Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

tebrikler...değişim gerçekten süper...hep istediğiniz kiloda sağlıklı bi şekilde kalırsınız inş.

sizlerin başarı hikayelerini okudukça motivasyon tavan yapıyo resmen...umarım bizede başarı öyküleri yazmak nasip olur

harika bi menü canım ,,sen yaz böylee ama kötü bi menüyede asla iyi demem çakarımhuyum kurusun tamammı..bugün harika gitmişsin yalnız menünü sırasıyla yazarsan okumakta güçlük çekmem daha rahat aşlaşılır olurmuu bak aşağıdaki gibii..

kahvaltı

ara

öğlen

ara

akşam

buşekilde yazarsan daha iyi olur..hem sen yeterki bukadar istekli ol ben hep yanındayım

Son düzenleme:
canım ben tam mekik çekemiyorum ellerimi enseme koymadan yapıyorum öyle denesen:26:

tavsiyen için tşk.ler cnm çok iyisin zayıflamak insanı çok mutlu eder herzaman için ama şunu da unutma hücrelerimiz o kilolu hale çabuk alışıyorlar ve tekrar o hale dönmek istiyolar o yüzden ulaştığın kilonu korumak ta çok önemli fıstık

harikasın valla

olur canım ben inanıyorum azmeden herkez kilolarından kurtulur zannımcaa..yeterki istemeliyiz...

biliyorum canım benim için şimdilik olan o zaten koruma programında hiç zorlanıcamı sanmıyorum çünkü,,dediğim gibi dengelemeyi öğrendim..çokta iyi gidiyo şuandada zaten korumada gibiyim kilo vermekte zorlanıyorum artık ben ona canımı sıkıyorum..bi insem birazdaha sonra korurum ben canımcımıı

sagol canım anlaştık kasımın 3 üne kadar yazarım sonra köye gidip gelince kaldıgım yerden devam edicem inşallah .elma sirkemi yanımda götürcem sirkemi içerim artık menüde ne çıkarsa azar azar ekmeksiz yerim kilo almadan gelsem mucize olur benim için

tamam ama sabahları ekmeğini ye..ama normalde köylerde geç yemek yenir sizde öylemi bilmem sakın geç yeme yemeğinii..yoksa kilo alırda dönersin..ne yersen ye ama az az ozaman çokta zararı olmaz..sonuçta orda pişen yemeklere karışamayabiliyoruz..yada bayram dolayısıyla et olucak o olucak bu olucak bakalım ben napcam bu bayram:44:

bende karar verdim göbeğimdeki yağlardan kurtulmak için spora başladım 3 gündür en az yarım saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum bakalım gözle gürülür değişik olcakmı vucüdümda çok okudum araştırdım böle bir başlangıç yaptım bakalım çok abur cuburda yemiyorum baya kestim günde 1 bardak yeşil çay içiyorum akşamları elma sirkesi aldım ama içemedim diyet yapmakta istemiyorum ama dikkat ediyorum ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim başka yok zaten aramamda ekmeği pek bakalım neler olcak

Cnm seni azmin...istikrar ve sonunda ulaştığın başarın için..KOCAMAN TEBRİK EDER..izninle ÜSTAD demek isterim sana..NEDEN? o beli gördükten sonra..incecik kıvrımlı beli..dedim işte bu...herkes (!!) kilo verir ama çıtır olamaz... velhasıl..LİFE_CİTY VE BEN VE Bİ KAÇ ANNE DİYEYİM...2011 nisan annesiyiz...7 aylık bebişlerimiz var...18 kilo alarak 87 ile doğuma gittim..YOK ÖDEM.YOK REGL SONRASI DİYE DİYE..76 ya düştüm ve kaldım..ÇOK MÜBAREK face GRUBUMUZ VAR... ONA 76 İLE BAŞLADIM 2 AYDA 66.6 YA DÜŞTÜM..SENİN GİBİ 1.68 BOYUM Rama ben 58 oak istiyorum..YANİİİ ÇITI İŞTE SENİN GİBİ İNCE BELLİ KIVRIMLI ÇITIR HATTA :)... UZUN LAFIN KISASI...senden tüyo alıp yoluma ışık tutarak edefim 58 e ulaşıcam...SANADA BU YOLDA KİLONU KORUMAN DİLEĞİYLE...TEKRDAN ÇOK TEBRİK EDERİM..SÜPERSİN

önemli bilgiler aklınızda bulunsuz

Karın kaslarının sırrı badem, ıspanak, yoğurt
Dümdüz bir karın için diyetinize aşağıdaki besinleri ekleyin. kadınlar için günlük 1400-1600 kaloriyi geçmediğiniz müddetçe bu gıdaların ağırlıkta olduğu bir beslenmeyle karnınızı düzleştireceksiniz... Her öğünde bu besinlerden en az ikisini tüketmeye özen gösterin, 0her atıştırmalıkta mutlaka bir miktar protein tüketin.
1- BADEM VE DİĞER KURUYEMİŞLER: Kas yapımına yardımcı olur, iştahı keser. Obezite, kalp hastalığı, kas kaybı, kırışıklıklar, kanser ve tansiyonla savaşır.
2- FASÜLYE VE SEBZELER: Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakmayı sağlar, sindirimi düzene sokar. Obezite, bağırsak kanseri, kalp hastalığı ve tansiyonla savaşır.
3- ISPANAK VE DİĞER YEŞİL SEBZELER: Yaşlanmaya neden olan serbest radikaller adlı molekülleri engeller. Kanser, kalp hastalığı, felç ve obezite ile savaşır.
4- SÜT ÜRÜNLERİ (YAĞSIZ VEYA AZ YAĞLI SÜT, YOĞURT, PEYNİR): Güçlü kemikler için vücuda destek sağlar. Obezite, tansiyon, kanserle savaşır.
5- YULAF LAPASI: Enerji verir. Kolesterolü düşürür. Kan şekeri seviyesini düzenler. Kalp hastalığı, diyabet, bağırsak kanseri ve obezite ile savaşır.
6- YUMURTA: Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obeziteyle savaşır.
7- HİNDİ VE DİĞER YAĞSIZ ETLER: Kas yapımına yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obeziteyle savaşır.
8- FISTIK YAĞI: Testosteronu artırır. Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obezite, kas kaybı, kırışıklık ve kalp hastalıklarıyla savaşır.
9- ZEYTİNYAĞI: Kolesterolü düşürür. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obezite, kanser, kalp hastalıkları, yüksek tansiyonla savaşır.
10- TAM TAHILLI EKMEK VE GEVREKLER: Vücudun yağ depolamasını engeller. Obezite, kanser, yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ile savaşır.
11- PROTEİN TOZU (TERCİHE GÖRE): Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakar.
12- AHUDUDU VE YABANMERSİNİKalbi korur. Görüşü kuvvetlendirir. Dengeyi ve kısa süreli hafızayı iyileştirir. Kalp hastalıkları, kanser ve obeziteyle savaşır.

Bunlardan kaçının
- Kola, meyvesuyu gibi içecekleri, soda ile değiştirin.
- Şekerlemeler yerine çikolatayı tercih edin.
- Dondurma yerine dondurulmuş yoğurt tüketin.
- Meyveli yoğurt yerine organik yoğurdu tercih edin.
- Şekerli mısır gevrekleri değil, az şekerli veya şekersiz olanlarından tüketin.

BUNLARI YAPIN
- Günlük kalori tüketiminiz 1600’ü geçmemeli.
- Günde üç öğün yerine 6 küçük öğün tüketin.
- Bol bol su için.
- Alkolü haftada 2-3 kadehle sınırlayın.

PRATİK İPUÇLARI
HIZLI HAREKET EDİN: Eğer iş yüzünden hiçbirşeye vakit bulamıyorsanız, egzersizlere normalden daha hızlı bir ritmde yapmaya çalışın.
EGZERSİZDEN SONRA yemek YİYİN: Egzersiz sonrası metabolizma çok çalıştığı için kişi daha yemek yeme ihtiyacı duyar ancak çok su tüketir.
DİK DURUN: Yürürken dik durmanız size daha zayıf bir görüntü verir ve aynı zamanda kaslarınızı çalıştırır.
İKİ TARAFA DA YOĞUNLAŞIN: Güçlü karın kasları için sadece karın bölgesini çalıştırmak yetmez, sırtınız için de egzersizler uygulayın.
KARNINIZI İÇERİ ÇEKİN: Kasların hafızaları vardır. Gün boyunca karnınızın daha sıkı görünmesi için içinize çekersiniz, kaslar bir süre sonra bu duruma alışıp çalışmaya başlar.

Çok tebrikler! gerçekten harika görünüyorsun, darısı başıma :) birkaç gündür ben de dikkat etmerye başladım, gerçi dün akşiam fazla kaçırdım ama bu akşam az yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. yeşil çay içmeye başladım, kolayı ketçap-mayonezi kesip ekmeği azalttım, kızartma ve fast food'a istediğim kiloya inene kadar ara verdim :) bakalım ne kadar sürede istediğime ulaşıcam. 1,63 boyum, ancak şu anda 68 kiloyum, nisan ayında 53 kilo olmaya kararlıyım. bana şans dile :)

iyi şanslar bol iradeler canım başlangıç için çok iyi şeyler yapmışsın..bu şekilde nisana kadar inebilirsin istediğin kiloya ama sabırlı ol istediğin kilona değilde bikaç üstüde olabilir ama o bile muhteşem hissettirecek kendinii....
resimlerdeki bayan aynı dğil gibi bana pek inandırıcı gelmedi resim.

ne yalan söliim banada öle geldi ama tabiiki 20 kiloda az diil sonuçta insanı çok değiştirir

ah kızlaar yaa ilk defa böyle bi tepkiyle karşılaştım vede bu çok hoşuma bile gitti inanırmısınız..çünkü geçen başka şehirde oturan eltimede fotolarımı göstermiştim yüzüm açıktı tabii..bana dediği laf nasıl yaptın bunu (fotomontaj)sandıı ve inanamadıı..oyüzden haklısınız inanmamakta..ama illada inandır diyosanız burada silemediğim için olmazda albümümde yüzü açık olarak fotolarımı koyabilirim

Son düzenleme:
kızlaaarr.....size bi süprizim var resimlerimi toparladım..hatta en son bidaha çekilmiştim baya oldu gerçide onları göstermediydim huzurunuza sunuyooruum...gerçii açtım azcık amaaa..hoşgörün artık bizbizeyiz şurdaaaa

bakın şimdi:26: burayamı ekliyim albümemi şaşırdım napsamkiyaaa..:44::44:hani albümümde varya açık göbüşlü halim onun gibi açarak çektim sadece amaa bilemedimki burayamı eklesem :26::44:

istersen albüme ekle ama o zaman beni de arkadaş lisetene eklemelisin çünkü çok merak ediyorum

harikasınız gercekten tebrik ederim sizi
bende geçtiğimz subat ayında sağlıklı beslenme ve yürüyüşle 10 kilo verdim nerdeyse ramazan -bayram-tatil üçü bi araya geldi ve bende kilo yaptı
şimdi 3 kilo geri aldım
kendimi tekrar adapte edimiyorum bi gün dikkat ediyorum ertesi gün bozuyorum halbuki ne güzel gidiyodu kilolar tıkır tıkır
motivasyona ihtiyacım vaaaaaaaaaarrrr

istersen albüme ekle ama o zaman beni de arkadaş lisetene eklemelisin çünkü çok merak ediyorum
doğru söylüyorsunda canım ozaman herkez ekliyoo kabul ediyorum gerçidee.ama eklemek istemeyipte görmek isteyenlerde oluyoo..oyüzden üzülüyorum..en iyisi buraya koymak nasılsa yüzüm gözükmüyoo dimi bi sakıncası olmaz heraldee ne dersin:44:
merhaba.çok güzel kilo vermişsin,tebrik ediyorum.

canım valla o bayramlarda kilo almak çok normal dikkat edemiyoruz ister istemez..ama neyseki bu alışkanlık hiç değişmiyo hemen geri dönebiliyorum ..sende hemen toparlan ve kendine gel düşün zayıf çıtır olucağın zamanlarıı istediğini giyebildiğini hayal et eğer gerçekten istiyorsanda tekrar düzenine geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…