Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sehra kim tutar seni masallah hadi bakalım iyi menülerin devamını bekliyoruz arkadaşım cumaya 56 inşallah :KK19:

delumusun kiz sen kalptenmi goturcen sen beni ben iskender ve kunefe ve sonrasinda tantuni yedigim gunun sabahinda 59gordum kendimi canim.gercekci olmak lazim gelirse ben 58girursem tartida basari benim icin:KK50:

bende bir 3 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf kepeği karıştırıp yedim, bağırsaklarım içindi bu
3 milde leslie yaptım duşumu aldımm,çay içiyom şimdiii
ama kimseler kalamamışş
bende tebrik ederim o kadar yemeğin içinde kendini kaybetmemen çokkk güzelll
papatya senide tebrik ediyorumm, pide ve pilav için,
ösge sende iyi gitmişsin, bittel olmayaymış iyimiş, ama bir kare bu defalık bişey olmaz
88 li seninkinide okudumda hatırlmayom kusura bakma, senin bebeş var yesende bişey olmaz
zuzu sevgili rakibem nerelerdesin, hani menüüü
ebruuu sende yoksun

papatya menün çok güzel afiyet olsun bu saatten sonra da bişey yemezsen tamamdır koca bi alkış :KK9:
ösgecim tabi dua ederim canım sakın korkma ben 2. bile düşünmezken artık yine olsun istiyorum hiç biri ilk çocuk kadar zor değil ayrıca yalnız bırakma güzel kızını
hiçbirşey yemedim, bu saatten sonra da yemem herhalde. yapın kızlar yapın. 2'yi hatta 3'ü yapın. ömrümce içimde kalacak. oğluma bir kardeş yapamamış ve yapamayacak olmak. bazen çok dua ediyorum. allahım ver diye. ama korkuyorum...
Papatyacim yarismak beni baya dizginliyo biliyorum ki rakibem aksama iyi menulerle gelcek ben de tut bogazini diyorum kendime:13:
aynen canım. hatta bazen düşünüyorum. özge ne yemiştir, ne yapmıştır acaba diye...klim kazanırsa kazansın bildiğim birşey var bu hafta kilolar kaybedecek...

bu arada kim demişti papatya spor yapmaz diye...2 mil yaptım az önce. başlangıç olarak 2 mil yeter diye düşündüm. şimdi duşumu alıp yatıcam. sabah 6'da kalkacağım.
iyi geceler herkese...

Hawarcim ben senin menunu cok begendim soorda yapmissin :KK8:
Cok cekismeli olcak herkes 1. İcin iddali ne guzel :nazar:Yeni Topigimiz de hep boyle gider İns.

Aramizdaki tatli rekabet kim kazanirsa kazansin ikimizde kilo vericez onemli olan da bu. Tabi gene de ben kazansam fena olmaz hani:KK1: ne sporu papatya ask olsun boyle iyiydik yaa:18:
Bebek konusuna gelince konunu okumustum canim tam net hatirlamadam da doktor sakinca gormus sanirim nasibiniz de varsa Allah verir kardes olmasi iyi tabi ama hic cocuk sahibi olamaysn evlat hasretiyle ysnanlara gore de sanslisin canim Allah bizlere bagisladin evlatlarimizi( amin)

Az evel alti tane kestane yedim sabah okadar dayandim bi kestaneye yenildim normalde daha cok yerdim ama yememeliydim:KK50:

menüm sabah ç karnına ılık su kahvaltıda
2 küçük puf börek 3 zeytin şekeriz çay 1 tatlı kaşığı pekmez aslında yemezsem pekmezi iyi olur ama çok üşüyorum onu yiyince fazla üşümüyorum o yüzden bana pekmezi bırak demeyin kızlar
ara nescafe elma
öğle 3 yemek kaşığı makarna ve yopurt
ara 1 mandalina
akşam 3 küçük çinokop ekmek yok ve salata
ara yarım avuç fıstık yarım bardak kola
spor sabah ve öğlen 300 kere merdiven inip çıkma ve dip köşe ev temizledim perşembe misafirlerimiz var oğluşun öğretmeniyle arkadaşları ve anneleri gelicek yandım bennn :KK37::KK37:
su 1 litre
yeşilçay 1 fincan :KK51:

Merhaba
2012 Enlerini(anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ari-grubu.html (Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?)

ben mayıs 2012 annelerindenim sizden bisey rica edicem mayıs annelerine oy verebilirmisiniz şimdiden hepinizden Allahım razı olsun hakkınızı helal edin cok saolun ...:KK16:

Az evel alti tane kestane yedim sabah okadar dayandim bi kestaneye yenildim normalde daha cok yerdim ama yememeliydim:KK50:
:KK20::KK20::KK20::KK20: neyse olmuş artık.
Aramizdaki tatli rekabet kim kazanirsa kazansin ikimizde kilo vericez onemli olan da bu. Tabi gene de ben kazansam fena olmaz hani:KK1: ne sporu papatya ask olsun boyle iyiydik yaa:18:
Bebek konusuna gelince konunu okumustum canim tam net hatirlamadam da doktor sakinca gormus sanirim nasibiniz de varsa Allah verir kardes olmasi iyi tabi ama hic cocuk sahibi olamaysn evlat hasretiyle ysnanlara gore de sanslisin canim Allah bizlere bagisladin evlatlarimizi( amin)
yaaaa iyiydik dimi....gerçi ben ne kadar düzenli yapabilirim bilmem ama...
bazen içime hançer gibi saplanıyor. istiyorum hem de çok. bazen unutuyorum bazı zamanlarda da çok takılıyo kafama...
yine de çok şükür rabbim bağışladı oğlumu bana. O ölecek diye çok korkmuştum.
amin canım. inşallah...

ebru nerelerde kızlar...menü paylaşmadı bugün değil mi? yoksa gözümden mi kaçtı acaba...

Zuzu tam da persembe gunu grlcrkler sen zaten servis yaparken falan fazla yrmeye vakit olmaz yiyomus gibi yap yeme sinirsiz cay ic ve cuma gunu sabah kahvaltida caninin cektigini ye

Son düzenleme:
Sehraaaaa :KK22: canin birsey cekerse ennnnnn erken saatte tadimlik ye gec saatte cekerse sabahi dusun avut kendini oglen islak keki yeseydin daha iyiydi oyle diyim sana bak benim de karnim gurulduyor acim ac ama 1 isirik muz cekti canim ye me dim canim

Paptyacim saka bi ysna spor az da olsa hergun yap ciddi spor yapmaya baslarsan hafta da 3 4 gun yeter zaten (45 dk tempolu yuruyus gibi)
Ebru muhtemelen ya misafirliktedir ya da misafiri vardir yarin girer ins. Ya da gece giriyo genel de

Zuzu tam da persembe gunu grlcrkler sen zaten servis yaparken falan fazla yrmeye vakit olmaz yiyomus gibi yap yeme sinirsiz cay ic ve cuma gunu sabah kahvaltida caninin cektigini ye

inşallah cnm yemem çok çeşit olmuycak zaten öğretmenimiz rica etti 2 çeşit yapın sadecee dedi bi börek bide etimek tatlısı yapıcam o kadar :)

menüm sabah ç karnına ılık su kahvaltıda
2 küçük puf börek 3 zeytin şekeriz çay 1 tatlı kaşığı pekmez aslında yemezsem pekmezi iyi olur ama çok üşüyorum onu yiyince fazla üşümüyorum o yüzden bana pekmezi bırak demeyin kızlar
ara nescafe elma
öğle 3 yemek kaşığı makarna ve yopurt
ara 1 mandalina
akşam 3 küçük çinokop ekmek yok ve salata
ara yarım avuç fıstık yarım bardak kola
spor sabah ve öğlen 300 kere merdiven inip çıkma ve dip köşe ev temizledim perşembe misafirlerimiz var oğluşun öğretmeniyle arkadaşları ve anneleri gelicek yandım bennn :KK37::KK37:
su 1 litre
yeşilçay 1 fincan :KK51:

zuzu menün güzel, börek yemişsin ama bişey olmaz sabah yemişzin evi temizlerken yakmışsındır onu, akşamı çok güzel kapatmışsın, ama kola olmayaydı iyidi, bide su az içmişsin, suyu biraz arttırrr
bende bu aralar az içiyorum su çay çok içiyorum ondan biraz

misafirlerin içinde kolay gelsin canımm

Kizlar sabah evden cikarken kahvaltiliklarimi koydugum poseti evde unutmusum neyse ilk dersimin tenefusunde esimi aradim evimle okulum arasi yurume mesafesi bes dakika arabayla bir dakika.dedimki ona rica etsem musaitsen getirirmisin dedim oda nasil getireyim getiremem ise gec kaliyorum dedi.bende tesekkur edip kapattip ciktim ogretmenler odasina ikinci tenefus masa donatilmis yine yerli mali hincimdan yedim cok mutsuzum esimden baska turlusunu beklemzdim zaten ama bir umut iste...yine tokat gibi carpti yuzume her yasadigim...

Kizlar sabah evden cikarken kahvaltiliklarimi koydugum poseti evde unutmusum neyse ilk dersimin tenefusunde esimi aradim evimle okulum arasi yurume mesafesi bes dakika arabayla bir dakika.dedimki ona rica etsem musaitsen getirirmisin dedim oda nasil getireyim getiremem ise gec kaliyorum dedi.bende tesekkur edip kapattip ciktim ogretmenler odasina ikinci tenefus masa donatilmis yine yerli mali hincimdan yedim cok mutsuzum esimden baska turlusunu beklemzdim zaten ama bir umut iste...yine tokat gibi carpti yuzume her yasadigim...

ah be güzelim bazen erkekler anlaşılmaz varlıklar oluyorlar. keşke getirseymiş ama belki bir işi varmışdır. okuldakileri de keşke yemeseydin. ama olmuş bir kere. nasılsa daha sabah. akşama kadar yakarsın. akşam üzeri de bir spor yaptın mı ne kek ne börek kalır vücudunda...Sakın üzülmeyesin...oldu mu...
sakın mutsuz olma. öpüyorum.

Sehracim sakin bunu dusunup motivasyonunu bozma ben bi keresinde 3 4 sabah tatli yemistim ama aksami dikkat ettim sonuc 900 gr gitmisti. Afiyet olsun nolursa olsun unut bitti gitti aksama bi spor yaparsin hafif yersin yemegide tamamdir. Moddan cikmak yok:KK20:

Arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştü:KK43:Misafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.Yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu:KK14:Havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga:KK43:Allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.Kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.Bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah:KK14:Ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.Oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.Dikiş atılırken odadan çıkardı dr. beni:KK14:Rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.Veirlmiş sadkamız varmış.Ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.Şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.Gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.İnş. siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.Sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.

arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştü:KK43:misafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu:KK14:havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga:KK43:allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah:KK14:ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.dikiş atılırken odadan çıkardı dr. Beni:KK14:rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.veirlmiş sadkamız varmış.ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.inş. Siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.
yüce rabbim evladını size bağışlasın.çok güzel günler nasip etsin.bir dahada göstermesin.

X