Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Papatya hic halinin ustunde tartilmiyorum parkede tartildim farkli gosteriyor malesef ev egimli diye muhtemelen
Dedigim gibi bi 3 4 kilo vereyim kilo korumada cok takilmam zaten
Ebru Eylule daha coookk var hos mart nisanda da olsa 50 olursun hep birlikte bu duzende gidersek bu cok daha kolay olur. Ozamana sen zaten kilo koruyo olcan canim pembe bikinin izleri cikmis olcak sirtinda:KK12:

Saol canım.Ama günde 3dl.(tam bugday kepek çavdar)serbest.Benimde toplam 3dl. ama sana fazla gelmiş:KK1:Beni yaza incecik görmek istedigin için olabilirmi:KK12:

aslında haklısın. günde 3 dilim fazla değil. ben çok yemediğimden birden gözüme fazla geldi galiba.
eylüle 50 olursun inşallah. bu şekilde hırsla gidersek ben bile olurum belki...

Bugün baş agrısıyla uyandım.Dünden beri için için agırıyor agrı kesici geçirmiyor:KK50:Karnımda patlıycak gibi regl olsamda rhatlasam.Özge yazdıklarını okurken bir iç çektim hayali bile güzel:KK31:Hayalleri gerçekleştirmek bizim elimizde aslında.

Hemen menümü yazıp kaçıcam çocuk uyuyunca gelirim
07:30 her zamanki kahvaltım bir dilim ekmekle
09:30 Türk kahvesi
11:00 5 adet fındık
12:00 bir kepçe çorba, bir adet balık, bol salata, cacık
15:00 bir elma
18:00 4-5 yk kuru fasülye, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Az önce yeşilçay

uyaninca bes badem bir ceviz
9da yumurta bir dilim cavdar alti zeytin bir kk peynir domtesalatalikdereotu cay
ara bir minik elmalipasta pudrasekerli olanindan bir minicik pogaca ceviz kadardi
ara bes kestane
1de uc tane mandalina
ucte bir avuc beyaz leblebi
ucbucukta iki dilim cavdar alti minik kofte iki kasik etli kurufasulye
simdi kabak yicem yine sebze biraz sonrada yogurt yicem
yarin cuma.58.5ciksam iyidir sevinmemde uzulmemde.
ama 59lu bisey gorursem gercekten uzulurum
kizlar bisey diyeyimmi tabiki devam herseye ama bence ben ilkbahar yaz doneminde daha guzel kilo veiyorum gibime geliyor kisin ayi gibin yaglaniyormu vucudumuz nedir bizde hayvanlar alemi memeliler sinifindaniz sonucta ayi gibiyiz yani.vucudumuz soguga adapte olup yag tutma kapasitsini arttiriyor olabilir bu mevsimde deyip moral bozmak yok deyip iNimizden cikacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum..:KK52:

menunu cok begendim arkadasim oglen baligin yaninda ekmek yemediysen dahada begendim ki yesen yazardin zati o yuzden sana kocaman bir :KK33:

sakasaka :KK24:umit besen sarkisi gonderiyorum nikahina beniii cagir sevgukumm istersen sahidim olurum seninnn ayhhh igrencsin sehraaaaa

saka bi yana ne tarz muzuk dinleyisunuz kizcelerrr
ben guzel olan herbiseyi dinliyorum cok siki bir takipci degilimdir ama ara ara eser bazi bazi..
rahmetli baris mancoyu cok severdim
sezen aksunun bazi sarklilarina bayilirim
silayi begeniyorum bu ara
demet akalinin bazi sarkilari
herkes send bi tuhafsin der ama ben ibrhim tatlisesin bazi sarkilarinada byilirim
onur akin
bukent ortcgil
yavuz bingolude begenirim
gokselde iyidir severim kendisini
benim kafam biraz karismis yaa..napim kulagima guzel gelen herseyi dinlerim
yabanci muzikten nefret ederim
zati derlserim hep iyiydi ama ingilizceyide hic sevmezdim

Kizlar k.v demdeyim hemen yorum yapip cikcam musait olursam menu yazarim olmadi eve gidince yazicam
Burda daha yemek yenmedi ac kaldim:KK37:Yiyememde artik
Sehra 1 2 anladimda 3 mandalin fazla olmus meyve de olsa fazlasi iyi degil sabah gene minik minik yenmis gozumden kacmadi :KK19:
Bu arada bildigim kadariyla kisin metabolizmamiz daha hizli calisiyo ( biyoloji dersinden biliyorum)bunu avantaja cevirmeli bence ben de gecen sene ayni bu zamanlar diyete baslamistim 5 6 kilo verip sizlere katilmistim

aranızdaki muhabbet çok samimi ve güzel hepinizde ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler valla takip edicem artık sizi eğer isterseniz menülerimide yazarım böyle devam edin istediğiniz kiloya ulaşın inşallah:KK54:

Metabolizma Nedir? Metabolizma Hızını Etkileyen Faktörler Nelerdir? » Bilgiustam

senin ogretmenin ben olcektim ki nasil anlatirdim ben en cok biyolojiyi severim fizikle pek aram yok cunku cocuklar hicbisey anlamiyor bende sinir oluyorum kimyaya ise bayilirim.fenci oldugum icin ucunede hakim olmak zorundayim zyhh kendimi zumre toplantisinda gibin hissettim yaw.yani diyecegim o ki benim hipotez dogru yahut kanun olmus bi gercek bilemicimmm

yaz menulerini katil aramiza bu topikte osgede ebrudanhawarda zuzuda bende yazin incecik olcaz sende gel sende ol:KK76:

yaz menulerini katil aramiza bu topikte osgede ebrudanhawarda zuzuda bende yazin incecik olcaz sende gel sende ol:KK76:

katılıyım ozaman yaza incecik girmek hiç fena fikir değil hemende yazayım menümü
sabah çok geç kalktım o yüzden kahvaltı yapmadım
öğlen
2 dilim tam tahıllı ekmek
az peynir
az tereyağ bal
çay
akşam 4 kaşık kıymalı makarna
kötü bir menü yarın daha iyi olur
bu arada kilom 58 boyum 1.68
göbeğim basenim kalçıam yerinde 54 olsam iyi olur bölgesel incelmem lazım:KK51:

bugünkü menüm
sabah aç karnına koca bi bardak su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 4 zeytin bi kaç banım pekmez çay
ara 1 mandalina
öğle okuldan misafirlerim vardı benim yaptıklarım börek ve etimek tatlısı idi ama arkadaşta getirmiş tavuklu börek ve turşu mecburen biraz abarttım öğlen ama akşama bi kaç lokma turşu tıştırdım bol su içmek için tam 2 litreye yakın su içtim :) ardından çay
ara türk kahvesi
spor bütün gün koşturmaca

Ebru çok çok geçmiş o9lsun canım, umarım oğlun iyidir şimdi yavruy ya,

zuzu börekler yemişsin ölçü yazmamışsın ama abartmadığından eminim bide akşamı iyi kapatmışsın bişey yememişsin çok iyi

kızlar biz dün akşama doğru kızımı bir profa götürdük, bronşit için geçmedi tam olarak ghastanede yattıktan sonra iyidi hatta kontrole götürdük dr iyi dedi, geçen hafta ben biraz hasta gibiydim kızımada bulaştı tekrar hırıltılar geliyor gögsünden bizde araştırdık, çocuk gögüs uzmanı olması lazım dediler neyse götürdük bu günde bütüngün hastanedeydik, kan falan aldılar, ter testi yaptılar sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış, bu arada da ilaçla buhar veraceğiz evde , ama maskeyi takmıyor ağla ağla parçaladı kendini aman iyileşsinde ağlamasa da olur

Son düzenleme:
menunu cok begendim arkadasim oglen baligin yaninda ekmek yemediysen dahada begendim ki yesen yazardin zati o yuzden sana kocaman bir :KK33:

sakasaka :KK24:umit besen sarkisi gonderiyorum nikahina beniii cagir sevgukumm istersen sahidim olurum seninnn ayhhh igrencsin sehraaaaa

saka bi yana ne tarz muzuk dinleyisunuz kizcelerrr
ben guzel olan herbiseyi dinliyorum cok siki bir takipci degilimdir ama ara ara eser bazi bazi..
rahmetli baris mancoyu cok severdim
sezen aksunun bazi sarklilarina bayilirim
silayi begeniyorum bu ara
demet akalinin bazi sarkilari
herkes send bi tuhafsin der ama ben ibrhim tatlisesin bazi sarkilarinada byilirim
onur akin
bukent ortcgil
yavuz bingolude begenirim
gokselde iyidir severim kendisini
benim kafam biraz karismis yaa..napim kulagima guzel gelen herseyi dinlerim
yabanci muzikten nefret ederim
zati derlserim hep iyiydi ama ingilizceyide hic sevmezdim
sabahki ekmekten başka ekmek yok bugün. ben şarkı güzel olduktan sonra herşeyi dinlerim. yabancı müzikten de pek hazalmam.
aranızdaki muhabbet çok samimi ve güzel hepinizde ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler valla takip edicem artık sizi eğer isterseniz menülerimide yazarım böyle devam edin istediğiniz kiloya ulaşın inşallah:KK54:
hoşgeldin aramıza...
galiba aranızda bitek ben kalas gibi kalıcam yaza...
sehra bi benim adımı yazmamış. gördün tani fotoğraflarımı. baktın ümit yok bende:KK43::KK43::KK43:

dünkü menüm
sabah 9.20 1,5 kaşık tulum peyniri, 7 zeytin, 1 kaşık pekmez, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara bir elma
öğlen12,30 5yk taze fasulye, 2 yk pirinç pilavı, 1 yk yoğurt
ara bir elmaz, bir avuç beyaz leblebi
akşam 19:00 5 şiş köfte, bir dilim ( 2 parmak uzunluğunda pide ), salata
ara bir avuç ceviz, badem

2 fincan yeşil çay 2,5 litre su 4 mil leslie

bu gün kü menüm
saban 8:30 1 yk tulum peyniri, 1 yk pekmez, 2 dilim beyaz ekmek
ara yok
öğlen 12:30 bir porsiyon patlıcan yemeği, bir kase mercimek çorbası, bide pide ( elimin yarısı kadar vardı) :26:
ara yok
18:30 akşam 5 yk taze fasulye, bir dilim tam buğday ekemği
20:00 yarım elma
şimdide 2 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği

yeşil çay içemedim sporda yapamadım bu gün çok abartmışımm ama dışlarda olunca böyle oluyor
suda anca 1 lt içmişimdir

Ebru çok çok geçmiş o9lsun canım, umarım oğlun iyidir şimdi yavruy ya,

zuzu börekler yemişsin ölçü yazmamışsın ama abartmadığından eminim bide akşamı iyi kapatmışsın bişey yememişsin çok iyi

kızlar biz dün akşama doğru kızımı bir profa götürdük, bronşit için geçmedi tam olarak ghastanede yattıktan sonra iyidi hatta kontrole götürdük dr iyi dedi, geçen hafta ben biraz hasta gibiydim kızımada bulaştı tekrar hırıltılar geliyor gögsünden bizde araştırdık, çocuk gögüs uzmanı olması lazım dediler neyse götürdük bu günde bütüngün hastanedeydik, kan falan aldılar, ter testi yaptılar sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış, bu arada da ilaçla buhar veraceğiz evde , ama maskeyi takmıyor ağla ağla parçaladı kendini aman iyileşsinde ağlamasa da olur

çok geçmiş olsun. havalar bir tuhaf. çocuklar üşütebiliyor. rabbim şifa versin...

Sehracim yanlis hatirlamisim hoca zayiflsmak icin insanlar kisi tercih ediyo halbuki yazin met. Daha hizli demisti simdi hatirladim
Örtmenim ayrica biyolojiyi ben de cookk severim cok zevkli.

Kizlar gicik oluyorum boyle olunca hep mi persembe gunune denk gelir :KK5:Simdi ben aksam icin pirasami yaptim bi guzel hafif kapatcsm 6 da yiyip birdaha bisi yemiycem dedim sonra bi tlf esim annemlere gidelim bu aksam dedi biraz rahatsizmis gittim mercimek corbasi yapiyodu pilav vardi kofte yaptik yanina saat 17.30 dedim corba pissin hemen bibtabak yiyim kizima yedirirken gec olmadan sonra bi tlf daha esim ve abisi biz herkese haber verdik cigkofteyapcsk ablam ablasi gelip olana kadar saat 9 oldu
On kere menu degisti bugun bende en son 2 de kahve ictim actim taa 6 da yedim acikinca da biraz abarttim karnim sis gibi moralim bozuldu simdi
Menum:KK37:

10.30
1 dilim pizza*
Yesilcay
14.30
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
20.00
1 tabak mercimek corbasi
1kase sutlac
21.00