni farkettim ne kadar kilo vermissin sen oyle 41 kere masallah bende bu basligi takip etmek istiyorum artik ya nasil gitti gunun ben bu aralar oglenleri cok acikiyorum ya. Yediklerimize yaziyim bari bugun oglen gene cok kacirdim gerci :KK43:
Sabah 7.30 1 kase kfeks yagsiz sutle
Ara 10.00 bir orta boy muz
11.30 2 tane form misir patlagi
14.30 5 tane izgara kofte , 2 kasik safranli pilav , bir kac tane patates kizartmasi
16.00 yarim cilekli milfoy :KK43:
O pismanlikla bir saat yuruyus
19.30 bir kase kfeks dahada bisey yemem insallah :KK43:
yok canım kötü değil öğlen,zaten sabah akşam bişey yemiyoz,bari öğlen ne istiyosak yiyelim abartmadan:KK56:sende abartmamışsın,hatta milföyden sonra yürüyüşte yapmışsın,akşama erimiştir o üzülme:KK19:bizim en büyük yanlışımız akşam ağır beslenmekti,ama burda akşam çok hafif ve sağlıklı kapatıyoz kilo veriyoruz:KK34:
Sabah. 2 dilim cavdar kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 5 zeytin,1 çatal recel

Ara..yarım avuç fındık

Öğlen..1 dilim yas pasta, sekersiz çay

Ara..1 büyük bardak yarım yağlı süt, yarım kase yoğurt

Aksam..3-4. Yemek kasığı kuru Fas., 2 tane tavuk pirzola, 2 yemek kasığı bulgur pilavı, yoğurt, salata, 1 ısırık tursu

Ara..2 fıstık 2 badem, 3 bardak sekersiz cay
özge söylemiş zaten canım aynen aradaki yoğurtun yada sütün yanına meyve yeseydin akisi aynı anda fazla olmuş:KK34:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1 dl.b.ekmek,yarm yumurta sarısı,3 zeytin,2 kk peynir,1 ç.domates,ıhlamur.

Ara:türk kahvesi

Ögle:1 tabak ıspanak,1dl.b.ekmek,2 kaşık yogurt.

Ara:1 elma,1 armut,1 avuç b.leblebi

Yeşilçay,4 form bisküvi.

Akşam:1 kepçe patates yemegi,1dl.b.ekmek,mor lahan salatsı.

Ara:çay,yarım çokoprens,1 avuç soslu fıstık:26:
,
Su:3.5lt

Spor:ev temizligi,100 ip atlama,50 kol için sopa kaldırma,170 oklava göbek için,150 mekik:KK8:

Vayyy be bugün gaza gelip baya spor yaptım.Hee ogluşla mahallede yürüdük bide:KK1:Temizlik hariç hergün bu sporları yapıcam inş.
güzel canım öyle abartılı bişey yememişsin,yediysende sporla baya yakmışsındır:KK8::KK8:
Canim kacamak yok gibi ( 2 kasik pilav ara da olur citircik kiziyo ya yoksa bende yiyom:KK1:) aralarda bisi yememisin kiz yogurt meyve falan metzbolizma neyi sindircek portakali oglen yeseydin aksama meyve :KK20: citircik yazmistiya aksam yenen meyve 1 dilim keke esit diye portakal kek sana bisi hatirlatiyo mu? Kovcaniz beni hissediyorum her menüye bi mazaret buldum:18::18:

yok canım yorumların çok doğru ve güzel,valla sen yorum yapınca sanki ben yazmışım gibi geliyo,herşeyi öğrenmişsin maşallah:KK19:devam et fırçala parçala onları,kaçamak yapmasınlar:KK23:

kızlar kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim ben ya salak gibi ilk üye olduğum gerçek adımı yazdım bilmiyodum anlamayıdum o zmaanlar nasıl değiştirebilirim bilginiz varmı? gogly a serap bilbeyyazdığımda kadınlar lubündeki yazdığım yazılar da çıkıyo ama içlerinde yazılmayacak özel yazılar da var :KK53: yada kendime başka bi kullanıcı mı açsam

kızlar kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim ben ya salak gibi ilk üye olduğum gerçek adımı yazdım bilmiyodum anlamayıdum o zmaanlar nasıl değiştirebilirim bilginiz varmı? gogly a serap bilbeyyazdığımda kadınlar lubündeki yazdığım yazılar da çıkıyo ama içlerinde yazılmayacak özel yazılar da var :KK53: yada kendime başka bi kullanıcı mı açsam

aslında aynı şeyi ben de düşünüyorum. ben de buraya üye olduğum da çok kötü birşey yaşamıştım. onu yazmak için almıştım. o anki ruh halimle bu nicki almışım. acaba yapılabilinirmi ki.

canım,kullanıcı adımızı değiştirmek normalde yasak,değiştirmiyo kazen,,ama şu varki bidefalığa mahsus özel isimse eğer nickimiz öyle bi şansımızı oluyo,,sen vericem yere mj at benim nickim adım soyadımı yapmıştım onu değiştirmek istiyorum diyip 3tane yeni nick bulup yaz ve gönder,pişman olmıycan bişey olsun bikere hakkın var çünkü,bidaha amuda kalksanda değiştiremezsin nickini:KK53:,,:KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html burayı önce bi oku,,,
http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php buraya 3 nicki yazıp gönder:KK34:

Kızlarrrrrrrrrrr bu sabah ılık suyumu içince wcye çıkmadan tartılayım dedim57.6 çıktım yineeeeeee:KK76:

Kızlar hamile kalmadan önceki 2 resmimi koydum ve nikah fotomu yani evlenmeden önceki alimi.İŞte öyle olmk istiyorum.Kilolu hamile kalmk istemezdim:KK14:

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi
4 ince dilim peynir
3 zeytin
2 catal nutella
Roka yesilcay
Ara: 1 mandalina
3 kasik yogurt

Ara:. Sekersiz nescafe
3 kucuk kurabiye :KK17:
2 kare bitter
Aksam:.1 tabak salcali makarna
3 kasik yogurt
Yarim cay bardagi diet cola
birazdan yesilcay 3 yulafli yerim
2.5 lt su
300 ipatlama basen hareketi

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi
4 ince dilim peynir
3 zeytin
2 catal nutella
Roka yesilcay
Ara: 1 mandalina
3 kasik yogurt

Ara:. Sekersiz nescafe
3 kucuk kurabiye :KK17:
2 kare bitter
Aksam:.1 tabak salcali makarna
3 kasik yogurt
Yarim cay bardagi diet cola
birazdan yesilcay 3 yulafli yerim
2.5 lt su
300 ipatlama basen hareketi

2 çatal nutella deyip geçmeyecen onu kaldır kahvaltından bu bir:KK47:o kurabiyelerde güzel olmamış buda iki:KK4:diyet kola deyip geçmeyecen tatlandırıcı var hemen hemen diğer kolayla aynı kaloriye geliyor onuda içme buda üç:KK20:biraz yorumlarım sert oldu :KK1:ama sende öyle yapıyon buda dört:KK9::KK24::26:

Son düzenleme:
2 çatal nutella deyip geçmeyecen onu kaldır kahvaltından bu bir:KK47:o kurabiyelerde güzel olmamış buda iki:KK4:diyet kola deyip geçmeyecen tatlandırıcı var hemen hemen diğer kolayla aynı kaloriye geliyor onuda içme buda üç:KK20:biraz yorumlarım sert oldu :KK1:ama sende öyle yapıyon buda dört:KK9::KK24::26:

Ben bunun acisini cikaririm ama bu da 5 sen kacamak yapmicanmi hic :KK9::KK9:Saka bi yana saol ya daha da nutella yemem ki recelim bitti die yiyeyim dedim diet kola da binde bir icerim artik:KK19:

Melisim benm kadr kaçamak yapmıosun ama acaba hreketmi lazım biraz.Hadi hop hop ip atla,mezdeke oyna,hopla zıpla bişiler yap.Yada bi bebiş yap peşinde koşmaktn bak nasl zayflıycan:KK49::KK1:

canım kaçak yapıyorum fulll hareketliyim ben içreir dıaşrı herğün dışarda yürüyüşümü yaaprım ben evimi temizlerim hataa babamgi,l evini bile ben temizlerim evde zamnım bi,le çok az:KK43:(

menücümle biz:)

sabha 2 dlm çavdarekmgiyogurt tahin pekemez çay

ara türka kahvesi

öglen çeyrek ekmegi köfte dışardan ayran

akşam 1dlm yaşpasta nescafe şeekrsiz:)

Son düzenleme:
bugünkü menüm sabah nesfit ara yok öğle 4 tane kuru pasta:KK56::26:akşam nesfit

Kız sen nasıl yaşıon bu menüyle:KK53:2 satır yazmışsın.Birazdan ben yazayımda gör:KK9:Gözün gönln açılsın:KK1:Ama dur çekindim bi anda ösgeyi baya saç baş yolmuşsun:KK1:Bana fazla kızma aglarım sonra:KK9:

X