- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
- Konu Sahibi puccakanka
-
arkadaşım sen beni zayıflatcan benden kaçışın yok yakana yapıştım bela oldum başına ama kilo verirsem yatar kalkar sana dua edicem .şimdi sirke olayı tamam kahvaltıda 1 yumurta omlet azıcık yagla yaptım ,1 kk peynir 1 domates 1 dilim ç ekmek 1 çay ama çaya tatlandırıcı koydum .1 saat sonra biberiye çayı içtim .sonra 1 nar yedim 1lt suyumuda arada içtim şimdi karnabahar haşladım üstüne 2 yumurta kırdım 1 kase yagsız mercimek çorbası yicem 3 k yogurttla beraber menüm nasıl sence hergün düzenli menümü yazsam yanlışlarımı sen düzeltsen belki güzel kilo veririm
canım ben tam mekik çekemiyorum ellerimi enseme koymadan yapıyorum öyle denesen:26:
harikasın valla
olur canım ben inanıyorum azmeden herkez kilolarından kurtulur zannımcaa..yeterki istemeliyiz...tebrikler...değişim gerçekten süper...hep istediğiniz kiloda sağlıklı bi şekilde kalırsınız inş.
sizlerin başarı hikayelerini okudukça motivasyon tavan yapıyo resmen...umarım bizede başarı öyküleri yazmak nasip olur
tavsiyen için tşk.ler cnm çok iyisin zayıflamak insanı çok mutlu eder herzaman için ama şunu da unutma hücrelerimiz o kilolu hale çabuk alışıyorlar ve tekrar o hale dönmek istiyolar o yüzden ulaştığın kilonu korumak ta çok önemli fıstık
sagol canım anlaştık kasımın 3 üne kadar yazarım sonra köye gidip gelince kaldıgım yerden devam edicem inşallah .elma sirkemi yanımda götürcem sirkemi içerim artık menüde ne çıkarsa azar azar ekmeksiz yerim kilo almadan gelsem mucize olur benim içinharika bi menü canım ,,sen yaz böylee ama kötü bi menüyede asla iyi demem çakarımhuyum kurusun tamammı..bugün harika gitmişsin yalnız menünü sırasıyla yazarsan okumakta güçlük çekmem daha rahat aşlaşılır olurmuu bak aşağıdaki gibii..
kahvaltı
ara
öğlen
ara
akşam
buşekilde yazarsan daha iyi olur..hem sen yeterki bukadar istekli ol ben hep yanındayım
sagol canım anlaştık kasımın 3 üne kadar yazarım sonra köye gidip gelince kaldıgım yerden devam edicem inşallah .elma sirkemi yanımda götürcem sirkemi içerim artık menüde ne çıkarsa azar azar ekmeksiz yerim kilo almadan gelsem mucize olur benim için
resimlerdeki bayan aynı dğil gibi bana pek inandırıcı gelmedi resim.
iyi şanslar bol iradeler canım başlangıç için çok iyi şeyler yapmışsın..Çok tebrikler! gerçekten harika görünüyorsun, darısı başıma :) birkaç gündür ben de dikkat etmerye başladım, gerçi dün akşiam fazla kaçırdım ama bu akşam az yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. yeşil çay içmeye başladım, kolayı ketçap-mayonezi kesip ekmeği azalttım, kızartma ve fast food'a istediğim kiloya inene kadar ara verdim :) bakalım ne kadar sürede istediğime ulaşıcam. 1,63 boyum, ancak şu anda 68 kiloyum, nisan ayında 53 kilo olmaya kararlıyım. bana şans dile :)
resimlerdeki bayan aynı dğil gibi bana pek inandırıcı gelmedi resim.
ne yalan söliim banada öle geldi ama tabiiki 20 kiloda az diil sonuçta insanı çok değiştirir
doğru söylüyorsunda canım ozaman herkez ekliyoo kabul ediyorum gerçidee.ama eklemek istemeyipte görmek isteyenlerde oluyoo..oyüzden üzülüyorum..en iyisi buraya koymak nasılsa yüzüm gözükmüyoo dimi bi sakıncası olmaz heraldee ne dersin:44:istersen albüme ekle ama o zaman beni de arkadaş lisetene eklemelisin çünkü çok merak ediyorum
merhaba.çok güzel kilo vermişsin,tebrik ediyorum.
harikasınız gercekten tebrik ederim sizi
bende geçtiğimz subat ayında sağlıklı beslenme ve yürüyüşle 10 kilo verdim nerdeyse ramazan -bayram-tatil üçü bi araya geldi ve bende kilo yaptı
şimdi 3 kilo geri aldım
kendimi tekrar adapte edimiyorum bi gün dikkat ediyorum ertesi gün bozuyorum halbuki ne güzel gidiyodu kilolar tıkır tıkır
motivasyona ihtiyacım vaaaaaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?