- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.541
Menü süper canım yulafli ne?
Eti yulaf biskuvi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü süper canım yulafli ne?
ebrucum ve çıtırıcıkk bir alkış da ikinizee:)
menücümle ben:)
sabah 1dlm çavdar ekemgi sucuklu yumurta domates biber açy
ara türk kahvesi
öglen mercimekli bulgurlu pilav turşu yogurt közlenmiş kırmızı biber çay
ara kuşburnu çayım
akşam şehriye çorbası tavuk gögsü 2 ymk kaşıgı pilav
5biryerde çay 1 portakal
evet canım komik oluyo,çok az ve basit görünüyo menüler ama iyi kilo veriliyo sen ona bakbugünkü menüm sabah kflakes ara elma yeşilçay öğle 2 dilim börek ara bitki çayı akşam kflakes yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bişey yokki
yok canım kötü değil öğlen,zaten sabah akşam bişey yemiyoz,bari öğlen ne istiyosak yiyelim abartmadansende abartmamışsın,hatta milföyden sonra yürüyüşte yapmışsın,akşama erimiştir o üzülmebizim en büyük yanlışımız akşam ağır beslenmekti,ama burda akşam çok hafif ve sağlıklı kapatıyoz kilo veriyoruzNesfit arkadasimm sayfani yeni farkettim ne kadar kilo vermissin sen oyle 41 kere masallah bende bu basligi takip etmek istiyorum artik ya nasil gitti gunun ben bu aralar oglenleri cok acikiyorum ya. Yediklerimize yaziyim bari bugun oglen gene cok kacirdim gerci
Sabah 7.30 1 kase kfeks yagsiz sutle
Ara 10.00 bir orta boy muz
11.30 2 tane form misir patlagi
14.30 5 tane izgara kofte , 2 kasik safranli pilav , bir kac tane patates kizartmasi
16.00 yarim cilekli milfoy
O pismanlikla bir saat yuruyus
19.30 bir kase kfeks dahada bisey yemem insallah
özge söylemiş zaten canım aynen aradaki yoğurtun yada sütün yanına meyve yeseydin akisi aynı anda fazla olmuşSabah. 2 dilim cavdar kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 5 zeytin,1 çatal recel
Ara..yarım avuç fındık
Öğlen..1 dilim yas pasta, sekersiz çay
Ara..1 büyük bardak yarım yağlı süt, yarım kase yoğurt
Aksam..3-4. Yemek kasığı kuru Fas., 2 tane tavuk pirzola, 2 yemek kasığı bulgur pilavı, yoğurt, salata, 1 ısırık tursu
Ara..2 fıstık 2 badem, 3 bardak sekersiz cay
güzel canım öyle abartılı bişey yememişsin,yediysende sporla baya yakmışsındırBUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1 dl.b.ekmek,yarm yumurta sarısı,3 zeytin,2 kk peynir,1 ç.domates,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak ıspanak,1dl.b.ekmek,2 kaşık yogurt.
Ara:1 elma,1 armut,1 avuç b.leblebi
Yeşilçay,4 form bisküvi.
Akşam:1 kepçe patates yemegi,1dl.b.ekmek,mor lahan salatsı.
Ara:çay,yarım çokoprens,1 avuç soslu fıstık:26:
,
Su:3.5lt
Spor:ev temizligi,100 ip atlama,50 kol için sopa kaldırma,170 oklava göbek için,150 mekik
Vayyy be bugün gaza gelip baya spor yaptım.Hee ogluşla mahallede yürüdük bideTemizlik hariç hergün bu sporları yapıcam inş.
Canim kacamak yok gibi ( 2 kasik pilav ara da olur citircik kiziyo ya yoksa bende yiyom) aralarda bisi yememisin kiz yogurt meyve falan metzbolizma neyi sindircek portakali oglen yeseydin aksama meyve citircik yazmistiya aksam yenen meyve 1 dilim keke esit diye portakal kek sana bisi hatirlatiyo mu? Kovcaniz beni hissediyorum her menüye bi mazaret buldum:18::18:
kızlar kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim ben ya salak gibi ilk üye olduğum gerçek adımı yazdım bilmiyodum anlamayıdum o zmaanlar nasıl değiştirebilirim bilginiz varmı? gogly a serap bilbeyyazdığımda kadınlar lubündeki yazdığım yazılar da çıkıyo ama içlerinde yazılmayacak özel yazılar da var yada kendime başka bi kullanıcı mı açsam
kızlar kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim ben ya salak gibi ilk üye olduğum gerçek adımı yazdım bilmiyodum anlamayıdum o zmaanlar nasıl değiştirebilirim bilginiz varmı? gogly a serap bilbeyyazdığımda kadınlar lubündeki yazdığım yazılar da çıkıyo ama içlerinde yazılmayacak özel yazılar da var yada kendime başka bi kullanıcı mı açsam
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi
4 ince dilim peynir
3 zeytin
2 catal nutella
Roka yesilcay
Ara: 1 mandalina
3 kasik yogurt
Ara:. Sekersiz nescafe
3 kucuk kurabiye
2 kare bitter
Aksam:.1 tabak salcali makarna
3 kasik yogurt
Yarim cay bardagi diet cola
birazdan yesilcay 3 yulafli yerim
2.5 lt su
300 ipatlama basen hareketi
2 çatal nutella deyip geçmeyecen onu kaldır kahvaltından bu biro kurabiyelerde güzel olmamış buda ikidiyet kola deyip geçmeyecen tatlandırıcı var hemen hemen diğer kolayla aynı kaloriye geliyor onuda içme buda üçbiraz yorumlarım sert oldu ama sende öyle yapıyon buda dört:26:
akşam sekizdede halley yedim şaçımı çekin kızlar
Melisim benm kadr kaçamak yapmıosun ama acaba hreketmi lazım biraz.Hadi hop hop ip atla,mezdeke oyna,hopla zıpla bişiler yap.Yada bi bebiş yap peşinde koşmaktn bak nasl zayflıycan
Canim kacamak yok gibi ( 2 kasik pilav ara da olur citircik kiziyo ya yoksa bende yiyom) aralarda bisi yememisin kiz yogurt meyve falan metzbolizma neyi sindircek portakali oglen yeseydin aksama meyve citircik yazmistiya aksam yenen meyve 1 dilim keke esit diye portakal kek sana bisi hatirlatiyo mu? Kovcaniz beni hissediyorum her menüye bi mazaret buldum:18::18:
bugünkü menüm sabah nesfit ara yok öğle 4 tane kuru pasta:26:akşam nesfit