- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.521
menün gayet güzel tebrikler
Ay saol canım bana cok yemisim gibi geldi normalde gec kalktıgımdan oglen yemiyodum erken kalkinca yedim begenmene sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menün gayet güzel tebrikler
bugünkü menüm sabah kflakes ara elma yeşilçay öğle 2 dilim börek ara bitki çayı akşam kflakes yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bişey yokki
ya benim sorunumda orda işte ben yoğurt hiç sevmiyorum
Kacamak yok ama bitki cayi icseydin kahve bugun cok tuketmissin bide canim aklinda olsun 7 zeytin benim bildigim ciss en fazla 5 oda aksam salatana yag dokmezsen zeytin yagli die en fazla 5 diye duymustum doktorusabah sütsüz ve az şekerli nescafe arkasında 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 7 zeytin 1 kk peynir 1 çatal nutella şekersiz çay
ara yarım elma+türk kahvesi
öğle 1 tabak kuru fasulye 1 yemek kaşığı patates yemeği yoğurt ekmek yok salata
ara 1 küçük muz
akşam 2 yemek kaşığı taze fasulye 1 küçük kase çorba ekmek yok ve bol salata
ara şimdi nescafemi içiyorum
su 2 litre falan
O kucuk seytani ben koymadim hizli yazarken karisiklik olmus
Menü süper canım yulafli ne?Ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah:2 dilim cavdar
3 dilim peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 catal recel
Roka, maydanoz
1 fincan Yeşilcay
Ara:. Yarım ayva 3 kasık yogurt
Öglen:. Yarım gevrek
5 kasık bezelye
3 kasık yogurt
Bir bardak sekersiz siyah cay
Ara:. 1 Fincan sekersiz sütlü nescafe
5 yulaflı 2 kare bitter
Ara:. 10 fındık ( normalde yemezdim ama karnımnedense acıktı aksam fazla yemeyim die yedim)
Aksam:. 1 tabak kabak yemegi
1 dilim cavdar ekmegi
3 kaşık yogurt
Birazdan yesilcay icerimbide 3yulaflı yerim.
3lt su
300 ip Atlama ve basen hareketi
İyiyim, sekerim sen nasılsın..sizi özledim..Okudum ama yazamadim..gezme gezip pasta yemekten vaktim olmadıKaldığım yerden devam..zaten ben alıştım artık 3 gün diyet, 4 gün pasta modundayim..2 leri 1 geri diye diye 15 kilo verdim neyseki..yarın tartı gunuuu
Anca gelebildim canım.Oglan dogum gününden sonra fırlama bişi oldu.Hiç durmuyor o sakin çouk gitti.Dün gece sabaha kadr ayklarımdaydı uyuyamadı.Belim ikiye ayrılcak sanıyorum vallaAma saglıklı o iyi olsunda katlanılıyor işte annelik böle bişeyMenünü çok begendim bu arada.
helva ve kek dışında güzel menülerini benimkine benzetmişsinsadece ben yoğurt yiyemiyorum
Melis nerdesin bacım ? Verdinmi kiloları merak ediyorum
bende melisi merak ettim vermişmi acep:26:
hahaha dedim noluyoruz niye kızdırdım bı kızı kaçamakta yapmadım ama dedim sonra bu yazıyı gördüm zeytin 5 taneden fazla yenmemeli mi zeytin yağını her akşam saalataya koyuyorum ben sakıncalımı o zaman o kadar zeytin yememm anlamadım da ben cnm
Yani canim 3 - 5 zeytin yersin salatana da yag dokersi. Ama daha fazla zeytin yersen gunluk yag miktarini asarsin
Sabah. 2 dilim cavdar kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 5 zeytin,1 çatal recel
Ara..yarım avuç fındık
Öğlen..1 dilim yas pasta, sekersiz çay
Ara..1 büyük bardak yarım yağlı süt, yarım kase yoğurt
Aksam..3-4. Yemek kasığı kuru Fas., 2 tane tavuk pirzola, 2 yemek kasığı bulgur pilavı, yoğurt, salata, 1 ısırık tursu
Ara..2 fıstık 2 badem, 3 bardak sekersiz cay