Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştü:KK43:misafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu:KK14:havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga:KK43:allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah:KK14:ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.dikiş atılırken odadan çıkardı dr. Beni:KK14:rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.veirlmiş sadkamız varmış.ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.inş. Siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.

aman allah korusun....ebrucum çok geçmiş olsun. Biz de merak ettik seni dün. Neyse ki oğluna birşey olmamış. Rabbim beterinden korusun. Sen de üzülme artık. Kötü birşey olmamış çok şükür...

ebruli geçmiş olsun arkadaşım triendy snaa bi şey sorcam herşey iyi hoş güzelde sezeryanlamı doum yaptn normal mi;bide şey senin canın hiç çikolata istemedi mi hiç cips istemedi mi o vücut spor yapmadığın halde nasıl sarkmadı öyle müthiş oldu sorularıma cevap istiyorum =):KK53:

Ebrucum gece de girmeyince birsey mi oldu acaba dedim kendi kendime :KK50:cok uzuldum Allah korumus yavrunuzu okurken cok kotu oldum .birsey olmamis canim Allahtan birdaha yasatmasin Rabbim

Menum
12.00*
2 dilim cavdar
3 zeytin
3 catal recel
Kk peynir
Yesilcay
14.30
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
17.00
2 dilim pizza
Yesilcay
Daha birsey yemem kizlar
Pizza da olmasa bisi yemedim aslinda kizlar ama aciksam da yemem az kaldi cumaya

Bu aksama pirasa yapcsktim esim istemedi ben de cuma gunune firinda pizza yapcaktim ilk defa tarif falan baktim dungece hep. Pirasayi da istemeyince merakima yenik dusup bugun denedim lezzetli oldu ama hamuru pismedi fazla tam olmadi gıcık oldum yaaa*

Canim inan gozlerim doldu okuyunca..ben hic dayanamam boyle seylere.hemen bi sadaka verin benmesaj atarim 5 lira bir mesajboyle durumlarda 5777kimse yokmu dernegine hemen.cunku bulamiyoruz cogu zaman etrafimizda fakirfukara yardima muhtac.onlar biliyorlar nerede ne var,gonullu insanlar ne bileyim paylasayim dedim..bide muhakkak okuyorsundur ama olurya telas ev isguc derken gece uyumadan evel felak nas oku emi canim.allah beterinden saklasin,cabuk gecer iz bile kalmaz hic merak etme mitoz bolunme bebeklerde bizlere gore cok daha fazla hucre yenilenmesi yani.benimde oglum yataktan dusmustu insan kendini suclamadan edemiyor ama inan olacagi varsa oluyor yani boyle olmasa baska turlu olacakti ama olacakti..ya daha kotusu olsaydi demi.sukur ...

merhaba kızlar;
bugün pek hareketli değil topiğimiz. benim oğlum da yeni uyudu. bugün geç kaldı uykusu. hemen menümü yazayım diye açtım pc yi. şunu baştan itiraf edeyim ben beğenmedim menümü bugün...
07:30 1 kk peynir, 3-4 zeytin, 2 ince dilim sucuk, 2 çatal bal, 1 dilim tam buğday, yeşilçay
10:00 7-8 kadar fındık
12:30 bir kepçe ezogelin, yoğurt, bir porsiyon iskender (pilavından, pidesinden yemedim. sadece etinden yedim. ama yine de:KK47::KK47::KK47:)
13:30 orta türk kahvesi
16:00 yarım mandalina, 3 adet kuru kayısı
18:00 3-4 yk kuru fasülye, 3-4 yk bulgur pilavı
20:00 türk kahvesi

kızlar sanırım ben biraz gram verdim. olsun grama da razıyım...

Evet canim topigimiz bugun sessiz:KK50:Menune gelince pilavla etten yememen cok iyi olmus:KK9:Aslinda oglen yemissin ama gene de insan vicdan yapiyo iste tereyag sosya dokturmezsin sen zaten
Ben de pizza yapcam diye ne spor yapabildim ne de su ictim ya:KK47:

Uyan bir tam cev bir inc bes badem
Dokuz iki mifloy borek kurabiye tuzlu biskuvitatlisi yarimkare
Ara bir trab hurm
Ucte altikasik kuru birbucukcavdar
Altida ortakahve
Sekizde bir kabak catircutur yedim sebzeyi
Dokuzda bir kase yogurt
Aksam evisi yaptim hincimdan spor yapamadim ama cok istedim yapmayi
Su iki litre

Papatya begendim ben menunu.oglen kola falan ictinmi yaninda icmediysen iyi ben iskendera bayilirim ve etinden cok tereyagina batmis soslu ekmmegini severim ayhh agzim sulandi korumaya gecince yicem yeminle

Hepiniz saolun kızlar.Seviyorum sizleri.:KK16:Baş ucunda küçük kuran ve aytel kürsi var ve hep nazar okurum gün içinde sehracım ama yinede olacagı varsa oluyor Rabbim beterinden korusun(amin)Gelen giden salak gibiyim baş agrısından hap içiyorum banamısın demiyor:KK50:

BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak ılık su
11:00 =kk peynir,3 çatal reçel,2 zeytin,1dl.kepek,2 yulaflı
13:30 =türk kahvesi
15:30 =1 kepçe kuru fasulye,1 minik karnıbahar,1.5dl.kepek,1 bardak ayran
16:30 =2 minik hobby
19:20 =3 kaşık y.mercimek,yarm dl.kepek,1 bardak ayran
20:30 =yeşilçay,2 çatal kek

Spor: malumunuzogluşu gzümden ayrımıyorum ve uyurkende yemekti kanlı giysilerini yıkadım misafir derkn gün bitti.

Sehracim aksam yemegi yememissin en son ucte yemissin sonrasi kabak ve yogurt sabahta kahvaltini etseydin iyi verirdin bugun ama onlari bile erken yemissin yag olmadilar ysni vucudunda bugunu de iyi kapattin bence spor ben de yapamadim hic oturmadim sma ayaklarim sizliyo suan

Ebrucum tekrar gecmis olsun Allah beterinden korusun evlatlarimizi.menune gelince fena sayimaz cislar var ama bugun dikkat edememen de normal.

Off kizlar kafam cok karisti. Simdi ben biraz once tartildim bi 54.500 ciktim sonra farkli iki yerde tartildim 56.200 ciktim ben hep yatakodamda tartiliyodum simdi banyoda tartildim 56.200 cikti aklima gecenlerde tartim yokken eltimde tsrtilmustim aksamdi tok karnina gene 56 i bisilerdi demek yatakodamda eksik tartiyo yer de egimli biraz zaten banyodami tartilayim en iyisi artik yani ben 56 kiloyum kendimi kandirmisim demek :KK14:Yarin ac karnina tekrar tartilcam ozaman netlesir durum

Arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştü:KK43:Misafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.Yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyordu:KK14:Havluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıga:KK43:Allah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.Kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.Bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabah:KK14:Ya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.Oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.Dikiş atılırken odadan çıkardı dr. beni:KK14:Rabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.Veirlmiş sadkamız varmış.Ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.Şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.Gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.İnş. siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.Sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.

ebrucum emirimize çok geçmiş olsun kıyamam nasılda canı yanmıştır allah yarularımızı beterinden korusun insallah cnm gözlerim dolu dolu okudum:KK43:(

Zuzuuum, saol canım Rabbim herkesin evladını korusun.
Özge ,üzülme yarın sabah iki yerde tartıl hatta birde salonda tartıl bakalım aynı mı olacak.Belki banyon egimlidir yani banyonda yanlış tartmış olbilir.

Hepiniz saolun kızlar.Seviyorum sizleri.:KK16:Baş ucunda küçük kuran ve aytel kürsi var ve hep nazar okurum gün içinde sehracım ama yinede olacagı varsa oluyor Rabbim beterinden korusun(amin)Gelen giden salak gibiyim baş agrısından hap içiyorum banamısın demiyor:KK50:

BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak ılık su
11:00 =kk peynir,3 çatal reçel,2 zeytin,1dl.kepek,2 yulaflı
13:30 =türk kahvesi
15:30 =1 kepçe kuru fasulye,1 minik karnıbahar,1.5dl.kepek,1 bardak ayran
16:30 =2 minik hobby
19:20 =3 kaşık y.mercimek,yarm dl.kepek,1 bardak ayran
20:30 =yeşilçay,2 çatal kek

Spor: malumunuzogluşu gzümden ayrımıyorum ve uyurkende yemekti kanlı giysilerini yıkadım misafir derkn gün bitti.
merhaba ebrucum. tekrar geçmiş olsun. ben açıkcası menünü beğendim. belki ekmek biraz kaçmış olabilir. keşke 2 hobby değil de bir tanecik yeseydin. sehranın dediği gibi. tadı kaldı mı ağzında...
Off kizlar kafam cok karisti. Simdi ben biraz once tartildim bi 54.500 ciktim sonra farkli iki yerde tartildim 56.200 ciktim ben hep yatakodamda tartiliyodum simdi banyoda tartildim 56.200 cikti aklima gecenlerde tartim yokken eltimde tsrtilmustim aksamdi tok karnina gene 56 i bisilerdi demek yatakodamda eksik tartiyo yer de egimli biraz zaten banyodami tartilayim en iyisi artik yani ben 56 kiloyum kendimi kandirmisim demek :KK14:Yarin ac karnina tekrar tartilcam ozaman netlesir durum
benim tartım banyoda duruyor. hep aynı yerde. tartılar halının üstünde farklı tartıyor. bence de yarın bir kaç farklı yerde tartıl.

Saol canım.Ama günde 3dl.(tam bugday kepek çavdar)serbest.Benimde toplam 3dl. ama sana fazla gelmiş:KK1:Beni yaza incecik görmek istedigin için olabilirmi:KK12:

Ebru uyaninca tartildim iki yerde 54 banyoda 55 cikti asil olan zayiflamam askinda 50 51 diye ciksaydi bu kadar dert etmezdim o gunlerde gelcek ins.dimi canim:KK12:

X