- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.521
menün gayet güzel tebrikler![]()
Ay saol canım bana cok yemisim gibi geldi normalde gec kalktıgımdan oglen yemiyodum erken kalkinca yedim begenmene sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menün gayet güzel tebrikler![]()
bugünkü menüm sabah kflakes ara elma yeşilçay öğle 2 dilim börek ara bitki çayı akşam kflakesyorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bişey yokki
![]()
ya benim sorunumda orda işte ben yoğurt hiç sevmiyorum![]()
Kacamak yok ama bitki cayi icseydin kahve bugun cok tuketmissin bide canim aklinda olsun 7 zeytin benim bildigim ciss en fazla 5 oda aksam salatana yag dokmezsen zeytin yagli die en fazla 5 diye duymustum doktorusabah sütsüz ve az şekerli nescafe arkasında 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 7 zeytin 1 kk peynir 1 çatal nutella şekersiz çay
ara yarım elma+türk kahvesi
öğle 1 tabak kuru fasulye 1 yemek kaşığı patates yemeği yoğurt ekmek yok salata
ara 1 küçük muz
akşam 2 yemek kaşığı taze fasulye 1 küçük kase çorba ekmek yok ve bol salata
ara şimdi nescafemi içiyorum
su 2 litre falan
O kucuk seytani ben koymadim hizli yazarken karisiklik olmus
Menü süper canım yulafli ne?Ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah:2 dilim cavdar
3 dilim peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 catal recel
Roka, maydanoz
1 fincan Yeşilcay
Ara:. Yarım ayva 3 kasık yogurt
Öglen:. Yarım gevrek
5 kasık bezelye
3 kasık yogurt
Bir bardak sekersiz siyah cay
Ara:. 1 Fincan sekersiz sütlü nescafe
5 yulaflı 2 kare bitter
Ara:. 10 fındık ( normalde yemezdim ama karnımnedense acıktı aksam fazla yemeyim die yedim)
Aksam:. 1 tabak kabak yemegi
1 dilim cavdar ekmegi
3 kaşık yogurt
Birazdan yesilcay icerimbide 3yulaflı yerim.
3lt su
300 ip Atlama ve basen hareketi![]()
İyiyim, sekerim sen nasılsın..sizi özledim..Okudum ama yazamadim..gezme gezip pasta yemekten vaktim olmadı
Kaldığım yerden devam..zaten ben alıştım artık 3 gün diyet, 4 gün pasta modundayim..2 leri 1 geri diye diye 15 kilo verdim neyseki..yarın tartı gunuuu
![]()
Anca gelebildim canım.Oglan dogum gününden sonra fırlama bişi oldu.Hiç durmuyor o sakin çouk gitti.Dün gece sabaha kadr ayklarımdaydı uyuyamadı.Belim ikiye ayrılcak sanıyorum valla
Ama saglıklı o iyi olsunda katlanılıyor işte annelik böle bişey
Menünü çok begendim bu arada.
helva ve kek dışında güzel menülerini benimkine benzetmişsinsadece ben yoğurt yiyemiyorum
![]()
Melis nerdesin bacım ? Verdinmi kiloları merak ediyorum![]()
bende melisi merak ettim vermişmi acep:26:![]()
hahaha dedim noluyoruz niye kızdırdım bı kızı kaçamakta yapmadım ama dedim sonra bu yazıyı gördüm zeytin 5 taneden fazla yenmemeli mi zeytin yağını her akşam saalataya koyuyorum ben sakıncalımı o zaman o kadar zeytin yememm anlamadım da ben cnm
Yani canim 3 - 5 zeytin yersin salatana da yag dokersi. Ama daha fazla zeytin yersen gunluk yag miktarini asarsin
Sabah. 2 dilim cavdar kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 5 zeytin,1 çatal recel
Ara..yarım avuç fındık
Öğlen..1 dilim yas pasta, sekersiz çay
Ara..1 büyük bardak yarım yağlı süt, yarım kase yoğurt
Aksam..3-4. Yemek kasığı kuru Fas., 2 tane tavuk pirzola, 2 yemek kasığı bulgur pilavı, yoğurt, salata, 1 ısırık tursu
Ara..2 fıstık 2 badem, 3 bardak sekersiz cay