arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştü
misafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu
havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga
allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah
ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.dikiş atılırken odadan çıkardı dr. Beni
rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.veirlmiş sadkamız varmış.ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.inş. Siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.