Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ayy valla tebrik ediyorum seni çok güzel zayıflamışsın maşallahhh...
bende yazın sağlıklı besleniyodum tam 14.700 kilo vermiştim ama 5.300 gramını aldım tamda 2 ayda.. çok üzülüyorum bu halime sağlıklı beslenmek istiyorum ve fit olmak istiyorum ama olmuyor :KK43:( çikolatadan ve abur cuburdan uzak duramıyorum, birgün yemesem illa öbür gün yiyecem resmen çikolata delisi oldum :KK9: sence bu çikolata alışkanlığını nasıl aza indire bilirim.. senin bir bildiğin vardır bu konuda.. kendimi engelleyemiyorum, daha evel çikolayatı sevmeyen ben, bu 1 aydır çok yiyorum hertürlü çikolata hastasıyım :)
seni bir kez daha Tebrik ediyorum, ve kendime örnek alıyorum.. :KK9::nazar:

ya bişey rica edicem
zor olmicaksa hangi saatlerde ne yedin ne kadar yedin
yok canım ne zorluğu,,ben hergün menü yorumluyorum tavsiye veriyorum yorulmakta ne..rica ederimm,,
şimdi neyi nezaman yediğimi yazmak şuan tam bişey diyemem çünkü çok karışık şeyler yaptım ama dengelemeyi öğrendim,,mesela bugün kaçırdıysam yarın az ve hafif yiyerek ogünü kapattım,,sana tavsiyem yemen gerekenleri öğlen ye akşama sakın ağır beslenme hafif geçir,,ben 6da kapatıyorum yemeği bazen 5.30 bazende 7dede kapattığım oluyo ,,akşamları çorba salata şeklinde kapatırsan ertesi güne daha hafif uyandığını söyleyebilirim..yemeklerin yanında yoğurt yemen gerekiyo yağ yakıcı özelliği olduğu için hep tüketiyorum ben..birazdan ben sana ozamanlara ait bikaç menü örnek göstereyim..ama aşağıda yazmış olduğum bilgiler var çok önemli onlardan faydalanabilirsin..şimdilik.. çünkü başlangıçta önemli olan şeyler ooo:KK34::KK34:

izmirli_kız aşağıda 2.sayfada arkadaşa yazmış olduğum şeyi alıntı yaptım soruna cvb ta var içindeee:KK34:
evet canım bende hemen hemen toplamda 18 kilo almışım :KK1:ben verdiysem verirsin endişelenmee..dediğin gibi abur cuburdan vazgeç öncee..ben hayatta duramazdım gün içinde haddi hesabı olmuyodu yediklerimin hemde yemezsem eksiklik olyodu sanki:KK53:ama bıraktım,,sende şöyle bi şey yap başlangıçtaa canım ne zaman aburcubur isterse,1bardak süte 2 tatlı kaşığı pekmez kat karıştır iç..bak nasılda isteğin ortadan kalkıyo yemiş kadar oluyosun,ben öyle öyle bıraktım..zaten bize kilo aldıranların başında aburcubur vede karbonhidratlar yer alıyo,,yani makarna kuru fasulye,,hamur işi tatlılar,,heleki baklava 1 dilimin yarısı yarım ekmeğe eşdeğere sahipmiş,,duyduğumda şok olmuştum,,bayram hariç ağzıma koymadım,,neysee eğer yiyceksenki makarna veya kurufasulye pilav gibi yemekleri öğlen öğününde tüket ve çok az porsiyon olsun,,diyetisyenlerin önerisipilav 2 kaşık makarna 2 kaşık kurufasulye 4 kaşık falan filan ben hiç uymadım çünkü dediğim sey okadacık yiyceme hiç pişirmem daha iyi:KK19:bende çok az tabağa koyup öyle yiyodum vede öğle zamanında,,akşam kesin ama kesinlikle bu gibi gıdaları tüketmemeliyiz bak nasılda haftaya farkediceksinn,öncelikle abur cuburu bırak o bile başlangıç için yeterlii,
he bide sabah hariç öğünlerinde ekmek yeme,,sabah 2 dilim hakkımız var,,ben kepek kullanıyorum,,çavdar tam tahıllı buğday ekmeğide olabilir...

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:inşallah almam canım sağol....:KK16::KK16::KK16::KK16:

of ya hayran kaldim valla? Bende dogumdan sonra aldim kilo :KK43: ideal kilom 55 ama ben suan 68 im :KK43:((

abur cubur pasta pustayi biaksamm ahh bi biraksammmmm vercemmde :KK43:

motivasyon başlığına da koy bence bu resimleri :))
acayip gaza geldim seni görünce.
inşallah bir gün ben de başarı öykümü paylaşabilirim burada.
ben de 23 yaşındayım ama şu halimle senin ablan gibi dururum herhalde yanında :))
yarın diyetimin 1. ayı dolacak, tartılacağım bakalım. çok heyecanlıyım.

motivasyon başlığına da koy bence bu resimleri :))
acayip gaza geldim seni görünce.
inşallah bir gün ben de başarı öykümü paylaşabilirim burada.
ben de 23 yaşındayım ama şu halimle senin ablan gibi dururum herhalde yanında :))
yarın diyetimin 1. ayı dolacak, tartılacağım bakalım. çok heyecanlıyım.

canım öncelikle tartılma aralığın çok uzun,,bu şekilde kilo vermen sıkıntıya girebilir..biyerde okudum dr öz diyoki..araştırmalara göre hergün düzenli olarak tartılan kişilerin hergün tartılmayanlara kıyasla daha kolay ve daha fazla kilo verdikleri bildirilmiştir diyo..bence dikkate al misal ben yanii,hergün tartılırım ve bigün fazla kaçırırda ertesi gün artıda çıkarsam ogünü dengelerim sonraki gün tekrar ekside olurum..:KK34:önce o alışkanlığı edin derim ben:KK16:

canım öncelikle tartılma aralığın çok uzun,,bu şekilde kilo vermen sıkıntıya girebilir..biyerde okudum dr öz diyoki..araştırmalara göre hergün düzenli olarak tartılan kişilerin hergün tartılmayanlara kıyasla daha kolay ve daha fazla kilo verdikleri bildirilmiştir diyo..bence dikkate al misal ben yanii,hergün tartılırım ve bigün fazla kaçırırda ertesi gün artıda çıkarsam ogünü dengelerim sonraki gün tekrar ekside olurum..:KK34:önce o alışkanlığı edin derim ben:KK16:

ben de hergün tartılırım acaba yanlış mı yapıyorum diyordum ama tek değilmişim
sen gibi fazla çıkarsam dengelemeye çalışırımm:KK76::KK76:

genç kızları sollamışsınızz tebrik ederimm çok özendim size. Ben de sizi örnek alıyorum diyet yok hayatımda sadece sağlıklı besleniyorum dilerim ki sizin gibi olurum :))

canım ben sadece son 1 haftadır tartılmadım. diyete başladığımdan beri tartılmıyo değilim yani :) dayanamam zaten :)
başladığımda her gün tartılıyordum, iyi değil öyle dediler bana. :/ haftada 1 kere tartıl, daha iyi olur, moralin bozulmaz dediler. ne yapsam bilemedim şimdi :/

evet kızlar burayı görünce başarı öykümü paylaşmak istedim..inanırmısınız bizamanlar buraya girip tavsiye alan ben ,,şimdi isteyenlere nasıl zayıfladığımı anlatıyorum ne büyük mutluluk benim için..darısı başınızaa...
23 yaşındayım şuan...
vee hayatımda hiç bi zaman 80 kiloyu tartıda görmemiştim taki 2. doğumumdan sonra sürekli yemelerim sonucu süt olsun diyetabii,,ee bide geceleride yiyodum haberim yoktuki sağlıklı beslenme nasıl olur,,gece yemek kilo almaya neden oluyo bihaberdim bunlardan,,neyseki bebeğim 6aylık olunca karar verdim ve başladım ben diyetteyim demedim hiç bizaman ben sağlıklı yaşamaya basladım dedim..sağlıklı beslenmeydi benimki diyet değil:KK16:neyse başladığım tarih 2010 12. ayıydı kasımın sonu gibi aslında ,,tabi başta pekte uyamadım alışana kadar yinede hatalarım oluyodu araştırdım öğrendim,,ne ne zaman yenmeli ne zararlı faydalı hepsini beynime kazıdım ,,vede uygulayarak başardım..belli bi listem hiç olmadı hep kafama göre yedim hemde neler yedim içtim banamaısın demedi hep kilo verdim,,çünkü yeri ve zamanını biliyordum,,e tabi bugün fazla kaçırdıysam yarın tartıda artı çıktıysam ogün dengeliyordum vede ertesi gün tartıda yine eksi çıkıyodum böyle böyle toplamda 20 kilom gitti.

20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

cnm bende tebrik ederim seni gerçekten fiziğin çok iyi gözüküyo seninle boyumuz aynı bende 1.68im kilomda 61.4 oldu doğum yapalı 4.5 ay oldu fazla kilom kalmamıştı ben 58 e inmeye çalışıyorum 65.2den 61.4e düştüm bende diyet yapmıyorum sadece sağlıklı beslenmeye ve yağ ve tuzdan hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum ama benim vücudum sıkı değil spor yapmam gerekiyo aslında sadece mekik çeksem isteğime ulaşıcam ama memkik çekemiyorum hemen yoruluyorum:KK1: sence neyapsam:??????

cnm bende tebrik ederim seni gerçekten fiziğin çok iyi gözüküyo seninle boyumuz aynı bende 1.68im kilomda 61.4 oldu doğum yapalı 4.5 ay oldu fazla kilom kalmamıştı ben 58 e inmeye çalışıyorum 65.2den 61.4e düştüm bende diyet yapmıyorum sadece sağlıklı beslenmeye ve yağ ve tuzdan hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum ama benim vücudum sıkı değil spor yapmam gerekiyo aslında sadece mekik çeksem isteğime ulaşıcam ama memkik çekemiyorum hemen yoruluyorum:KK1: sence neyapsam:??????

canım ben tam mekik çekemiyorum ellerimi enseme koymadan yapıyorum öyle denesen:26:

şekerim tebrik ederim
inşallah bizim topikte hepimizin böyle öyküleri olur valla kaç kere dedim idolüm sensin diye yine söylüyorum idolümsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:21::21::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyy yaaaa cok tebrik ederim canim darisi basima bende zayiflamak istiyorum resimler harika tebrik ederim darisi zayiflamak isteyipte zayiflayamayanlarin basina insallah
:KK9::KK9::KK9:

canım ben sadece son 1 haftadır tartılmadım. diyete başladığımdan beri tartılmıyo değilim yani :) dayanamam zaten :)
başladığımda her gün tartılıyordum, iyi değil öyle dediler bana. :/ haftada 1 kere tartıl, daha iyi olur, moralin bozulmaz dediler. ne yapsam bilemedim şimdi :/
valla bence hergün tartılmanın yararı şöyle bugün artıda çıkıyosan ogün dengeleyerek ertesi güne kilonu eksiltebiliyosun..ben öyleyim en azından..mesela bi ara haftalık tartılcam dedim düzenim bozuldu takmadım kafama yedim yedim dengelide beslendim ama cuma bi baktım artıdayım hemde baya bi artı şok olup ağlamıştım..oyüzden hergün tartılmak işime geliyoo:KK23:ben böyle rahat kilo veriyorum..yinede sen bilirsinn..moral bozulmak değil buu,,dahada artıda görünce hırs yapıp ogünü dikkatli bitiriyosun:KK34:hatalı tartılma olansa gün içinde birden fazla tartılman bunu unutmaaa:KK34:işte o moral bozar diyolar..çünkü sabahkiyle yemekten sonraki tartı birmii:KK53::KK53:
ayyy yaaaa cok tebrik ederim canim darisi basima bende zayiflamak istiyorum resimler harika tebrik ederim darisi zayiflamak isteyipte zayiflayamayanlarin basina insallah
:KK9::KK9::KK9:
amin canım inşallah:KK16::KK16:
Ben daha 4 kiliyo veremiyorum tebrikler sana bravo :)

xxx

öyle düşünmee,,bakmak lazım bakalım nerde hata yapıyosun:44::KK34:

arkadaşım sen beni zayıflatcan benden kaçışın yok yakana yapıştım bela oldum başına ama kilo verirsem yatar kalkar sana dua edicem .şimdi sirke olayı tamam kahvaltıda 1 yumurta omlet azıcık yagla yaptım ,1 kk peynir 1 domates 1 dilim ç ekmek 1 çay ama çaya tatlandırıcı koydum .1 saat sonra biberiye çayı içtim .sonra 1 nar yedim 1lt suyumuda arada içtim şimdi karnabahar haşladım üstüne 2 yumurta kırdım 1 kase yagsız mercimek çorbası yicem 3 k yogurttla beraber menüm nasıl sence hergün düzenli menümü yazsam yanlışlarımı sen düzeltsen belki güzel kilo veririm:KK48:

X