- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.981
arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştümisafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.dikiş atılırken odadan çıkardı dr. Beni rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.veirlmiş sadkamız varmış.ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.inş. Siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.
Arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştüMisafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.Yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu Havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga Allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.Kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.Bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah Ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.Oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.Dikiş atılırken odadan çıkardı dr. beni Rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.Veirlmiş sadkamız varmış.Ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.Şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.Gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.İnş. siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.Sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.
merhaba ebrucum. tekrar geçmiş olsun. ben açıkcası menünü beğendim. belki ekmek biraz kaçmış olabilir. keşke 2 hobby değil de bir tanecik yeseydin. sehranın dediği gibi. tadı kaldı mı ağzında...Hepiniz saolun kızlar.Seviyorum sizleri.Baş ucunda küçük kuran ve aytel kürsi var ve hep nazar okurum gün içinde sehracım ama yinede olacagı varsa oluyor Rabbim beterinden korusun(amin)Gelen giden salak gibiyim baş agrısından hap içiyorum banamısın demiyor
BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak ılık su
11:00 =kk peynir,3 çatal reçel,2 zeytin,1dl.kepek,2 yulaflı
13:30 =türk kahvesi
15:30 =1 kepçe kuru fasulye,1 minik karnıbahar,1.5dl.kepek,1 bardak ayran
16:30 =2 minik hobby
19:20 =3 kaşık y.mercimek,yarm dl.kepek,1 bardak ayran
20:30 =yeşilçay,2 çatal kek
Spor: malumunuzogluşu gzümden ayrımıyorum ve uyurkende yemekti kanlı giysilerini yıkadım misafir derkn gün bitti.
benim tartım banyoda duruyor. hep aynı yerde. tartılar halının üstünde farklı tartıyor. bence de yarın bir kaç farklı yerde tartıl.Off kizlar kafam cok karisti. Simdi ben biraz once tartildim bi 54.500 ciktim sonra farkli iki yerde tartildim 56.200 ciktim ben hep yatakodamda tartiliyodum simdi banyoda tartildim 56.200 cikti aklima gecenlerde tartim yokken eltimde tsrtilmustim aksamdi tok karnina gene 56 i bisilerdi demek yatakodamda eksik tartiyo yer de egimli biraz zaten banyodami tartilayim en iyisi artik yani ben 56 kiloyum kendimi kandirmisim demekYarin ac karnina tekrar tartilcam ozaman netlesir durum
Ebru uyaninca tartildim iki yerde 54 banyoda 55 cikti asil olan zayiflamam askinda 50 51 diye ciksaydi bu kadar dert etmezdim o gunlerde gelcek ins.dimi canim