- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.581
Canım pazara göre gayet iyi bir menüBUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1.dl.kepek ekmek,2 zeytin,1ç.domates,kk peynir,2 çatal nutella(semih kızma)çay.
Ara:tük kahvesi,1 muz.
Ögle:saç kvurma,1dl.ekmek,1 biber,ayran.(pilavı yemedim)
Eşimle dışardaydık öglen bir çıktın akşam döndük.4 saat yürüdük ogluşu sahile götürk,alışveriş merkezinde giysi aldık ona.Tam yaz havasaydı.Zuzuuuuuucuk bugün senle baya yazın tadını çıkarmışız.
Akşam:fırında havuç-patates-1but,1 kase çorba,4 kaşık makarna,2 salata turşu(ekmek yok)
Ara:çay
Spor:4 saat yürüyüş,ogluşu uyutunca kol hareketi yapıcam.
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur
Süper canım pazar pazar bence gayet iyi..ben utancımdan yazamadimbende dün oğlumla eşimle birlikte dışarıdaydım. akşam ekmeksiz iki kaşık pilavla karışık aşçı yemeği yedim:26:
sabahı ara biraz cok olmuş..ama kurabiye konusunda en güzelini yapmışsınız canım..iradeli görüyorum seni..bebis küçük herhalde emıyor mü canımSabah: 1 dilim cavdar 1 kurabiye ( aksam canim cekmisti yemedim sabah 1 dilim ekmegin yerine yedim)
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Yesilcay.
Ara:. Yarim ayva
10 findik
3 kasik yogurt
Ara:. Sekersiz sutlu nescafe (kremasiz semih)
2 kare bitter
3 yulafli
Aksam: 1 tabak karnabahar yemegi
1 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
Ara: Yesilcay 2 yulafli
2.5 lt su
sabah yeşilçay ve 2 bardak su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 3 zeytin biraz sucuklu yumurta şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğlende dışarı çıktık güneşli mis gibi bi hava yazı özlemişiz vallaha bugün yürüdük de yürüdük her yere yürüyerek gittik evden yürüyerek kültür parka gittik parkta da gezdik ordan çıktık pide yedik 1.5 yanında 1 kutu pepsiyleama bugün pazardı pazar günlerini kendime ayırıyorum
abartmıyorum hesapladımda tam 4.5 saat gezdik ayaklarım çok ağrıyoşuan..
akşam yok yeter o yediklerim çok bile yedim ama 2 tane küçük brovni yedim bide çay o kadar
sabah yeşilçay ve 2 bardak su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 3 zeytin biraz sucuklu yumurta şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğlende dışarı çıktık güneşli mis gibi bi hava yazı özlemişiz vallaha bugün yürüdük de yürüdük her yere yürüyerek gittik evden yürüyerek kültür parka gittik parkta da gezdik ordan çıktık pide yedik 1.5 yanında 1 kutu pepsiyleama bugün pazardı pazar günlerini kendime ayırıyorum
abartmıyorum hesapladımda tam 4.5 saat gezdik ayaklarım çok ağrıyoşuan..
akşam yok yeter o yediklerim çok bile yedim ama 2 tane küçük brovni yedim bide çay o kadar
reglimin 3. günü bugün dün o kadar çok yürüyüşe rağmen sabah tartılayım dedim bide ne göriyim 63.5 olmuşum yupppiiiiii bundan sonra yürüyüş şarttt:)
ben geldim canlar..ve bu süreç zarfında anladımki kadınlar kulübü bir niğmettttt..bilgisayarım labtop ve bozulmuştu ekran kartı hemde iki kez..6tuşunuda oğlum kopardı artık gittiği yere kadar şart oldu yenisni alcam bozulursa..orucum bugün..cuma sabahı tartılıp yazarım ama siz yokken yedim hiç dikkat etmedim en son triebdy sen artık bırakıyorum dediğin yazıyı okumuştum işte o gün bugündür diyet yokk ama abartmadımda..ama hesap kitavada girmedim..şimdi iraz geçmişinizi okumak istiyorum izninizle..hepinizi öpüyorum.inşaallah güsell ilolar vermmişsinizdir beşibiyerdelerim..:)
tünaydın hepicinize kızlaaar
ya ben hala regl olmadım korkuyoruuum:18::18:
Evet canim kizim 8.5 aylik emiyor. İradeliyim ama miktar konusunda kafam karismiyo degil kizimi emdigi icin az mi yiyorum diyorum bazen su icmeye calisiyorum zaten
Ayyyy kizzzzzz nerelerdesin özledim seni valla..hosgeldiiin..
Hmmm..o zaman bu konuda da fikir alışverişi yapalım..bende o yüzden kaçamak yapıyorum..cok bile yesem hani nasılsa süt olayı var die üzülmüyorum..senin menülerini daha bı dikkatle takip etmem canimBizim günlük kalori yakimimiz 500 daha fazla..biliyorsundir..
Sehraaaaaaaaaaaaaaaaaa kız nerdesin gözümüz yollarda kaldı