Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1.dl.kepek ekmek,2 zeytin,1ç.domates,kk peynir,2 çatal nutella(semih kızma:KK19:)çay.
Ara:tük kahvesi,1 muz.
Ögle:saç kvurma,1dl.ekmek,1 biber,ayran.(pilavı yemedim:KK20:)

Eşimle dışardaydık öglen bir çıktın akşam döndük.4 saat yürüdük ogluşu sahile götürk,alışveriş merkezinde giysi aldık ona.Tam yaz havasaydı.Zuzuuuuuucuk bugün senle baya yazın tadını çıkarmışız.

Akşam:fırında havuç-patates-1but,1 kase çorba,4 kaşık makarna,2 salata turşu(ekmek yok:KK19:)
Ara:çay

Spor:4 saat yürüyüş,ogluşu uyutunca kol hareketi yapıcam.
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur

şunu bi okuyun kızlar!!!ömer coşkun'dan:KK16:

tohumunu yutamayanlar,yağınıda içebilirlermiş,aynı etkiyi yapıyomuşş:KK76:

Çörek Otu ile Zayıflayabilirsiniz!

Çörek otu bitkisi ile bakım
Çörek otunun faydalarından biriside zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Bunun için çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur. Yemekten önce içilen bir bardak suyun da zayıflamaya etkisi vardır.

Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:

Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.

Çörek Otu ile Zayıflama:

Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çörek Otu ile Zayıflamak, Kilo Vermek
Çörek otu ile Zayıflamak Mümkün!

Bir genç kıza bunu 1 ay önce söylemiştim. Geçen gün kendisi ile karşılaştım. Bir ayda 4 kilo vermiş olduğunu söyledi. Çörek otunu her yemekten yarım saat önce çiğneyerek tüketmelisiniz. Eğer bu kullanım şekli rahatsız ediyorsa, benim yaptığım gibi kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar yağını biraz suyla yutmalısınız. Son 2 ay içerisinde pantolonlarım 2 beden küçüldü. Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ve şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yemek miktarını arttırmamalısınız.

Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur.

alıntı

bende dün oğlumla eşimle birlikte dışarıdaydım. akşam ekmeksiz iki kaşık pilavla karışık aşçı yemeği yedim:26:

En Büyük KKdünkü menüm sabah nesfit yedim öğle musakka yedim ekmeksiz ara çikolata yedim:KK37::KK17:akşamda işte dışarda yedim:18:

Son düzenleme:
Dün herkes kendini dışarı atmış anlaşılan..hakikaten yazı özledik..kızım açık havayı cok sevdi..kuşlarla köpeklerle tanısınca nasıl mutlu oldu..yoruldu yazık 8 de sızdı..tabi annesinin de iştahı açıldı açık havada..

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1.dl.kepek ekmek,2 zeytin,1ç.domates,kk peynir,2 çatal nutella(semih kızma:KK19:)çay.
Ara:tük kahvesi,1 muz.
Ögle:saç kvurma,1dl.ekmek,1 biber,ayran.(pilavı yemedim:KK20:)

Eşimle dışardaydık öglen bir çıktın akşam döndük.4 saat yürüdük ogluşu sahile götürk,alışveriş merkezinde giysi aldık ona.Tam yaz havasaydı.Zuzuuuuuucuk bugün senle baya yazın tadını çıkarmışız.

Akşam:fırında havuç-patates-1but,1 kase çorba,4 kaşık makarna,2 salata turşu(ekmek yok:KK19:)
Ara:çay

Spor:4 saat yürüyüş,ogluşu uyutunca kol hareketi yapıcam.
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur
Canım pazara göre gayet iyi bir menü
bende dün oğlumla eşimle birlikte dışarıdaydım. akşam ekmeksiz iki kaşık pilavla karışık aşçı yemeği yedim:26:
Süper canım pazar pazar bence gayet iyi..ben utancımdan yazamadim
Sabah: 1 dilim cavdar 1 kurabiye ( aksam canim cekmisti yemedim sabah 1 dilim ekmegin yerine yedim:KK19:)
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Yesilcay.

Ara:. Yarim ayva
10 findik
3 kasik yogurt
Ara:. Sekersiz sutlu nescafe (kremasiz semih)
2 kare bitter
3 yulafli

Aksam: 1 tabak karnabahar yemegi
1 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt

Ara: Yesilcay 2 yulafli

2.5 lt su
sabahı ara biraz cok olmuş..ama kurabiye konusunda en güzelini yapmışsınız canım..iradeli görüyorum seni..bebis küçük herhalde emıyor mü canım
sabah yeşilçay ve 2 bardak su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 3 zeytin biraz sucuklu yumurta şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğlende dışarı çıktık güneşli mis gibi bi hava yazı özlemişiz vallaha bugün yürüdük de yürüdük her yere yürüyerek gittik evden yürüyerek kültür parka gittik parkta da gezdik ordan çıktık pide yedik 1.5 yanında 1 kutu pepsiyle:KK1: ama bugün pazardı pazar günlerini kendime ayırıyorum:KK76:
abartmıyorum hesapladımda tam 4.5 saat gezdik ayaklarım çok ağrıyoşuan..
akşam yok yeter o yediklerim çok bile yedim ama 2 tane küçük brovni yedim bide çay o kadar

su kolada açık havada ii gidiyor da hem şişkinlik yapıyor hem de bir ton kalori canım yaaa..neyse yürüyüşle eritmissindir sen..

sabah yeşilçay ve 2 bardak su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 3 zeytin biraz sucuklu yumurta şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğlende dışarı çıktık güneşli mis gibi bi hava yazı özlemişiz vallaha bugün yürüdük de yürüdük her yere yürüyerek gittik evden yürüyerek kültür parka gittik parkta da gezdik ordan çıktık pide yedik 1.5 yanında 1 kutu pepsiyle:KK1: ama bugün pazardı pazar günlerini kendime ayırıyorum:KK76:
abartmıyorum hesapladımda tam 4.5 saat gezdik ayaklarım çok ağrıyoşuan..
akşam yok yeter o yediklerim çok bile yedim ama 2 tane küçük brovni yedim bide çay o kadar

Evet canim kizim 8.5 aylik emiyor. İradeliyim ama miktar konusunda kafam karismiyo degil kizimi emdigi icin az mi yiyorum diyorum bazen su icmeye calisiyorum zaten

reglimin 3. günü bugün dün o kadar çok yürüyüşe rağmen sabah tartılayım dedim bide ne göriyim 63.5 olmuşum yupppiiiiii bundan sonra yürüyüş şarttt:):KK62:

reglimin 3. günü bugün dün o kadar çok yürüyüşe rağmen sabah tartılayım dedim bide ne göriyim 63.5 olmuşum yupppiiiiii bundan sonra yürüyüş şarttt:):KK62:

Aynen canım yürüyüş çok fydalıymış.Yememize rgmen bende sabah wc çıkmadan 57.4 çıktım:KK52:100 grdaha gittti:KK76:Tartı manyagı oldum resmen:KK37:Her sabah tartılıyorum.Eşimin yegenine çok ayıp oldu.Tartısını aldım geri veremiyorum:KK9:Cumda tartılyım söz vericem:KK1:Dijital almam şart oldu.Eşimde almasan daha iyi habire tartılıyorsun dio:KK1:Gelsin yaz gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrr:KK8:

Kızlar bu arda ben daha hiç regl olmadım:KK17:Bide olsam hem rahatlıycam hemde şu göbegim iner belki ne dersiniz?

ben geldim canlar..ve bu süreç zarfında anladımki kadınlar kulübü bir niğmettttt..bilgisayarım labtop ve bozulmuştu ekran kartı hemde iki kez..6tuşunuda oğlum kopardı artık gittiği yere kadar şart oldu yenisni alcam bozulursa..orucum bugün..cuma sabahı tartılıp yazarım ama siz yokken yedim hiç dikkat etmedim en son triebdy sen artık bırakıyorum dediğin yazıyı okumuştum işte o gün bugündür diyet yokk ama abartmadımda..ama hesap kitavada girmedim..şimdi iraz geçmişinizi okumak istiyorum izninizle..hepinizi öpüyorum.inşaallah güsell ilolar vermmişsinizdir beşibiyerdelerim..:):KK19:

ben geldim canlar..ve bu süreç zarfında anladımki kadınlar kulübü bir niğmettttt..bilgisayarım labtop ve bozulmuştu ekran kartı hemde iki kez..6tuşunuda oğlum kopardı artık gittiği yere kadar şart oldu yenisni alcam bozulursa..orucum bugün..cuma sabahı tartılıp yazarım ama siz yokken yedim hiç dikkat etmedim en son triebdy sen artık bırakıyorum dediğin yazıyı okumuştum işte o gün bugündür diyet yokk ama abartmadımda..ama hesap kitavada girmedim..şimdi iraz geçmişinizi okumak istiyorum izninizle..hepinizi öpüyorum.inşaallah güsell ilolar vermmişsinizdir beşibiyerdelerim..:):KK19:

Ayyyy kizzzzzz nerelerdesin özledim seni valla..hosgeldiiin..

Evet canim kizim 8.5 aylik emiyor. İradeliyim ama miktar konusunda kafam karismiyo degil kizimi emdigi icin az mi yiyorum diyorum bazen su icmeye calisiyorum zaten

Hmmm..o zaman bu konuda da fikir alışverişi yapalım..bende o yüzden kaçamak yapıyorum..cok bile yesem hani nasılsa süt olayı var die üzülmüyorum..senin menülerini daha bı dikkatle takip etmem canim:nazar:Bizim günlük kalori yakimimiz 500 daha fazla..biliyorsundir..

Ayyyy kizzzzzz nerelerdesin özledim seni valla..hosgeldiiin..

bende hepinizi çok özledim ebru kıs seni de ösledim:)iyiki varsınız En Büyük KK
ama bayağı bir okumam gereken sayfa var napcam ben ..birisi hayrına bana bi özet geçse müdavimlerle alakalı be güsell olurduuu ama her bi gün ne yediniz ne içtiniz öyle bi nerak ediyorumkiii :KK51:

Hmmm..o zaman bu konuda da fikir alışverişi yapalım..bende o yüzden kaçamak yapıyorum..cok bile yesem hani nasılsa süt olayı var die üzülmüyorum..senin menülerini daha bı dikkatle takip etmem canim:nazar:Bizim günlük kalori yakimimiz 500 daha fazla..biliyorsundir..

Tamam canimfikir alisverisi yapariz az yersem beni uyar :KK9:Memnuniyetle fazla yerim ben

müdavimler
melisimi gördüm epru var semih var erkek değil demi yaw:KK53:potmu kırdım ney:KK35:sude var 89lumıusun sen sudee..bilbeyim sen zuzumusun çıtırım sennn yine çıtırımsınnnn:21:

Sehraaaaaaaaaaaaaaaaaa kız nerdesin gözümüz yollarda kaldı:KK1:

zayıflamışınn bakıyorum tatlımmm:)kıskandım ama biliyosunn kıskançlık var bende azzz.:KK37:yok be canımmmmmmmmmmm incecik ol inşaallah istediğin gibiii bende olayımm ama lütfennn.:KK43: adapte olmaya başladım az biraz okuyacağım şeyleri okursam arayı kapatırım inşaallah kilomuda cuma derim artıkınn kıslarrseviyorum hepinizi çok öslemişim sisleriii:KK43:artık siziznleyim yaşasıııınnnn:21:güle güle kilolarrr

X