- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.601
Tamam canimfikir alisverisi yapariz az yersem beni uyarMemnuniyetle fazla yerim ben
Yok cnm uyarmak anlamında değil senin menüler güzel oluyor..hem de emziriyon..maasallah..ben de sana bakım ne yiyon içion?aman keske az yesek de sütlerimiz de bol olsa..süte sığınıyorum ama ben zaten a yiyemem.,
hemencecik menümü yazayım. sonra işe geri dönücem. 22 de eve gelicem tekrar. sabah yarım salatalık, 3 zeytin, 2 çatal peynir, 2 çatal bal, 1 dilim kadar ekmek, 1 fincan bitki çayı
12 ya kadar 1 i tek şekerli olmak üzere 2 bardak çay, bir fincan bitki çayı ve bir muz
öğle yemeğinde tarhana çorba bir kepçe, patates musakka bir porsiyon ve pirinç pilavının yarısı. ve cacık. yemekhanede bu yemekler vardı. tam ne kadardır bilemiyorum.
ara bir bardak çay ve elma
17:30da akşam yemeği. bol salata ve bir tane baget.
bugün spor yok.
biri yorumlarsa çok sevinirim.
hemencecik menümü yazayım. sonra işe geri dönücem. 22 de eve gelicem tekrar. sabah yarım salatalık, 3 zeytin, 2 çatal peynir, 2 çatal bal, 1 dilim kadar ekmek, 1 fincan bitki çayı
12 ya kadar 1 i tek şekerli olmak üzere 2 bardak çay, bir fincan bitki çayı ve bir muz
öğle yemeğinde tarhana çorba bir kepçe, patates musakka bir porsiyon ve pirinç pilavının yarısı. ve cacık. yemekhanede bu yemekler vardı. tam ne kadardır bilemiyorum.
bugün spor yok.
bugün spor yok.
zayıflamışınn bakıyorum tatlımmm:)kıskandım ama biliyosunn kıskançlık var bende azzz.yok be canımmmmmmmmmmm incecik ol inşaallah istediğin gibiii bende olayımm ama lütfennn. adapte olmaya başladım az biraz okuyacağım şeyleri okursam arayı kapatırım inşaallah kilomuda cuma derim artıkınn kıslarrseviyorum hepinizi çok öslemişim sisleriii artık siziznleyim yaşasıııınnnn güle güle kilolarrr
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah: Yarım gevrek ( izmirliyim simit demeyiz biz :) )
Kk peynir
Domates,salatalik
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Yesilcay
Ara yok vakit olmadi ev isim vardi cok.
Öğlen: 1 ince dilim pizza
Patates yarim tabak kadar
Siyah cay(kolayi semihin yuzunden icemedim)
Dun yicektim aslinda hafta sonu kacamagi yapcaktim ama eve misafir gelince bugun yedim yakabileyim diyede oglen yedim normalde buyuk porsiyon yerdim ama az yedim bu sefer
Ara: Sekersiz nescafe
3 kare bitter
Aksam: Canim bisi istemedi kociste disarda yemis isleri var diye bende kalan yarim gevrekle peynir roka yedim bide yesicay
Bugun yogurt meyve yiyemedim misafirler gidince is guc kizimda rahat durmadi pek bugunku menum
Biguncuk olsun artik dunde spor yapamdim simdi ip atlicam
Suda yatana kadar 3 lt bulur
Canım menün gayet güzel.Öglendekileri çocukla yakmışsındırBenimde misafirim vardı bugün Tam öglenligimi yedim hop misafir Yarında kaynanmda günümüz var.Lokumlu kurabiye yaptım.Gece ogluş uyuyuncada tiramisu yapıcam
Senin gidişine çok üzülerekten yemeden içmeden kesildim ve bu halde geldimŞaka kız Tabii topik sesizleşti sen gidince ve merak ettik seni geçmişte okumuşsndur.Bak semih ve ösge diye yeni arkdaşlarımz katıldı aramıza ve seni çabucak unuttuk Gene şaka Senn yerin ayrı dimi melisimmmmmmmm Gel bi sarılayım sana özlem gidereyim
ben geldim canlar..ve bu süreç zarfında anladımki kadınlar kulübü bir niğmettttt..bilgisayarım labtop ve bozulmuştu ekran kartı hemde iki kez..6tuşunuda oğlum kopardı artık gittiği yere kadar şart oldu yenisni alcam bozulursa..orucum bugün..cuma sabahı tartılıp yazarım ama siz yokken yedim hiç dikkat etmedim en son triebdy sen artık bırakıyorum dediğin yazıyı okumuştum işte o gün bugündür diyet yokk ama abartmadımda..ama hesap kitavada girmedim..şimdi iraz geçmişinizi okumak istiyorum izninizle..hepinizi öpüyorum.inşaallah güsell ilolar vermmişsinizdir beşibiyerdelerim..:)
Senin gidişine çok üzülerekten yemeden içmeden kesildim ve bu halde geldimŞaka kız Tabii topik sesizleşti sen gidince ve merak ettik seni geçmişte okumuşsndur.Bak semih ve ösge diye yeni arkdaşlarımz katıldı aramıza ve seni çabucak unuttuk Gene şaka Senn yerin ayrı dimi melisimmmmmmmm Gel bi sarılayım sana özlem gidereyim
Saol canim sevindim begenmene misafir gelince ister istemez karsisinda meyve yogurt yiyemiyonKizim da saolsun zayiflamam da etkisi buyuk hem emzirmek hem kosturmak baya formda tutuyo insani.Cocuk olunca hep ole uyusun diye bekliosun Yarin da
Dengelersin artik ah su gunler ahhhhhh
selam kıslarr nabersinizz[/QUOT
İyilik canim senden nbr sen geldin ama menun gelmemis
Bugünkü menüm
Sabah: 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk peynir, 5 zeytin, yeşillik,2 çatal recel, sekersiz çay
Ara : 1 avuç badem fındık
Öğlen: 1 simit, 2 çığ köfte, küçük yarım dilim etimekli tavuk göğsü, sekersiz çay
Ara: büyük bir bardak süt, 1 tane kofte(yemeğin tadına baktım)
Aksam: 6 tane ızgara kofte, yoğurt, soğan , ekmek yokkkk
Ara: 4 tane erik kurusu
2,5 litre su dahaicerimm..
sabah aç karnına 2 bardak su
kahvaltıda 1 rafadan yumurta 3 zeytin 1 çatal bal 2 dilim ç. ekmek şekersiz çay
ara nescafe
öğle 5-6 çatal patates kızartması 2 çorba kaşığı taze fasulye küçük kaseyle yoğurt ekmeksiz
ara gibi yulaf ezmem vardı evde yarım elmyı doğradım minik minik içine azcıcık da pekmez koydum tatlansın diye onu yedim
akşam 19:05 2 yemek kaşığı ekmeksiz yoğurtlu ıspanak yemeği
2-3 cicibebe yedim çayın ynında
Keske canim az yemekle bol olsa ben de ceviz findik meyve yogurt yemeye calisiyom aslinda meyve sulari fena sut yapiyo ama fena da kalca basen yapiyo ilk aylar 3 4 koli seftali suyu bitirmisligim var ordan biliyomsimdi onun yerine su icmeye calisiom senin kiz mi erkek mi?