Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sehracım masallah bebeğim çok akıllı uslu ALLAH kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez ağzı var dili yok acıksa elini emer yanına gidip sevince güler falan ALLAHın bana hediyesi o. kendi kendine uyur masallah diyin sizde. zaten diğerleri gibi olsa bakırköydeydim şimdi 2 saattir yanına bilem uğramadım yani anlıcanız bana yük değil hediye. diğerleri de öyle tabi ama onların yaramazlıkları bitmiyo. kızım annemde sınavlar başlıcak die çocuklarda okulda ben işimde gücümdeyim sizden bile rahatımdır şimdi

Mrb canim buraya birkackez yazmisligini gordum hatirladim seni.nacizene fikrim zayif hamile kalman cunku hamilelekte beslenmenin nasil olcagini bilemeyiz saglikli beslenilmeye calisilsada "hamileyim nasilsa" canimin istedigini yiyeyim diyosun gobekte cikmis oluyo zaten yedikce yiyosun. En azi 10 12 kilo aliyosun zaten nasilsa dogumdan sonra bisi kalmaz derken oda ne gide gide 5 6 kilo gidiyo ve sen bebeksiz gobekle basbasa kaliyon asil is dogumdan sonra uykusuz geceler yorgunluk emzirme durumlari derken yeme duzeni kalmiyo kaldiki emziren bi anne ilk alti ay bana gore asla diyet yapmamali ( saglikli beslenir kilo gider kendiliginden o ayri ama cok az yememeli yani
Sonuc olarak hamile kalana kadar ne kadar versen kar bence. Bu arada Yarisa da katilabilirsin tabi canim

canım ben 80le hamile kaldım 6 aylıkken 85tim burayı okumaya basladım abur cuburu kestim sağlıklı beslendim gec saatte yemedim 80 e düştüm ama aç kalmadım 87le doğuma gittim sonrasında yine dikkat ettim 10 gün sonra 77 dim şimdi71im devam ediyorum bence en iyi zaman şimdi hiç bişey bekleme ne hamile kalmayı ne doğum yapmayı ne de bebeği sütten kesmeyi... bu dönemlerde ağır diyet yapma ama çikolata kek börek cips falan da yeme tamamen hayatından çıkart bence ve yürüyüşee başla şimdi alacagın her bir gramı vermeye calışacagını unutma verdiğin her gr da senin karın :)

pizzacı var kampüste. hem de Dr. pizza. ama ben başka bir şey yedim. şimdi söylemem anca akşama...

çocuk falan bekleme. hemen kilo vermeye bak. sonra hepsi birden birikir kalır üstünde. aynen ben gibi. benden söylemesi...

eeee sehracım sorması ayıp olmasın da beni kim eleştirecek. aşkolsun beni unutmuşsun...:KK43::KK43::KK43:
bu arda topiğin bu şekilde hareketlenmesi beni acayip mutlu etti. :nazar::nazar::nazar:

Eşim sakın telden girme nete akşama kadar dayan diye tembih etti.Ama burası coşmuşken dayanamıyom.Rakibem SEHRA eleştirecegim ÖZGE tamamdır.
Pepette,çıkartamadım ama olsun hoşgeldin Sefa getirdin.Kilo verip hamiş kalsan senin için daha iyi olur canım.

kızlar ortak fikir kılo ver sonra hamıle kal cıkmıs :KK1: mantıklı olaraktan... bu hafta yumurtlama haftam ve biz iş üstundeyız tutarsa tutacak ınsallh kıızm 3.5 yasını gectı vakıt kaybetmekte ıstemıyorum.

pisbogaz ben 57 lerden 70 lere nasıl geldım ınnamıyorum yaa. ve hala ıradem sıfır Allhım güç istıyorummm sendenn. aldıgım bu gram gram kılolar benı tırlmalıycak bılıyorum ama yapıcak bısey yok . tırmalamaya alıskınım

orucum bugunde aksama yesıl mercımek yemegı var ve yogurt -ne kadannnn saglıklı bır mönü ama ben yanına dılm dılm tam bugday ekmeklerını sıraladımmı acı sos falan surup surup-gofret yedımmı- 3-4 mandalın yedımmı- damla cıkolata yedımmı ( normalı kalmamıs :KK1: ) menum saglıklı olmaktan cıkıyor. neyse bugun barı abur cubur yemeden tükkanı kapatacagımmm

sizee söööözzzzzzzzzzzzzEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

sehracım masallah bebeğim çok akıllı uslu ALLAH kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez ağzı var dili yok acıksa elini emer yanına gidip sevince güler falan ALLAHın bana hediyesi o. kendi kendine uyur masallah diyin sizde. zaten diğerleri gibi olsa bakırköydeydim şimdi 2 saattir yanına bilem uğramadım yani anlıcanız bana yük değil hediye. diğerleri de öyle tabi ama onların yaramazlıkları bitmiyo. kızım annemde sınavlar başlıcak die çocuklarda okulda ben işimde gücümdeyim sizden bile rahatımdır şimdi

:nazar::nazar::nazar::nazar:kizz sus kimseye deme bisi kendine dert mi ariyon
Masallah subhanallah barekallah bebegine ben de 2. Bebegimi uslu istiyorum :84:
Dua et Benim icin 2. Uslu olsun emziklisin duan kabul olur.
Allahima binlerce sukur usluda olsa yaramazda olaa saglikli bi evlat verdi bana aslinda simarikliga gerek yok ama insaniz istekler bitmiyo iste
Sevindim senin adina sen o bebegi 3 tane var deyip aldirmadin dunyaya getirdin Rabbim tabi ki mukafatini verir sana :KK16:

Hawar Özge sehra sagolun kızlar son care ben de tekrar hamıle kalıp bıraz ara verırım dıyorum bakın olayı topige nasıl bağladım ama 70 i geçtim kızlar leslıe den başka evde onerebılecegınız spor var mı barı öyle yapsam

oğlum ödevini yaparken hemen yazayım menümü. o uyuyana kadar pc yi açamıyorum bir daha.
07:30 1 kk peynir, 3 adet zeytin, 1 çatal bal, bir adet salatalık, bir dilim tam buğday, yeşilçay
09:30 türk kahvei
10:00 5 adet fındık
10:45 bir adet mandalina
12:30 bir kepçe mercimek çorba, 1 avuç içi kadar tavuk bonfile, 4 adet kızarmış patates :KK47::KK47::KK47:(tabakta pilavda vardı, tane almadım, pidemden de hiç yemedim.) 2 dilim domates
16:00 bir portakal
17:30 2 yk etli patlıcan, 2 yk kuru fasülye, yoğurt,
şu anda yeşilçay
bugün bitti. dün yanlışlıkla mideme giden o fındıklara bilem geçit yok bugün...

papatya menün çok güzel afiyet olsun bu saatten sonra da bişey yemezsen tamamdır koca bi alkış :KK9:
ösgecim tabi dua ederim canım sakın korkma ben 2. bile düşünmezken artık yine olsun istiyorum hiç biri ilk çocuk kadar zor değil ayrıca yalnız bırakma güzel kızını

bugün ne yediğime gelince 8 gibi helva 1 dl tam buğday
11gibi 2 yumurta peynir domates 2 dl tam buğday ekmeği
3-4 gibi de 2tabak pırasa 5 kaşık bulgur pilavı aralarda 10-15 fındık 1 ceviz 11 fıstık 1kare bitter
yoğurt kalmamış yiyemedim bugün

sabah 10:30 yarım haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1yk tulum peyniri,
biraz roka ve tere, 2 dilim tam buğday ekemği, 1,5 yk pekmez

ara 1 elma

öğlen 15:00 4 yk kıymalı karnıbahar, 3 yk makarna

ara 1 portakal

akşam 1 kase mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye, yarım dilim ekmek

2 litre su, spor yapamadım bu gün kızım erken uyrsa yaparım, birazdan da yeşilçay

Son düzenleme:
ide yemedigin icin ve pilava dokunmadigin icin dort adet patatese bisey demiyorum ama nokta kadar pirinc gitiyse soyledigimi geri aliyorum bil.ama menunu begendim ne yalan diyim ama yildizli degil guzel sadece.ben olsam o patateside yemezdim yedinde ne oldu tadi agzindami hala?veya hic daha once yemedigin bir tadmiydi..cokmu leziz gorunuyordu veya sicakmiydi..oyle yerlerde porsumus ve soguk patates verirler genelde(nerye gittigini nirden biliyorsam:KK33:neyse yildizli degil nazarboncuklu degil

simdi benimki gelsin

sabah altibucuk bir incir bes badem bir tam ceviz

9da siniftan ciktim ogrt odasina bi gittim mas boydan boya borekler el acmasi islak kekler degisik tarzda sakatakar sarmalar dolmalar cigkofteler yok yoktu inaninkizlar ama ben naptimmm:KK25:sadece bir isirik cigkofte bir lokma yani.bir minik sarma attim agzima.
sonra da kendi kahvaltimi yaptim bir kosede

bir ymurta bir kk peynir salatalik domates bir karede borek yedim(zeytin ve ekmek yemedim)
ara yok
eve geldim bir trabzon hurmasi yedim uyudum
iki bucukta kalktim iki kepce mercimek corbasi bir tabak karnibahar ve ayran ictim
ara dortbucukta iki mandalina yedim
18-18.50spor yaptim
19.10 iki elim kadar tavuk yedim bir kasik kurufasulyenin tadina baktim yeni yaptigim icin.birazdanda iki kasik yogurt yicem canim istedi.

yesilcay

su 3litre
spor 50dk

papatyaaaaaa spora vakit bulmayacaksin vakit AYIRACAKSIN baska turlu zor ben sabit zamani kolluyorum 18.00de sehraaa totosunu titreyiyor bil:KK34:

ben begendim arkadasim menuu.45yemek kasigi yemediysen karnibahari vur didiysek oldur demedik yahub:52iyidir iyi begendim..yarim dilim ekmekler gozumden kacmadi sen cabuk ogreniyorsun bu isi kizzz:KK34:hadi hadi salma hemen gulme bugun boyleyse yarin daha dikkatli iki hafta pesindeyim senin basarin benim basarim elestirilerim bosa gitmesin hemi gitmez biz incecik olcaz meslektasimla topikceneeee allaahim bu topikte olan nerkes hedefine ulassin amin

yok anam. tek tane pirinç gitmedi mideme. tabaktaki pilava baktım patatese baktım...4 adet patates yedim...iyi yapmışım gibi bir daha yazıyom...şu anda tadı falan yok ağzımda:KK43::KK43::KK43:
yarın daha iyi olacağım inşallah...aminn...
allahım sen beni sehranın gazabından koru...amin....

Sehracim Oncelikle nefsine hakim olup masadakilerden yemedigin icin tebriklerrrrrr canim
Ayrica aksam yemegini hafif kapatman super olmus:KK9:Menunu begendim ben daha birsey yeme canim
Totoda titretilmis :KK8:Bugun de iyiydin kaldi 2 gun tartiya

unutmuşum yazmayı...sehra sen o kadar şeyi yememişsin ya...seni nasıl tebrik etmeli bilmiyorum...sana:KK9::KK9: kocaman koskocaman alkışlar gelsin diyorum...:46 :46 :46 :46 vallahi bravo...

11.00
2 dilim cavdar
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
3 catal recel
Yesilcay
14.00
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
16.16
1 elma
2 y.k yogurt
18.30
1 kepce tavuksuyuna sehriye corba
4 y.k bulgur pilavi:KK47:
2 tavuk but
1 bardak ayran
Simdi*
Yesilcay
1 bitter

Su 2 lt
Egzersiz
300 ip atlama
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Kalca hareketi sirtustu 25
Kalca hareketi tersten 25

Papatyacim yarismak beni baya dizginliyo biliyorum ki rakibem aksama iyi menulerle gelcek ben de tut bogazini diyorum kendime:13:

ösgecim akam akşam bitteri yemeseydin iyiydi menü hem bulgur da varmış sabaha kadar sabretseydin ya kız sabah yerdin bitteri ama egzersizler var en azından

sehra kim tutar seni masallah hadi bakalım iyi menülerin devamını bekliyoruz arkadaşım cumaya 56 inşallah :KK19:

X