- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.981
arkadaşlarım dün akşam yanımda oglum bardakla suyu içti ve anlık bardagın üzerine düştümisafirlerle eşimle hemen hastaneye götürdük.yüzü üstü benm üstüm yavrum kandan görünmüyorduhavluyla bastırdım ama gözü çıktı sandım bakamadım neresi kesildi die elim ayagım tutmuor ama eşimi kan tutuyor ve annelik işte yavrum çıglık çıglıgaallah veriyor sabrını düşünüyorumda nasıl hastaneye koştuk nasıl dayandım bilemiyorum.kendimi o kadar kasmışm ki belime agrılar girdi eve gelince.bütün gece kv uyumadık aglamadktan gölerimi açamadım sabahya gözü aksaydı kör olsaydı ya bogazını kesseydi yaz yüzü parçalansaydı düşünceleri gece beynimi kemirdi agla agla sabah karşı dalmışım.oglumun hastanedeki anne baba bizden yardım istemesi sedyedeyken kulaklarımda çınladı tüm gece.dikiş atılırken odadan çıkardı dr. Benirabbim beterinden sakladı yavrumuzu bize bagışladı.veirlmiş sadkamız varmış.ama sinirlerim çok bouk hep aglıyorum kızlar.şimdi uyuyor yavrum dedim size haber edeyim.gece uyuyunca girebilirsem yazarım menümü ama yazamazsam giremzsem kusura bakmayın.inş. Siz iradeli güzel devam ediyorsunuzdur.sanki bi an oglumu yanında olmasam bişi olacak gibime geliyor ama aslında yanımdayen oldu olacagı varsa oluyor.
aman allah korusun....ebrucum çok geçmiş olsun. Biz de merak ettik seni dün. Neyse ki oğluna birşey olmamış. Rabbim beterinden korusun. Sen de üzülme artık. Kötü birşey olmamış çok şükür...