Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

aranızdaki muhabbet çok samimi ve güzel hepinizde ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler valla takip edicem artık sizi eğer isterseniz menülerimide yazarım böyle devam edin istediğiniz kiloya ulaşın inşallah

Hosgeldin aramiza canim Sende bizdensin bizimde 3 5 kilo fazlamiz var bolgesel incelmek istiyoruz biz de.
Menu yaz tabiki elimizden geldigince yardimci oluruz

hayir seni bilerek yazmadim cunkum sen papatya gibisin beyaz ve inceeee sarkisini soyleyerk bugunu yirtarak noktaliyorumm cok pardon mrs brown ya sen benim aklimdasin kalbimdesin yaziya dokmesem ne cikar papatyacimmhepimiz topikcenek incecik olcaz hatta ben inaniyorum sen 56falan olcaksin hedefi yuksek tut hocam dimi ama hawar onca sikintina ragmen menunu begendim ben canim. elff ne o ole terayagi falan olmaz bizim topige yakismazzz dermisimmm sankim ben degilim kymaklari goturen hafta evelinde ama olsun biz yaz kadar cok siki programdayiz olmek var donmek yokk
osgecimm olur bazen oyle ya ben bile koskoca hoca bazen bazi seyleri soylerken veya sivrizekali bi cocuk oyle bir soru soruyorki boyle bi emm kem kumm moduna girip sonra toparlayabliyorum ama ayilara benzedigimiz konusundanhemfikir artik demuuuuuu ben kesinlikle ilkbahar ve yazin daha cok kilo veriyorum eminim buna ben ayigillerdenim kesin ya.ayikar chetoos yermiki ayhh uyu sehra yarin altibucukta kalkcan sinav yapcan ogrncilerini manyadin yine.hadi allah rahatlik versin kizceler.ebruuuuuuuuuu emire allah sifa versin tekrar arkadasim hawrr yavruna allah sifa versin canim

zuu menunde oglen abartmamissindir isllah
papatya balikla ekmek yememen basari teprik kactim bennnnn

Sehraa gece gece guldurdun beni geneAyi ve chetos ayni cumlede uykun gelmis senin kesinBak yarin chetos yiyim deme sakin oyle hemen ilk odul gununde cips olmaz elestiren benim seni ona gore zaten sabahlari azar azar yedin cislari yarin mercimek corbasi ic halk ekmegide az yiiiii 3 dilim falan degil hadi iyi geceler ayilar gircek ruyana bu gece

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak su
10:30 =yarm dl.kepek,2 ısırık kek,yarm bardak meyve suyu,kk peynir,2 zeytin.
11:30 =türk kahvesi
14:30 =1 tabaky.mercimek,1 domates,1 salata,2 kaşık yogurt,yarım dl.kepek.
18:45 =3 küçük dolma,yarm dl.kepek,2 kaşık yogurt,1 bardak fanta
20:30 =yeşilçay,1 avuç çerez(badem fıstık antep fıstık fındık)

ssPOR:
EV TEMİZLİGİ
100 TAM MEKİK

Kızlar baş agrım kesilmedi.Öglenden sonra ara yapamadım 1 saat uyumuşum ahanda geçti dedim pat agrı saplanıyor.Regl olsamda rahatlasam.Eşim ovdu iyi geldi derken dayanamadım bi yudum emek atıp içicektim tadelle gofreti bi güzel lüpletip hapı içtimÇatlıyor başım duş alıcam şimdi beki iyi gelir.Gelen giden helak oldum habire millete cıssları çıkartırken kendimle mücadele edyorum ee gelenlerin getirdiggi çikolatlara ne demeliAhanda getirmeseydi bu akşamkiler o tadelleyi yemiycektim valla bana degil onlara kızınUyuyunca geçsin artık şu agrı ve yarına güzel uyanmak istiyorum.Herşeyin başı saglık kızlar

yaz menulerini katil aramiza bu topikte osgede ebrudanhawarda zuzuda bende yazin incecik olcaz sende gel sende ol

sehra ben yine unutulmuum amaaaa işte kilo bildirimi
başlangıç: 87
geçen hafta: 71.3
bu hafta: 70
giden 1.3
toplam giden 17
hedef: 67
her gün 1 saate yakın belki fazla yürüyüş yarım saat kadar da spor

ebrum bebeğine ALLAHım şifa versin inşallah tez zamanda canım çok üzüldüm oluyor işte arada böyle kazalar RABBİM bi daha göstermesin başının ağrısı içinde geçmiş olsun canım dualarım sizinle
hawarcım sana da çok geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum sizi çocuklar hastayken hep bana olsa da ben çeksem onlar daha çok küçük die düşünüyorum annelik böle işte hepinize dua ediyorum kızlar...

günaydın kızlar;
ebrucum dün menünü geç yazdın. ben de erkenden sızıp kalmışım. menünü beğendim. umarım fazlaca verebilirmişsindir.
kilo bildirimi:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,4
bu hafta: 62,4
giden: 1000 gram
gelen: yok
toplam giden: 2,4 kilo

hadi belkiyoruz bildirimlerinizi merak ediyorum. bu öğlen kendime ödül vericem.

günaydın arkadaşlar,

başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta: 69.7
giden:300
toplam giden:300
hedef:60

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Kilo bildirimi
Baslangic4:
Gecen hafta:54.500
Bu hafta:54.300
Gelen:0
Giden:200 grcikkk
Hedef:51
Ben bu isten birsey anlamadim dun gec saat cigkofte ekmek yedim ondan mi acaba neyse olan oldu
Papatyacim cok iyi bi rakipsin acik ara farkla sen galipsin Tebriklerrr canim
Sanirim 2 hafta ustuste ayni duzen devam ediyodu haftsya gene rakibiz dimi

88 li tebrikler hergun bir saat yuruyus ve spor Cok cok tebriklerrrr hedefine de az kalmis zaten
Hawarcim ayni kaderi paylasiyoruz bu hafta gr verdim ben de gel gel aglama

Saol canım benim atlattık çok şükür.Rabbim beterinden korusun tüm yavruları.
Tebrikler 1 kilo gitmiş ee ödülü hakettinŞincik 1. sen oluyon dimi papatyam
günaydın arkadaşlar,

Olsun canım az az gitsin kalıcı gitsin haftaya daha iyi verirsin yeni yeni hırslanmaya başladık

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.400
Bu hafta:54.200
Gelen:yok
Giden:200 grcıkkk
Hedef:52.0

Ragl oldum kızlar ona ragmen 200 gitmiş.Belki daha fazla ama regldendir.Haftaya net belli olur.Ve haftaya 53 üü görmk istiyorum artıkBu arada benim rakibem sehraydı dimi kafa kalmadı.Sehra hadi merak ediyom bildirimini:18:

ebrucum az az da olsa gitcek inşallah bütün kilolar işin ucunu kaçırıp vazgeçmeyelim yeter

hakettin papatya ödülü gerçekten bak hani gitmiyordu maşallah 1kilo gitmiş sen böyle devam et devamı da gelir inşallah

günaydın arkadaşlar,

hawar sen spora başlamıtın di mi ondan az gitmiş olabilir kasa dönüşmüştür yani. bende gitmiyor diye sıkıntıya girdim ama vazgeçmedim sakın sporu bırakma ama ileride çok daha hızlı kilo vermeye başlarsın inşallah

ösgecim zaten vermen gereken 4 kilocuk var. varsın yavaş yavaş ver bişicik olmaz yeter ki alma

kızlar eski düzenimize dönmeyelim çok korkuyorum yaa. ben böyle çok mutluyum spor yaptıkça bütün yağlar gidiyormuş gibime geliyor daha da gaza geliyorum en az 3 ay bu tempoyu devam ettirmek istiyorum bakalım sonuç ne olacak

Bu duzen boyle devam eder ins. Canim herkeste hedefine ulasir.Az gitmesi motivasyonumu olumsuz etkiledi ama pes etmek yok

oh kilolar gitmiş ne güzel bende tartıldım bugun ve aç karna 58 tok karna 59 çktım daha yeni başladım ayıyorum dün gece çok açıktım ama kendimi tuttum

Kızlar yeni yıla az kaldı ama hala topigin başlıgı ve kimin açacagı ve hangi bölümde açılacagı hakkında fikir paylaşımı yapılmıyorHerkes bir fikir söylerse ortak bi karar alalım ve 01.01.2013 sabahı yeni topigimizde buluşalım

Ebrucum yilin ilk gunu topik acilsin bence benim onerim senin acman cunku en cok kilo veren sensin icimizde ramazanda bile kimse girip menu yazmazken sen yaziyodun yesende isin de olsa menu yazimininaksatmiyosun bence sen ac canim topigin adi da biraz dusunmem gerek orjinal bisi olsun eet kizlar az kaldi fikirler sunulup netlessin yilbadini gunu yeni topigimizde bulusalim

Aşagıda gördüm seni bildirimini bekliyorum merakla.Birde bu hafta yine herkes aynı kişilerle yarışsın haftaya degiştiririz.Özgecim kilolarımız aynı farkettin mi

Ben miBunu kilo olarak ve hedefime ulaşarak belki hakettigimi düşünüyosun ama buruşuk göbegimi çıtırıck gibi dümdüz yapamadımHerkes fikirlerini sunsun arkidişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…