Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ayy valla tebrik ediyorum seni çok güzel zayıflamışsın maşallahhh...
bende yazın sağlıklı besleniyodum tam 14.700 kilo vermiştim ama 5.300 gramını aldım tamda 2 ayda.. çok üzülüyorum bu halime sağlıklı beslenmek istiyorum ve fit olmak istiyorum ama olmuyor ( çikolatadan ve abur cuburdan uzak duramıyorum, birgün yemesem illa öbür gün yiyecem resmen çikolata delisi oldum sence bu çikolata alışkanlığını nasıl aza indire bilirim.. senin bir bildiğin vardır bu konuda.. kendimi engelleyemiyorum, daha evel çikolayatı sevmeyen ben, bu 1 aydır çok yiyorum hertürlü çikolata hastasıyım :)
seni bir kez daha Tebrik ediyorum, ve kendime örnek alıyorum..

ya bişey rica edicem
zor olmicaksa hangi saatlerde ne yedin ne kadar yedin
yok canım ne zorluğu,,ben hergün menü yorumluyorum tavsiye veriyorum yorulmakta ne..rica ederimm,,
şimdi neyi nezaman yediğimi yazmak şuan tam bişey diyemem çünkü çok karışık şeyler yaptım ama dengelemeyi öğrendim,,mesela bugün kaçırdıysam yarın az ve hafif yiyerek ogünü kapattım,,sana tavsiyem yemen gerekenleri öğlen ye akşama sakın ağır beslenme hafif geçir,,ben 6da kapatıyorum yemeği bazen 5.30 bazende 7dede kapattığım oluyo ,,akşamları çorba salata şeklinde kapatırsan ertesi güne daha hafif uyandığını söyleyebilirim..yemeklerin yanında yoğurt yemen gerekiyo yağ yakıcı özelliği olduğu için hep tüketiyorum ben..birazdan ben sana ozamanlara ait bikaç menü örnek göstereyim..ama aşağıda yazmış olduğum bilgiler var çok önemli onlardan faydalanabilirsin..şimdilik.. çünkü başlangıçta önemli olan şeyler ooo

izmirli_kız aşağıda 2.sayfada arkadaşa yazmış olduğum şeyi alıntı yaptım soruna cvb ta var içindeee

of ya hayran kaldim valla? Bende dogumdan sonra aldim kilo ideal kilom 55 ama ben suan 68 im ((

abur cubur pasta pustayi biaksamm ahh bi biraksammmmm vercemmde

motivasyon başlığına da koy bence bu resimleri :))
acayip gaza geldim seni görünce.
inşallah bir gün ben de başarı öykümü paylaşabilirim burada.
ben de 23 yaşındayım ama şu halimle senin ablan gibi dururum herhalde yanında :))
yarın diyetimin 1. ayı dolacak, tartılacağım bakalım. çok heyecanlıyım.

canım öncelikle tartılma aralığın çok uzun,,bu şekilde kilo vermen sıkıntıya girebilir..biyerde okudum dr öz diyoki..araştırmalara göre hergün düzenli olarak tartılan kişilerin hergün tartılmayanlara kıyasla daha kolay ve daha fazla kilo verdikleri bildirilmiştir diyo..bence dikkate al misal ben yanii,hergün tartılırım ve bigün fazla kaçırırda ertesi gün artıda çıkarsam ogünü dengelerim sonraki gün tekrar ekside olurum..önce o alışkanlığı edin derim ben

ben de hergün tartılırım acaba yanlış mı yapıyorum diyordum ama tek değilmişim
sen gibi fazla çıkarsam dengelemeye çalışırımm

genç kızları sollamışsınızz tebrik ederimm çok özendim size. Ben de sizi örnek alıyorum diyet yok hayatımda sadece sağlıklı besleniyorum dilerim ki sizin gibi olurum :))

canım ben sadece son 1 haftadır tartılmadım. diyete başladığımdan beri tartılmıyo değilim yani :) dayanamam zaten :)
başladığımda her gün tartılıyordum, iyi değil öyle dediler bana. :/ haftada 1 kere tartıl, daha iyi olur, moralin bozulmaz dediler. ne yapsam bilemedim şimdi :/

canım ben tam mekik çekemiyorum ellerimi enseme koymadan yapıyorum öyle denesen:26:

şekerim tebrik ederim
inşallah bizim topikte hepimizin böyle öyküleri olur valla kaç kere dedim idolüm sensin diye yine söylüyorum idolümsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün

ay canım yaa çok sağol...dur azcık havalanayım

ayyy yaaaa cok tebrik ederim canim darisi basima bende zayiflamak istiyorum resimler harika tebrik ederim darisi zayiflamak isteyipte zayiflayamayanlarin basina insallah

valla bence hergün tartılmanın yararı şöyle bugün artıda çıkıyosan ogün dengeleyerek ertesi güne kilonu eksiltebiliyosun..ben öyleyim en azından..mesela bi ara haftalık tartılcam dedim düzenim bozuldu takmadım kafama yedim yedim dengelide beslendim ama cuma bi baktım artıdayım hemde baya bi artı şok olup ağlamıştım..oyüzden hergün tartılmak işime geliyooben böyle rahat kilo veriyorum..yinede sen bilirsinn..moral bozulmak değil buu,,dahada artıda görünce hırs yapıp ogünü dikkatli bitiriyosunhatalı tartılma olansa gün içinde birden fazla tartılman bunu unutmaaaişte o moral bozar diyolar..çünkü sabahkiyle yemekten sonraki tartı birmii
ayyy yaaaa cok tebrik ederim canim darisi basima bende zayiflamak istiyorum resimler harika tebrik ederim darisi zayiflamak isteyipte zayiflayamayanlarin basina insallah
amin canım inşallah
Ben daha 4 kiliyo veremiyorum tebrikler sana bravo :)

xxx

öyle düşünmee,,bakmak lazım bakalım nerde hata yapıyosun:44:

arkadaşım sen beni zayıflatcan benden kaçışın yok yakana yapıştım bela oldum başına ama kilo verirsem yatar kalkar sana dua edicem .şimdi sirke olayı tamam kahvaltıda 1 yumurta omlet azıcık yagla yaptım ,1 kk peynir 1 domates 1 dilim ç ekmek 1 çay ama çaya tatlandırıcı koydum .1 saat sonra biberiye çayı içtim .sonra 1 nar yedim 1lt suyumuda arada içtim şimdi karnabahar haşladım üstüne 2 yumurta kırdım 1 kase yagsız mercimek çorbası yicem 3 k yogurttla beraber menüm nasıl sence hergün düzenli menümü yazsam yanlışlarımı sen düzeltsen belki güzel kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…