Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

yoldşaım valaa alçakgönülü olmak hep tarzım oldu :)) yoksam hiç fena deilimdirr haa:)))
Seni nie sevdigimi şimdi daha iyi anlıyorum melisim:KK19:
kıalarrr menücümle ben:)

sabahn 1dlç çavdar ekmegi sucuklu yumurta kocişile tahin pekemz çay

ara şeftali form

öglen duadaydık yarım pide çay

akaşm 1 kase tarhana çorbası 2 kuru köfte 1 çigköfte

yogurt

nescafe 5 adet tusuz badem 3 tutuku biskivi
Menünü çok begendim yoldaş:KK9:
sabah aç karnına ılık su türrk kahvesi
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 1 sürümlük tereyağ kıymalı yumurta azcık 5 zeytin 1 çatal peynir çay
ara türk kahvesi az şekerli
öğle 1 tabak çorba 2 d. ç. ekemk yarım karnıyarık
ara karışım çayı bide tatlı yapmıştım bisküvi tatlısı 1 tane ondan yedim
akşam 2 yemek kaşığı kurufasulye 2 yemek kaşığı erişte yoğurt ve 1 dilim daha pasta
ara yeşilçay yatarkende 1 bardak süt içebilirim belli değil su 2 litre oldu
spor bacak açma hareketi şu yarım mekiği deneyim dedim ama yapamıyorum ebru nasıl yapıyosun a çok zor 9. usunda bitiyorum benn:KK53:

Canım bende onda zorlanıyorum biraz yapabiliyorum.Ben onu emiri ayaklarımda uyutnca ayaklarımda agırlık oldugu için yarım mekik çekiyorum ve faydasını görüyorum.Yan simitlerim sıkılaşsın die videodaki yanlara olanı yapıyorum.Kol hareketi ve oklava yapıyorum.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,yarım yumurta sarısı,1 biber,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 muffin.
Ögle:1 tabak tarhana,2 kepçe makarna,1 turp.
Ara:1 kase sütlaç.
Akşam:kuru biberi yumurta,1.5dl.ç.ekmek.
Ara:siyah çay,yeşil çay,2 dl.kek,1 kandil simiti(misafirlerrrrrrrrrrrrrr:KK36::KK24:)

Spor:videodaki hareketler.
Su:3.lt ytana kadr geçer.

Menümü hiç begenmedim:KK19:Çıtırcık artık yorumlamıyosun menüleri.Motivasyonum düşüyor.Yazmazsam iyice diplere vurucam:KK14:

şimdi şunu diyimki,biz genelde geç kalkıyoruz eşim 15te işe gittiği için,,kahvaltıyı hep 12de falan yapardık,ama ben erkenden kalkıp nesfitimi yiyorum,ve öğlen eşim kalkınca kahvaltıyla karışık yemeğimizi yiyoruz,oyüzden öğlen kahvaltılıklardanda yiyorum:KK56:

menüm

kalkınca 2bardak ılık su

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)

ara

elma

öğlen

5 tane kelebek(derisiz)
yeşil salata(1 t.k. zeytin yağı ile)
1d.tam buğday ekmeği
2 zeytin
azcık peynir
3k. yoğurt

ara

portakal(yarım)

akşam (19.00)

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)
1 tane kelebek

2saat sonra

misafirliğe gittik 1 açık az şekerli çay

toplam 3lt su

akşam 19.30da çıktık yola bayabi yürüdük gidicemiz yere kadar,uzaktı baya
:KK23::KK16:

her yemekten öncede 1bardak ılık su içiyorum:nazar:

biri beni durduursuuun:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:dermişim aman aklınızdan bile geçirmeyin:KK76:

bu geceki kiloma baktıım veeee 59.3 :111:hemde tok karına yine:KK24::KK24:bakalım sabah kaç çıkıcaam,,galiba bu sefer başarıcam:KK9::KK9:

[

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,yarım yumurta sarısı,1 biber,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 muffin.
Ögle:1 tabak tarhana,2 kepçe makarna,1 turp.
Ara:1 kase sütlaç.
Akşam:kuru biberi yumurta,1.5dl.ç.ekmek.
Ara:siyah çay,yeşil çay,2 dl.kek,1 kandil simiti(misafirlerrrrrrrrrrrrrr:KK36::KK24:)

Spor:videodaki hareketler.
Su:3.lt ytana kadr geçer.

Menümü hiç begenmedim:KK19:Çıtırcık artık yorumlamıyosun menüleri.Motivasyonum düşüyor.Yazmazsam iyice diplere vurucam:KK14:
yoldaşım aslında kahvaltın çok iymiş ara ve öglen ymeginde ama kek kandil ismidi işi bozmuş :) olsunn ama tam gaz devamm gayett iy gidiyosunnnn:KK9::KK9::KK9:

biri beni durduursuuun:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:dermişim aman aklınızdan bile geçirmeyin:KK76:

bu geceki kiloma baktıım veeee 59.3 :111:hemde tok karına yine:KK24::KK24:bakalım sabah kaç çıkıcaam,,galiba bu sefer başarıcam:KK9::KK9:

aaaaaaaaa gıcık etme adamı beee olanı var olmayıı ne missileme yappıyosunn:))))))))))

şaka bir yana aferin çıtıtıcık iradenee :KK9:

günaydııın:KK3::KK76::KK76:

bugün 4. günümdü ve 58.8kg çıktım:KK16::KK16:

1.gün=60.2
2.gün=59.7
3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:KK76:
4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):KK23:

kabızlık çok fena:KK25: ama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişim:KK1:bugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari:KK24:

tüm arkadaşlar kolaylıklar,
verilen bilgiler için teşekkürler
bende bugün basladım cok degil 8-9 kilo vermek istiyorum

günaydııın:KK3::KK76::KK76:

bugün 4. günümdü ve 58.8kg çıktım:KK16::KK16:

1.gün=60.2
2.gün=59.7
3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:KK76:
4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):KK23:

kabızlık çok fena:KK25: ama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişim:KK1:bugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari:KK24:

Çıtırcıkkkkkkkkkkkk harikasınnnnnnnnnnnn:KK52:Başaracaksın inanaıyorum.Bu arada kaynım sadece 1 ögün nesfit yiyeerek ve yürüyüş yaparak baya kilo verdi.Nişana kadar zayflama yarışına girdik onunla:KK9:O zayıf bir damat bense çıtır elti olma peşindeyim:KK1:Emzirme olayı olmasaydı bende yerdim nesfitttttttttttttttttttttttttt:KK31:

trendy benimkinin markası nesfit değil special k bişey fark edermi acaba:26:
farketmez canım,bak mesela yağ ve şeker oranı nesfite göre daha az specialk'da,oyüzden bende nesfit bitsin spe.K alıcam,değişimli kullanıcam:KK16:
tüm arkadaşlar kolaylıklar,
verilen bilgiler için teşekkürler
bende bugün basladım cok degil 8-9 kilo vermek istiyorum
:KK16::KK16:hadi inşallah:KK76:
Çıtırcıkkkkkkkkkkkk harikasınnnnnnnnnnnn:KK52:Başaracaksın inanaıyorum.Bu arada kaynım sadece 1 ögün nesfit yiyeerek ve yürüyüş yaparak baya kilo verdi.Nişana kadar zayflama yarışına girdik onunla:KK9:O zayıf bir damat bense çıtır elti olma peşindeyim:KK1:Emzirme olayı olmasaydı bende yerdim nesfitttttttttttttttttttttttttt:KK31:

:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar beğen tuşu geri gelmiiiişş,,yorum yazamasak bile beğene basmamız yeterli bazı yazılarda çok sevindiiimm:KK16:

bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, yarım salatalık, 1 dl çavdar ekmeği, 2 çatal bal, 2 çatal peynir, bir yumurtadan yapılmış omletin 1/4 ü nir fincan yeşil çay
08:30 evden çıkarken 1 kuru kayısı
10:30 da bir şeftelili form çayı
11:00 de 3 tane mavil yeşil kepekli bisküvi
12: 00 de 1 porsiyon tas kebab
2 çatal mercimek köfte
şekersiz nescafe
15:00 de hızlı hızlı yenen bir elma
15:30 şekersiz nescafe
18:30 da 4 yk köfteli patates yemeği
2 yk erişte
bol yoğurt
şimdi de yeşil çay içiyorum
su şimdilik 2,5 litre
3 mil yapıcam

birisi yorumlasın lütfen. yarın sabah kaç çıkacağım çok merak ediyorum.

bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, yarım salatalık, 1 dl çavdar ekmeği, 2 çatal bal, 2 çatal peynir, bir yumurtadan yapılmış omletin 1/4 ü nir fincan yeşil çay
2 çatal mercimek köfte
şekersiz nescafe
2 yk erişte
bol yoğurt
su şimdilik 2,5 litre
3 mil yapıcam

canım gayet güzel olmuş,eğer hafta içide böyleydiysen yarın ekside çıkabilirsin,,yalnız erişte olmasaymıştı akşam :KK50: o hariç güzel yani:KK34:

canım gayet güzel olmuş,eğer hafta içide böyleydiysen yarın ekside çıkabilirsin,,yalnız erişte olmasaymıştı akşam :KK50: o hariç güzel yani:KK34:

malesef hafta için allah beni ne yapsın bilmem 1,5 kıymalı pide yemişliğim var. geçen hafta 64 çıkmıştım. bu hafta da aynı kalsam dua edicem valla.

bugün kü menüm;
2 çatal mercimek köfte
şekersiz nescafe
2 yk erişte
bol yoğurt
su şimdilik 2,5 litre
3 mil yapıcam

Cok guzel canimmenun sadece triendy dedigi gibi hem patates hem eriste olmamis onun disinda tebrik ederim yarin buyuk gun:KK52:

Cok guzel canimmenun sadece triendy dedigi gibi hem patates hem eriste olmamis onun disinda tebrik ederim yarin buyuk gun:KK52:

ben açıkcası pek bilmiyorum. hangisi karbonhidrat hangisi protein. yarın sırf wc den sonra ve çıplak tartılmak için eşimle çocuğumu okula gönderene dek birşeycik yemeyeceğm.

ben açıkcası pek bilmiyorum. hangisi karbonhidrat hangisi protein. yarın sırf wc den sonra ve çıplak tartılmak için eşimle çocuğumu okula gönderene dek birşeycik yemeyeceğm.

Karbonhidrat pilav makarna tatlilar seker iceren gidalar da dahil protein et sut yumurta yogurt baklagiller canim

X