- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.401
Menunu okudum ooo cok guzel diyodumki 21 deki elma ustune bide kivi hic olmamis sonra kilo veremezsen niye veremiyom dersen sebebi bu gerci benim menum senden beter ta bugun nese gecenlerde tv de denk geldim aksam hava karardiktan hatta ve hatta saat 4 ten sonra seker iceren meyveler yenmemesi gerek elmadan bi isirik alinca kendini yenilemeye calisan vucutta (hava kararinca )hop pankreas insulin salgiliyo sonra bunlar direkt basen gobus olarak geri geliyo oyuzden ben aksamlari uzun suredir meyve yememeye ozen gosteririm triendy beni dogrulucaktir ben emeklerin bosa gitmesin diye nacizane yazdim okadar emek veriyoruz cok acikirsan peynir at agzina ya da sut seker icermiyo onlar bi meyve yedin birdunya laf duydun
Menunu okudum ooo cok guzel diyodumki 21 deki elma ustune bide kivi hic olmamis sonra kilo veremezsen niye veremiyom dersen sebebi bu gerci benim menum senden beter ta bugun nese gecenlerde tv de denk geldim aksam hava karardiktan hatta ve hatta saat 4 ten sonra seker iceren meyveler yenmemesi gerek elmadan bi isirik alinca kendini yenilemeye calisan vucutta (hava kararinca )hop pankreas insulin salgiliyo sonra bunlar direkt basen gobus olarak geri geliyo oyuzden ben aksamlari uzun suredir meyve yememeye ozen gosteririm triendy beni dogrulucaktir ben emeklerin bosa gitmesin diye nacizane yazdim okadar emek veriyoruz cok acikirsan peynir at agzina ya da sut seker icermiyo onlar bi meyve yedin birdunya laf duydun
ben böyle olduğunu hiç bilmiyordum. meyvesiz yaşayamam. çookk seviyorum. eee gündüz de işteyim. nasıl yiyeyim. ne yapsam ki...hem oğlumla benim akşamları meyve yeme ritüelimiz var.
Meyveyi tabiki ye sonucta cok faydali ama gunduz elmayi dilimle koy saklAma kabina caktirmadan ye oglunund meyve yeme aliskanligi olmasi cok guzel sen de ya yemicen yada 1 isirik alcan yergibi yapcan bunu hem gulben ergen hemde yabanci bi yasamkocu spor antrenoru soyledi ikisi de elma ornegini verdi hatta karar seni arastir belki benzer seylere sende rastlarsin
yoldaşım resim koyamıyorum ben yaa beceremiyorum o işi pek:)) zatende okadarda merak edilcek biri deilim :))))))))))))))
semih cim çıtırıla berabr 3 kişi olduk nescitiii ama ben sadece sabahalrı yiycem
evet canım takip ediyordum,yarım yarımiyi gidiyorsun.inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın.
Meyveyi tabiki ye sonucta cok faydali ama gunduz elmayi dilimle koy saklAma kabina caktirmadan ye oglunund meyve yeme aliskanligi olmasi cok guzel sen de ya yemicen yada 1 isirik alcan yergibi yapcan bunu hem gulben ergen hemde yabanci bi yasamkocu spor antrenoru soyledi ikisi de elma ornegini verdi hatta karar seni arastir belki benzer seylere sende rastlarsin
Triendy bu konu hakkindaki yorumun nedir?
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var. bu meyveyi en son saat kaçta yiyebiliriz.
ben 18'de akşam yemeğimi yedim. azönce bir bitki çayı içitim. şimdi bir elma yesem olmaz mı???
Birsey deil canim benimduydugum bildigim su olay aslinda meyve deil aksam havakarardiktan sonra vucutkendini dinlenmeye aliyo yenilemeye calisiyo meyve dahil ne yersen ye kendini yenilemeyi birakip yedigin seyi sindirmeye ugrasiyo aksam vucut kendini kapatiyo sindirme olayi olmuyo aslinda vucut aa bu meyve zararsiz demiyo özellikle seker iceren seyleri direkt yaga ceviriyomus bende yiyorum meyve deil ama 3 yulafli mesela aslinda yememek gerek ee cok aciktik ne yicez protein 10 findik 1 parca peynir ya da sut Elma deilde bunlari ye bunu aliskanlik haline getir meyveyide sabah kahvaltidan 2 saat sonra bide aksam 3 - 4 gibi ye engec ve yogurt ya da sutle ye meyveyi seker hastalarina boyle oneriyo doktorlar kan sekerinin aniyukselmesini engellyo yogurt yada sut 3 kasik yogurt kafi sorunun cvbini uzun oldu ama cvp : Yeme
Kendine nie öle sölüosunHer kadın merak edilecek kadar güzeldir Öz güvenin herzamn olmalı hayatta.Unutmaki sen en degerlisin
Ayyy melisim bak yarım larım meşhur olmuşTakip ettgini kanıtladın İnş. canım
çok teşekkür ederim. bugün 19 da bir elma yedim. ama anladım ki bundan sonra yenmeyecek. eve genelde 17 de geliyorum. meyvemi yiyeceğim. akşam yemeğini 18 yada 18:30 gibi yiyoruz. akşam yemekten sonra birşey yok...yeniden teşekkürler...
kıalarrr menücümle ben:)
sabahn 1dlç çavdar ekmegi sucuklu yumurta kocişile tahin pekemz çay
ara şeftali form
öglen duadaydık yarım pide çay
akaşm 1 kase tarhana çorbası 2 kuru köfte 1 çigköfte
yogurt
nescafe 5 adet tusuz badem 3 tutuku biskivi
Menun gayet guzel canim yarim pide yiyebilon ne guzel ben olsam tam yerdim kesin