- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #7.021
aranızdaki muhabbet çok samimi ve güzel hepinizde ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler valla takip edicem artık sizi eğer isterseniz menülerimide yazarım böyle devam edin istediğiniz kiloya ulaşın inşallah
yaz menulerini katil aramiza bu topikte osgede ebrudanhawarda zuzuda bende yazin incecik olcaz sende gel sende ol
Saol canım benim atlattık çok şükür.Rabbim beterinden korusun tüm yavruları.ebrum bebeğine ALLAHım şifa versin inşallah tez zamanda canım çok üzüldüm oluyor işte arada böyle kazalar RABBİM bi daha göstermesin başının ağrısı içinde geçmiş olsun canım dualarım sizinle
hawarcım sana da çok geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum sizi çocuklar hastayken hep bana olsa da ben çeksem onlar daha çok küçük die düşünüyorum annelik böle işte hepinize dua ediyorum kızlar...
Tebrikler 1 kilo gitmiş ee ödülü hakettingünaydın kızlar;
ebrucum dün menünü geç yazdın. ben de erkenden sızıp kalmışım. menünü beğendim. umarım fazlaca verebilirmişsindir.
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,4
bu hafta: 62,4
giden: 1000 gram
gelen: yok
toplam giden: 2,4 kilo
hadi belkiyoruz bildirimlerinizi merak ediyorum. bu öğlen kendime ödül vericem.
günaydın arkadaşlar,
başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta: 69.7
giden:300
toplam giden:300
hedef:60
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.400
Bu hafta:54.200
Gelen:yok
Giden:200 grcıkkk
Hedef:52.0
Ragl oldum kızlar ona ragmen 200 gitmiş.Belki daha fazla ama regldendir.Haftaya net belli olur.Ve haftaya 53 üü görmk istiyorum artıkBu arada benim rakibem sehraydı dimi kafa kalmadı.Sehra hadi merak ediyom bildirimini:18:
günaydın kızlar;
ebrucum dün menünü geç yazdın. ben de erkenden sızıp kalmışım. menünü beğendim. umarım fazlaca verebilirmişsindir.
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,4
bu hafta: 62,4
giden: 1000 gram
gelen: yok
toplam giden: 2,4 kilo
hadi belkiyoruz bildirimlerinizi merak ediyorum. bu öğlen kendime ödül vericem.
günaydın arkadaşlar,
başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta: 69.7
giden:300
toplam giden:300
hedef:60
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Kilo bildirimi
Baslangic4:
Gecen hafta:54.500
Bu hafta:54.300
Gelen:0
Giden:200 grcikkk
Hedef:51
Ben bu isten birsey anlamadim dun gec saat cigkofte ekmek yedim ondan mi acaba neyse olan oldu
Papatyacim cok iyi bi rakipsin acik ara farkla sen galipsin Tebriklerrr canim
Sanirim 2 hafta ustuste ayni duzen devam ediyodu haftsya gene rakibiz dimi
Ebrucum yilin ilk gunu topik acilsin bence benim onerim senin acman cunku en cok kilo veren sensin icimizde ramazanda bile kimse girip menu yazmazken sen yaziyodun yesende isin de olsa menu yazimininaksatmiyosun bence sen ac canim topigin adi da biraz dusunmem gerek orjinal bisi olsun eet kizlar az kaldi fikirler sunulup netlessin yilbadini gunu yeni topigimizde bulusalim