Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bugünkü menüm sabah kflakes ara elma yeşilçay öğle 2 dilim börek ara bitki çayı akşam kflakes yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bişey yokki

Doydun mu kiz sen bunlarla? Su da ictiysen zararsiz kapatmisin ama bi tavsiye boregi ya elmayi yogurtla yeseydi. Keske yogurt yemeye dikkat et karin yaglarini eritmede etkili tok tutuyo faydasi saymakla bitmez biz kadinlar icin daha da onemli kemik erimesi olmasin die ilerde 3 ogun yemek gerek 3-4 kasik her ogun

Nesfit arkadasimm sayfani yeni farkettim ne kadar kilo vermissin sen oyle 41 kere masallah bende bu basligi takip etmek istiyorum artik ya nasil gitti gunun ben bu aralar oglenleri cok acikiyorum ya. Yediklerimize yaziyim bari bugun oglen gene cok kacirdim gerci
Sabah 7.30 1 kase kfeks yagsiz sutle
Ara 10.00 bir orta boy muz
11.30 2 tane form misir patlagi
14.30 5 tane izgara kofte , 2 kasik safranli pilav , bir kac tane patates kizartmasi
16.00 yarim cilekli milfoy
O pismanlikla bir saat yuruyus
19.30 bir kase kfeks dahada bisey yemem insallah

sabah sütsüz ve az şekerli nescafe arkasında 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 7 zeytin 1 kk peynir 1 çatal nutella şekersiz çay
ara yarım elma+türk kahvesi
öğle 1 tabak kuru fasulye 1 yemek kaşığı patates yemeği yoğurt ekmek yok salata
ara 1 küçük muz
akşam 2 yemek kaşığı taze fasulye 1 küçük kase çorba ekmek yok ve bol salata
ara şimdi nescafemi içiyorum
su 2 litre falan

G Kacamak yok ama bitki cayi icseydin kahve bugun cok tuketmissin bide canim aklinda olsun 7 zeytin benim bildigim ciss en fazla 5 oda aksam salatana yag dokmezsen zeytin yagli die en fazla 5 diye duymustum doktoru
Programinda sen fazla yemekte ekmekte yemiyosun tebrikler sana

O kucuk seytani ben koymadim hizli yazarken karisiklik olmus

hahaha dedim noluyoruz niye kızdırdım bı kızı kaçamakta yapmadım ama dedim sonra bu yazıyı gördüm zeytin 5 taneden fazla yenmemeli mi zeytin yağını her akşam saalataya koyuyorum ben sakıncalımı o zaman o kadar zeytin yememm anlamadım da ben cnm

Sabah. 2 dilim cavdar kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 5 zeytin,1 çatal recel

Ara..yarım avuç fındık

Öğlen..1 dilim yas pasta, sekersiz çay

Ara..1 büyük bardak yarım yağlı süt, yarım kase yoğurt

Aksam..3-4. Yemek kasığı kuru Fas., 2 tane tavuk pirzola, 2 yemek kasığı bulgur pilavı, yoğurt, salata, 1 ısırık tursu

Ara..2 fıstık 2 badem, 3 bardak sekersiz cay

Menü süper canım yulafli ne?

helva ve kek dışında güzel menülerini benimkine benzetmişsinsadece ben yoğurt yiyemiyorum

Melis nerdesin bacım ? Verdinmi kiloları merak ediyorum

bende melisi merak ettim vermişmi acep:26:

kısalr geldimmm nabersinizz harikasınızz hepinzde kilolar gitmişşş

ebrucum ve çıtırıcıkk bir alkış da ikinizee:)

menücümle ben:)

sabah 1dlm çavdar ekemgi sucuklu yumurta domates biber açy

ara türk kahvesi

öglen mercimekli bulgurlu pilav turşu yogurt közlenmiş kırmızı biber çay

ara kuşburnu çayım

akşam şehriye çorbası tavuk gögsü 2 ymk kaşıgı pilav

5biryerde çay 1 portakal

ıslarr kaçamk yapıyorumm ondan tekrar aldımı hissetimm tekrar daha az yeyem gerekecek un helvası portaklı kek derekn kalori çogaldıı :)

Yani canim 3 - 5 zeytin yersin salatana da yag dokersi. Ama daha fazla zeytin yersen gunluk yag miktarini asarsin

Menun guzel canimda ara da sut ya da yogurdun yerine meyve olsa iyi olurdu pasta da afiyet olsun bende yicem bi ogun bi tatli Bu haftaki tatli hakkini kullandin Haftada bi yememiz gerekkmis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…