Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Harika bayıldım azmine ben de 83 kg idim geçen sene şubat ayında azm ettim 3 ayda 13 kg verdim çok güzeldi ama sonra hamile kaldım:) şimdi 77 kg oldum yine 6. ayımdayım bir an önce doğurup ben de yarım kalmış zayıflama programıma devam etmek istiyorum:) Seni görünce daha da bir heveslendim sen doğurduktan ne kadar sonra başladın zayıflamaya?

bütün içtenliğimle tebrik ediyorummm seniii. harika olmuş. Vermem gereken 9-10 kilom var. Çok mutsuzum. Neler yaptın nasıl yaptın yardım istiyorum...

belin incecik kalmış ne güzel ya.artık istediğini giyip giyip çıkıyosundur.
aynen öyle yapıyorum canım çok güzel bi duyguu,,herkez tatmalıı:KK76::KK16:
Harika bayıldım azmine ben de 83 kg idim geçen sene şubat ayında azm ettim 3 ayda 13 kg verdim çok güzeldi ama sonra hamile kaldım:) şimdi 77 kg oldum yine 6. ayımdayım bir an önce doğurup ben de yarım kalmış zayıflama programıma devam etmek istiyorum:) Seni görünce daha da bir heveslendim sen doğurduktan ne kadar sonra başladın zayıflamaya?
2. bebeğime kadar hiç yapmamıştım,,kızım doğduktan 5-6 ay sonra karar vermiştim zayıflamaya..kızım 6 ayın 13ünde doğduu ben 11. aylarda başladım ama 2.aya kadar 76a düşebilmişim ancak çünkü çokta adapte olamamıştım 4şubatta 76 kiloyla çok iradeli biçimdee buzamana bu yolu kateddim öyle iştee..:KK24::KK24:
bütün içtenliğimle tebrik ediyorummm seniii. harika olmuş. Vermem gereken 9-10 kilom var. Çok mutsuzum. Neler yaptın nasıl yaptın yardım istiyorum...
canım 2.3 sayfalarda bahsettim uzun uzun bakabilirsin..eğer bulamazsanda akşama doğru giricem tekrar ozaman bulur alıntı yaparım senin için..teşkkür. ederim:KK16::KK16:
tebrikler büyük değişimm

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

çok çok çok tebrik ediyorum seni cnm böyle zayıflayan birini gördüğüm zaman nası gaza geliyorum anlatamam ama taş çatlasın bir haftadan fazla dayanamıyorum irade eksikliği var ben offf :KK43:

tebrik ediyorum belin incecik olmuş. 2 hamilelik geçirdikten sonra böyle kilo vermek gerçekten zor.benimde 9 aylık bebeğim var kilo vermek istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum .sen nasıl başladın, sütün azalmadı mı?herşeyden yiyor ama genelde emmek istiyor.ne yapacağımıda bilemiyorum.:44:

ben bayıldım ablacım sana :KK16::KK16::KK16:... tebrik ederim Allah nazarlardan korusun :KK9::KK9::KK9::KK9: bende 19 yaşındayım ve 1.5 ayda 8 kilo felan verdim ama şimdi çakıldı tartı :KK43: tam moralimin bozulduğu bu gün seni gördüm ve dedim ki tam gaz ileri ... veee bu sayfayı takip ederek ... :21:

canımm bu arada cidden hamilelikte çatlak vs olmaması için bişeyler yaptın mı hiç doğum yapmamış gibisin maşallahh En Büyük KK

çok çok çok tebrik ediyorum seni cnm böyle zayıflayan birini gördüğüm zaman nası gaza geliyorum anlatamam ama taş çatlasın bir haftadan fazla dayanamıyorum irade eksikliği var ben offf :KK43:
:KK16::KK16::KK16: hayır kendine haksızlık etmee ben hergün mutlaka abur cubur yerdim eksiklik olurdu yoksaa,,ama nolduu onları yeenen ben oldum irade sahibi insan kendi kendine yapar..o yüzden karar vermekle başlaman lazım başka bişey düşünme ve ben diyet yapıcamda deme..herşeyden yiycem ama zamanını ve miktarını öğrenicem rahatça kilo vericem kasmadan diyceksin bunu kafana iyice yerleştir sonrada sağlıklı yaşama merhaba dee:KK34::KK16::KK16:
tebrik ediyorum belin incecik olmuş. 2 hamilelik geçirdikten sonra böyle kilo vermek gerçekten zor.benimde 9 aylık bebeğim var kilo vermek istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum .sen nasıl başladın, sütün azalmadı mı?herşeyden yiyor ama genelde emmek istiyor.ne yapacağımıda bilemiyorum.:44:
canım benimki 5 aylıktı ben başlamaya karar verdiğimde ama 7aylık olana kadar pekte dikkatli olduğum söylenemez çünkü 3 ayda yalnızca 3 küsür kilo vermişim baktım ben yesemde sütüm azalıyoo demekki yemekle alakalı değil dedim ve başladım tam anlamıyla zaten bebeğim 6 aylıkken ek hazır mamaya başlamıştık sütüm 2 bebişimdede çabuk azaldıı bol su içmem gerktiğini bilmiyordum belkide ondan ben süt olsun diye devamlı tatlı devamlı şekerli şeyler yerdim ama su pek içmezdim günde 3 litre su tüketmeye başladım en önemli nokta bu kilo verede çünkü emek harcayıpta parçalanan yağlar idrar yoluyla dışarı atılması gerekiyo vücuttan öyleyse ne kadar bol su okadar kiloo kaybı:KK34:sütle kilo vermenin alakası yok merak etme:KK34:
ben bayıldım ablacım sana :KK16::KK16::KK16:... tebrik ederim Allah nazarlardan korusun :KK9::KK9::KK9::KK9: bende 19 yaşındayım ve 1.5 ayda 8 kilo felan verdim ama şimdi çakıldı tartı :KK43: tam moralimin bozulduğu bu gün seni gördüm ve dedim ki tam gaz ileri ... veee bu sayfayı takip ederek ... :21:
1.5 ayda 8 kilo bu kiloların çoğu sudan gitmiş canım öenmli olan yağdan vermek ,,şöyle hesaplıyorum haftalık verdiğin kilonun 100desi yani mesela ben 60 kiloysam haftada 600gr verirsem bu tamamen yağdan gidiyo demektir eğer 1 kilo veriyosam 600grmı yağ 400grmıda sudan gitmiş sayılıyoo oyüzden az olsun yağdan olsun:KK16::KK16::KK34:
canımm bu arada cidden hamilelikte çatlak vs olmaması için bişeyler yaptın mı hiç doğum yapmamış gibisin maşallahh En Büyük KK

yok canımyaa çatlaklarım için hiç bişey yapmadım aklım başıma geldiğinde çatlaklarım başlamıştı bile neyse sonuçta bebişimi taşıyorum dedim boşverdim ama öyle çok çatlağımda olmadı ama hiç yokta değil..resimlerimin üstüne tıklayıp büyük olarak bakarsanız görürsünüz çatlaklarımıı:KK1::KK1:

arkadaşlar cvb bekleyenler vardı yaa onlar için ilk sayfada ilk başta ekleme yaptım yazıma 2. saydaki yazılarımı alıntı yaptım bilginizee:KK34::KK9:

yok canımyaa çatlaklarım için hiç bişey yapmadım aklım başıma geldiğinde çatlaklarım başlamıştı bile neyse sonuçta bebişimi taşıyorum dedim boşverdim ama öyle çok çatlağımda olmadı ama hiç yokta değil..resimlerimin üstüne tıklayıp büyük olarak bakarsanız görürsünüz çatlaklarımıı:KK1::KK1:[/QUOTE]

yok kızz maşallah belin incecik çok süper gözüküo zaten zayıfladıkça da küçülmüştür. valla ilham veriosun 67yim ben de şimdi 65 ten sonrası daha kolay gelir inşallah :):)

sennnn harikasın yaa =(=(=( 78 kiloyum.şuanki iğrenc görüntümden utanıyorm.. oysa çıtı pıtı bi kızdım.. ilac kullandım ve şiştim..!! 10 ay vaktim varr =( sevgilim askerden gelicek ve bi sürprizle karşılaşmasını istiyorm denicem hayatım bunu...

Son düzenleme:
sennnn harikasın yaa =(=(=( 78 kiloyum.şuanki iğrenc görüntümden utanıyorm.. oysa çıtı pıtı bi kızdım.. ilac kullandım ve şiştim..!! 10 ay vaktim varr =( sevgilim askerden gelicek ve bi sürprizle karşılaşmasını istiyorm denicem hayatım bunu...

tatlım ya denk geldim ve okudumda ilaç kullandım kilo aldım demişsin, hangi ilacı kullandın ben çok kilo verdim bu ara almak istiyorum yazarmısın bana bunu özelden:KK16:

tatlım ya denk geldim ve okudumda ilaç kullandım kilo aldım demişsin, hangi ilacı kullandın ben çok kilo verdim bu ara almak istiyorum yazarmısın bana bunu özelden:KK16:

canım benm kan seviyem 6ydı.. yüzüm bembeyazdı.. doktora gittiğimde şok oldu nasıl ayakta durabiliyorsun die =) kan ilacı vardı 6 ay ilac kullandım ve yeterli olmadı 10tanede kan iğnesi kullandım mayısta. iyice duba gibi oldum =(=( totoşumda bile hala morlukları geçmedi=( kanım yerine geldi utandığımda yüzümün kızarması güzel bi duyguymuş :KK70: tek sorun kiloları vermem.. çabuk alınan kilolar heralde cabuk verilir destek bekliyorum sizden.. ilac ismi dersen ferrumdu tatlım ama doktor kontrolundeydi bu ilac kullanımı.. bi doktora görün derim =)

canım benm kan seviyem 6ydı.. yüzüm bembeyazdı.. doktora gittiğimde şok oldu nasıl ayakta durabiliyorsun die =) kan ilacı vardı 6 ay ilac kullandım ve yeterli olmadı 10tanede kan iğnesi kullandım mayısta. iyice duba gibi oldum =(=( totoşumda bile hala morlukları geçmedi=( kanım yerine geldi utandığımda yüzümün kızarması güzel bi duyguymuş :KK70: tek sorun kiloları vermem.. çabuk alınan kilolar heralde cabuk verilir destek bekliyorum sizden.. ilac ismi dersen ferrumdu tatlım ama doktor kontrolundeydi bu ilac kullanımı.. bi doktora görün derim =)

sagol kuşum ya kansızlık bendede var kullanabilirim o zaman ama yinede doktora sorarım, sende umarım istedigini yapar başarırsın canımbenim:69, bu arada Allah kavuştursun :KK19:

bugünkü menüm

kahvaltı:KK56:

sabah kalkınca hemen

1 bardak ılık elma sirkeli su(2 tatlı kaşığı sirkeyle)

kaşarlı tost(tek kaşar ve 2 dilim kepek ekmeği arasına yapılmış)

3 zeytin

1 domates

hafif kalkınca yeşil çay

yarım bardak elma sirkeli su

ara :nazar:

armut-mandalina(ikiside küçüktü)

1 bardak süt(meyvenin yanına mutlaka süt içilmesi gerekiyo yoksa yediğimiz meyveler şekerli olduğu için kiloya sebep oluyo)

öğle:KK56:

makarna küçük bi tabak(dünden kalmıştı)
yoğurt
salata

yarım bardak elma sirkeli ılık su(1 tatlı kaşığı sirkeyle)
ara :nazar:

elma yarım bardak süt

biberiye çayı

akşam:KK56:

1 bardak elma sirkeli ılık su

yeşil mercimek pilavı(6-7 kaşık)

balık 1 tane(büyük balıklardan adını bilmiyorum:KK1:)

yeşil salata

üzüm

sonrasında elma sirkeli su içip ardından

yeşil çay ve 7 otlu çayımı içtim
şimdiye kadar 1.5 lt su içebildim tamamlasam 2.5 yaparım heralde bitirdim günüü:KK24::KK24::KK24:

Son düzenleme:
canım öncelikle tebrik ederim harika olmussun :KK16: Allah bizede nasip etsin o günleri :KK34:

menünde dikkatimi ılık elma sirkeli su dikkatimi çekti.en başından beri o şekildemi diyet yaptın?günlük baya içmişsin.duymustum elma sirkeli suyu ama sabahları 1 bardak içiliyordu.hiç bu kadarını görmemiştim :44:

X